Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Bizim minik sipa yarin 1 yasina basiyor ;) Dun de annesi nam-i diger Diablesse hanimefendi, onu bir casting yarismasina dahil etmis ;) En cok "like" alan fotolar elemeye girecek, sonra reklamlarda kullanilacaklar fln :) Eger Junior Pati Axel Rüzgar'i reklamlarda görmek isterseniz ;) facebook da bu sayfayi begenmeniz ve daha sonraAxel Rüzgar'in Fotografini begenmeniz yeterli olacaktir. ilk gunden 37 like almis zaten sipa :p Fake acc., oyun acc.u fln olanlar o accountlarla begenmesinler, elenme sebebi oluyormus. Hadi bakalim neler olacak. BU arada sipanin oylamadaki fotografi da su ; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 39 olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 ahah tipe gel, cok tatli. http://media.tumblr.com/tumblr_l73vxq9FEu1qaomvn.gif likeladim, 40. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Haydi bakalim Patiler =o) Anne ogul olarak bir yola ciktik =o) Cooook Eski bir Pati olarak da eskilerin yenilerin destegini bekliyoruz =o))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 lanet olsun holivuda, bu pis dunyanin icine sokmayin masum bebeyi. o degilde, su vw reklaminda vader olan cocuk cok tatliymis lan, bi de kalbinde problem varmis, pacemaker takiyomus, yalniz eleman sanki mark hamillin cocuklugu, bu da boyle bi anim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 saka maka 10 sene olmus ;) gerci uotr de bi ara forum resetlendi de tarih yeniden basladi diye hatirliyorum. bikac sene de ordan var... yasliyim lan resmen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 zurnacı ile goticten ne çıkmış ya aman yarabbi : )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 yürürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Bu arada simdi fark ettim =oP Axel Rüzgar "Zurnaci Baba" ile " Gothic Anne" nin oglu Kaninda var cocugumun =oP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 koca koca adamlarin likeladigi sayfaya bak asdf, polis gelicek kapiya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 asfdagsfdhas :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Sen like la canim gerisini sorma hahaha =oP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 ya bu arada unutmadan diyim supr seker ya bebek yolum bi dusse antalyaya harasslicam da cikmadi hic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 tıkladım 44 oldu :) çok şekermiş velet :D diğer çocuklardan birinin resminin altına yorum olarak aeapça nazar duası c/plemişler HAHAHAHAHA:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 sen haydar derken vermeyiz kizi derken oglan yasina giriyo yarin naber ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Berkaycim! Valla keske gelsen! Seni de cok özledim ben =o) Bak Wen in de dedigi gibi Haydar maydar hikaye! yarin Bizim velet 1 yasini dolduruyor =o))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 bende neden like butonu yok yahu? gruba mi girmeliyiz once? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 önce sayfayi Like lamak gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/168744_501789244946_288165364946_6348134_7922797_n.jpg lan bunun nesi 664 like almis. bazi cocuklar gercekten sevimsiz bi de, yazik. cirkin demeye elim varmadi sadf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 forumtr olabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 en çok tanıdığı olan çocuk reklam dünyasına adım atacak tıpkı halihazırdaki reklam- tv sektörümüz gibi. yetenek falan hak getire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 ulan bi taneniz de MAŞŞALLAH dememiş -.- nazar değdiricekler çocua.. agucu bıcıcı yerim ben seni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Wendigo said: forumtr olabilir :D incidir :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 goldbären said: en çok tanıdığı olan çocuk reklam dünyasına adım atacak tıpkı halihazırdaki reklam- tv sektörümüz gibi. yetenek falan hak getire yalan dunya bozuk duzen ;) neyse ki beygirgücü.com yanimizda ;)= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar