Kalten Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Steamden king arthur ve Empire total war satın aldım geçen gece ama bunları bi türlü C ye deilde D ye nasıl yükleyebilecegimi bulamadım ve C de okadar yer yok sadece sistem dosyalarını c ye kaydettigim için onu küçük tutyorum.Buna bi çözüm varsa yardımcı olabilirseniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 steami komple taşıma gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 steami d'ye kurman lazim. steam, yukledigin oyunlari kendi klasoru altinda toplar, o yuzden steamden aldigin oyunlari steam klasoru disina kuramazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 steamapps klasörünü kopyalayıp güvenli bi yere taşı steami sil d ye kur sonra taşıdığın steamapps klasörünü steamin içine at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Tasıdıgımda gidicekmi yükledigim oyunlar peki?King arthuru yüklemiştim direk bakmadan nereye yükledigine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 steamapps içine yüklüyo işte oyunları. o yüzden taşıyosun gir bak istersen görüceksin. klasörün boyutuna filan da bakarsan anlarsın durumu. tüm oyunların o klasör içindedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 peki tesekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 herşeyi silmene gerek yok. steam klasöründe steamapps klasörünü ve steam.exe dışındaki herşeyi sil sonra steam klasörünü istediğin yere taşı steam.exeyi çalıştır kendisi halleder gerisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Bir de hazır konu açmısken alakasız olcak ama burada sorayım bu oyunu simdi evdeki masaüstü pc me yüklüyorum kardeşiminde laptop a yükleme sansım var mı steamden yine yoksa ona ayrı almak mı gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=7418-YUBN-8129 linktekileri yap bi sorun kalmaz. 2. soruya istinaden, yamulmuyorsam 5 konfigürasyona kadar steam sorun çıkartmıyor. ancak eş zamanlı olarak login olmayın steame, o zaman multiple user muhabbetinden banlayabilirler. notebookumda ve kardeşimin masaüstünde kurulu steam. o single player oyunlarla takılıyor daha çok, multi bişeyler oynayacağım zaman haberleşiyoruz, sorun kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Multi girilmiyor zaten oyuna. Birisi sen onlineken girmeye çalışırsa seni steamden atıyor onu bağlıyor sen geri bağlanmaya çalıştığında bağlanamıyorsun. ondan banlanmak gibi bir problem olmaması lazım tahminimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Yani single oynarken 2 mizde girsek farklı acc lerden sorun olmuyor anladıgım kadarıyla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 multiple account gibi bi problem yok, login olursaniz digerleri cikar. offline olarak da oynayabilirsiniz yine o konuda da problem yok. steam support linkinde birinci yontem klap in yazdigi basit yontem, ikinci yontem daha garanti ve kapsamli olarak creus un yazdigi yontem. calistiktan sonra farki yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Vallahi ben denediğimde iki pcde de single oynanmıştı. fakat multiyi test etmedim. ha bir de single oynayacaksan pcnin internet bağlantısını kesersin steame bağlanmadan offline olarak oynarsın rahat kafa. hiç öyle uğraşmaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 farklı acc ile girersin de, oyun zaten her ikisinde de steam hesabına ekli olmalı öyle bi durumda. o zaman da zaten sorun kalmıyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Acc yazmısım ya pardon aynı acc fakat farklı pc lerden yazıcaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 farkli accountlara gerek bile yok, offline veya yerel multi oynaniyorsa steam ne yaptiginiza karismiyor. bi sekilde yukleyebildiyseniz lisansiniz oldugunu varsayiyor. Bazi oyunlar yerel agda calisabilmek icin steam in online olmasini gerektiyor yalniz. ayni sekilde bazi single lar da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar