mechul1 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 ben özellikle saat sesini dinleyerek uyurum gayet hos bi ses bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Xenocide said: gecko said: Ufak seslerden rahatsız olan insanlar şımarıktır. 10-15 kişiyle tek odada uyumamıştır pamuklar içinde yaşıyordur hayatı. Vesaire, vesaire. bu sefer baslik acmadan idare etmis. gratz! çok güzel uyurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Konuyla ne kadar ilgilidir bilmiyorum ama, eski ev arkadaşım ilginç bir insandı. Logitect Z-5500 hoparlör aldım, film seyrediyorum büyük bir keyifle, herif geldi ve şunu dedi: "Abi bası kapatabilir misin, bas midemi bulandırıyor." Z-5500 ve bası kapatmak. Eski ev arkadaşım zaten o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 quixef said: "Abi bası kapatabilir misin, bas midemi bulandırıyor." Z-5500 ve bası kapatmak. Eski ev arkadaşım zaten o yüzden. aynı model logitech benim ev arkadaşımda da var.O bassı duyunca mide bulantısı benimde oluyo. Burda bi yanlışlık var yanlız küçük seslere duyarlı adamlar büyük seslere duyarlı olmuyo. Yan tarafta bi inşaat varsa ne kadar gürültü de olsa uyuyo insan.Çünkü bünye şartlandırıyo ister istemez kendini. Ama daha bu sabah laptopumun fanının deviri arttı diye gittim laptopu kapattım.Veya yataktaki ufak bi gıcırtı direk rage e girerim o derece. Genelde simetri hastalarında oluyo sanki bu durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 gecko said: Xenocide said: gecko said: Ufak seslerden rahatsız olan insanlar şımarıktır. 10-15 kişiyle tek odada uyumamıştır pamuklar içinde yaşıyordur hayatı. Vesaire, vesaire. bu sefer baslik acmadan idare etmis. gratz! çok güzel uyurum. Görüyor ve artırıyorum: http://img130.imageshack.us/img130/5367/dfssdfg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eftelyarex Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 saat tıkırtısına, su damlamasına, ayak sesine hatta zaman zaman başımı yastıga koydugumda nabız sesime bile tahammul edemiyorum. ötesi yok sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 hepiniz mi adhd siniz sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 "roket adam" said: gecko said: Xenocide said: gecko said: Ufak seslerden rahatsız olan insanlar şımarıktır. 10-15 kişiyle tek odada uyumamıştır pamuklar içinde yaşıyordur hayatı. Vesaire, vesaire. bu sefer baslik acmadan idare etmis. gratz! çok güzel uyurum. Görüyor ve artırıyorum: http://img130.imageshack.us/img130/5367/dfssdfg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 hahahahah bombasınız lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 uyuşturucu maddeden bahsedildi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar