Afterdeep Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Eger isleri WoW cikana kadar yoluna koymus olursam, elf hunter olurum herhalde bende :) Archery 4tw![signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 nightelf rogue olmak istiodum ama hunterlar da çok güsel gözüküo karar veremedim.[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Daoc a bir kaç ay ara verip Wow a geçmeyi planlıyorum. (açıkçası daoc u tamamen bırakabileceğimi sanmıyorum) Karakter olarakta Nightelf Hunter açmayı düşünüyorum. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :)[signature][hline]Mirzabey / Paladin Daggerfall / İnfiltrator Us Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 said: Daggerfall, 01 Eylül 2004 11:31 tarihinde demiş ki: Daoc a bir kaç ay ara verip Wow a geçmeyi planlıyorum. (açıkçası daoc u tamamen bırakabileceğimi sanmıyorum) Karakter olarakta Nightelf Hunter açmayı düşünüyorum. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :) Tamam beraber takiliriz senle bol bol :) Tabi baslarsam..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 ben de ranged bir sınıf oynarım sanırım bırakmam daoc'u ama wow'u görmeden de olmaz, mundar olur oyun...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 said: BlackRose, 01 Eylül 2004 12:15 tarihinde demiş ki: ben de ranged bir sınıf oynarım sanırım bırakmam daoc'u ama wow'u görmeden de olmaz, mundar olur oyun... Sen cirkin suratli charinla DAOC ta oyna. Gelme WoW'a falan :)[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 tauren in tipini çok sevdim kesin bunu oynicam shaman/druid/hunter/warrior class konusunda kararsın kaldım hepsi güzel gibi ama druid ile shaman ağır basıyor :)[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 said: -Aragorn-, 01 Eylül 2004 00:35 tarihinde demiş ki: ben priest oynamayi düsünüom ama ankarali doplar ne tarafta olursa o tarafa göre deisirim ehe Ezicez seni :D[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 ben sizinle ayni tarafta olmayi kastettim ezik yaratik seni[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Ariakan Teh üBaaahr thrust mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 lol çıkış tarihi hala kasım civarı mı?[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Yine ezecez ama senin ezmen guzelmis ole duyduk yedik onu biz :D[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: BlackRose, 01 Eylül 2004 00:56 tarihinde demiş ki: said: Proxa, 31 Ağustos 2004 22:18 tarihinde demiş ki: WoW bence sadece blizzard ın yüzkarası olcak veremicek bekleneni :) oyunun şimdiye kadar çıkan videolarını izlemeni ve beta SS'lerini görmeni tavsiye ederim... ben de çok şey beklemiyorum ama yine de yüz karası olacak bir oyun değil, en azından insanları bir süre olsun oyalayacak bir oyun olduğunu düşünüyorum bir süre oyalayacak oyun blizzard firmasının yüzkarası olur bence starcraft,diablo1,warcraft1,2 gibi oyunlara imza atan bir firma 3-5 tane video izledim sırf adamın üstünde çıkan hitpoint miktarı bile soğuttu oyundan beni :([signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 eed adamın üstünde çıkan hp olayı benide hayal kırıklığına uğratmıştı ilk gördüğümde en nefret ettiğim şey çünkü :( ama hayal kırıklığı yaratacağını sanmam en azından swg kadar hayal kırıklığı yaratamaz (her ne kadar oynamamış olsamda genel olarak hayal kırıklığı yaşadı insanlar)[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 bu tip detaylar zaten forumlarda da dolanıyor sürekli beta bitmedi henüz, bu tip şeyleri değiştirmeleri çok zor olmasa gerek, çorbadaki sinekleri temizleme zamanı zaten şimdi ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 bana biraz çizgi film havasında geldi güzel bir atmosfer beklemiyorum kendi açımdan ama farz tabi alıp oynamak bide Middle earth online ı merak ediyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 biraz değil tamamen çizgi film havasında zaten bu arada o HP olayı sadece kendi karakter ekranınızı seçtiğinizde sadece sizin HP barınızda çıkıyor, sayısal olarak yani diğer oyuncuların ya da yaratıkların sayısal olarak HPsini manasını vs görmedim ben (1 saat kadar stress testte oynadım az önce) http://www.black71.com/wow/wow1.JPG http://www.black71.com/wow/wow2.JPG [signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 02 Eylül 2004 23:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 benim kastettiğim şey dmg verdiğimde karşımdakine veya dmg aldığımda ekranda hp status dışında -15 gibi hp miktari kaybettigimi gostermesi uo daki gibi yani o olayı sevmiyorum bir kaç ss ın da görmüştüm[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 evet verdiğin ve aldığın hasar görünüyor galiba, şimdi yine girip bakarım aldığın hasarın görünüp görünmediğinden emin değilim ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar