Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wow cikinca daocu bırakıcak olanlar..

Gladric

Öne çıkan mesajlar

said:
Daggerfall, 01 Eylül 2004 11:31 tarihinde demiş ki:
Daoc a bir kaç ay ara verip Wow a geçmeyi planlıyorum.
(açıkçası daoc u tamamen bırakabileceğimi sanmıyorum)

Karakter olarakta Nightelf Hunter açmayı düşünüyorum.

Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :)

Tamam beraber takiliriz senle bol bol :) Tabi baslarsam..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher
Necrocks - Necromancer - 1L8
Olcayto - Infiltrator - 3L4
Alaattin -Sorcerer - 2L3
Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor
Sosyal ağlarda paylaş

ben de ranged bir sınıf oynarım sanırım
bırakmam daoc'u ama wow'u görmeden de olmaz, mundar olur oyun...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlackRose, 01 Eylül 2004 12:15 tarihinde demiş ki:
ben de ranged bir sınıf oynarım sanırım
bırakmam daoc'u ama wow'u görmeden de olmaz, mundar olur oyun...

Sen cirkin suratli charinla DAOC ta oyna. Gelme WoW'a falan :)[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher
Necrocks - Necromancer - 1L8
Olcayto - Infiltrator - 3L4
Alaattin -Sorcerer - 2L3
Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Aragorn-, 01 Eylül 2004 00:35 tarihinde demiş ki:
ben priest oynamayi düsünüom ama ankarali doplar ne tarafta olursa o tarafa göre deisirim ehe

Ezicez seni :D[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki
Olm adamlar ucuyor bende bisey yok
Olm ne ictiniz ki bu kadar
Biz once rakı ictik..
Eee???
Sonra ben rakı ictim....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlackRose, 01 Eylül 2004 00:56 tarihinde demiş ki:
said:
Proxa, 31 Ağustos 2004 22:18 tarihinde demiş ki:
WoW bence sadece blizzard ın yüzkarası olcak
veremicek bekleneni :)

oyunun şimdiye kadar çıkan videolarını izlemeni ve beta SS'lerini görmeni tavsiye ederim...

ben de çok şey beklemiyorum ama yine de yüz karası olacak bir oyun değil, en azından insanları bir süre olsun oyalayacak bir oyun olduğunu düşünüyorum

bir süre oyalayacak oyun blizzard firmasının yüzkarası olur bence
starcraft,diablo1,warcraft1,2 gibi oyunlara imza atan bir firma
3-5 tane video izledim sırf adamın üstünde çıkan hitpoint miktarı bile soğuttu oyundan beni :([signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki:
HACKED BY PROCAST HACKING TEAM
Sosyal ağlarda paylaş

eed adamın üstünde çıkan hp olayı benide hayal kırıklığına uğratmıştı ilk gördüğümde en nefret ettiğim şey çünkü :( ama hayal kırıklığı yaratacağını sanmam en azından swg kadar hayal kırıklığı yaratamaz (her ne kadar oynamamış olsamda genel olarak hayal kırıklığı yaşadı insanlar)[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir.
Sosyal ağlarda paylaş

bu tip detaylar zaten forumlarda da dolanıyor sürekli
beta bitmedi henüz, bu tip şeyleri değiştirmeleri çok zor olmasa gerek, çorbadaki sinekleri temizleme zamanı zaten şimdi ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

biraz değil tamamen çizgi film havasında zaten
bu arada o HP olayı sadece kendi karakter ekranınızı seçtiğinizde sadece sizin HP barınızda çıkıyor, sayısal olarak yani

diğer oyuncuların ya da yaratıkların sayısal olarak HPsini manasını vs görmedim ben (1 saat kadar stress testte oynadım az önce)

http://www.black71.com/wow/wow1.JPG
http://www.black71.com/wow/wow2.JPG

[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj BlackRose tarafından 02 Eylül 2004 23:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

benim kastettiğim şey dmg verdiğimde karşımdakine veya dmg aldığımda ekranda hp status dışında -15 gibi hp miktari kaybettigimi gostermesi uo daki gibi yani o olayı sevmiyorum bir kaç ss ın da görmüştüm[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir.
Sosyal ağlarda paylaş

evet verdiğin ve aldığın hasar görünüyor galiba, şimdi yine girip bakarım aldığın hasarın görünüp görünmediğinden emin değilim ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...