mokoko Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 ben olsam 19 takarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 nereden başlasak :) bilgim yok ama modlara rica et, konuyu uygun yere taşısınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 paticik.com (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 mavi neon takmadan jant takamıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 nasıl anlatsam, nerden başlasaaaaamm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 abi adam sık sorulan sorularada yazmıs aynı postu sadasdsadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 olm adam belli ki ilk defa kullanıyo forumu.niye bu kadar eziyosunuz.ilk zamanlarınızda sizde böyle değilmiydiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 sinan_gazi said: arkadslar 2005 model doblo aracım var.. suan uzerınde 175/70-14 jant war... ama ben 15 jant olmasını ıstyrum... bu lastık yerıne 195/65-15 jant takılır mı ??? yada 15 jant olark hangı lastık uygun olur... yardımcı olursanız sewınırım.. sımdıden tesekkurler... dostum forumda Patinaj isimli bir bölüm var. bak hatta linkini koydum buraya tıklayıp araba bölümünden bilgi alabilirsin: http://forum.paticik.com/list.php?31 arabalar hakkında herşey o bölümde konuşuluyor. şu an bu konuyu açtığın bölümse, bu forumun genel teknik vs mevzularının konuşulduğu, yöneticilere sesimizi duyurduğumuz kısım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 nedanko'ya yük olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinan_gazi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 sen ıstyrsan neden takımasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar