ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Yıllar önce özellikle NBA de felan çok görürdüm numaralı gözlük takan basketciler felan böyle yüze yapışan tarzda gözlükler takarlardı. Bu tarz gözlüklerden artık türkiyede bulunabiliyor mu? O gözlüklerin bildigim kadarıyla cerceveleri darbe esnasında yüze zarar vermemesi acısından ozel olarak yaopılıyor. Peki camları da mı ozel? Var mı bu tarz seyler kllanan aranızda ya da bilgisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tapir_Tahir Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 şu edgar davids in kullandığı gözlükler gibi mi? benim bildiğim çok uzun zamandan beri var onlar adidas ta nike ta flm bulunuyor.[signature][hline]/ bLackchaoS [email protected] uLan beni haxxorlayanı nuri alço yakalasın emi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 oneill olması lzm ama pahalıdır orda[signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Motor malzemeleri satan dükkanlarda da yüze yapışan ve tamamen plastik malzemeden yapılmış olan gözlükler mevcut. Tam olarak istediğin öyle şeyler mi bilemiyorum ama istersen albümden resimlerime bak, o türde bir şeyse sana adres fiyat filan veririm.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Nike'ın ki 250$ gidip büyük bir nike bayi ile konuşuyorsun özel yaptırım olarak geliyor(yüz ölçüsü gibin bi boyut war.). Camlarını falan kırılmaz oluyor ama çok çabuk çizilioyor. Özelliği ise çerçevesi çok hoş bişi patırt diye yapışıyor. Elastikimsi bi madde. Ama genede sert Bir nike bayisini gidip konuş derim tavsiye ederim yannız çok rahat. Ama genede lens en iyisidir. Bi tane lens al hem maça falan çıktığında sana uzaylı muamelesi yapmazlar.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: fedaykin, 02 Eylül 2004 16:30 tarihinde demiş ki: Motor malzemeleri satan dükkanlarda da yüze yapışan ve tamamen plastik malzemeden yapılmış olan gözlükler mevcut. Tam olarak istediğin öyle şeyler mi bilemiyorum ama istersen albümden resimlerime bak, o türde bir şeyse sana adres fiyat filan veririm. ha olay budur işte buda iş görür.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 davids de vardı sanırım..da o baya zamandır var ki :-?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 ehe bırakn gozluu aln lens olsun bitsn ehuue[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Horace Grant takıyordu bu gözlüklerden. Yanlış hatırlamıyorsam Alanzo Mourning bile bir süre takmıştı[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Kareem Abdul-Jabbar bilem takmıştı sene 80 :D[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 o gözlükler yerine lens kullanmak daha iyi olur diyorum ben. o tip gözlüklerden kullandım da o tür bile olsa gözlük bi şekilde rahatsız eder diye düşünüyorum. ki gözlerinde bozukluk olan sporcuların da büyük bi çoğunluğu lens kullanıyo. o tip gözlüklerin camlarını biraz pahalıya gelse de gayet sağlam bi şekilde yaptırabilirsin. eskiden top oynarken mecburen normal gözlüklerimi kullanıyodum paso camları düşüyodu da kırılmıyodu (ki o da çerçevenin sorunu). ki öyle pek özel bi camı da yoktu. zaten öyle spor yapmak için olan bi gözlük olursa ona göre gayet sağlam bi cam da takarlar. ama gözlerin lensle ilgili bi sorunu yoksa lensi daha bi tavsiye ederim[signature][hline]kender on the roof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 İki denemem oldu yıllar içersinde lens ile maalesef anlaşamayıp ayrıldık. İlişkimiz biraz ızdıraplıydı. Ben de şimi pilav 2 kez ısıtılmaz hesabından 3. ısıtmayı denemiyorum. Sonuçta her ilişki bana pahalıya patlıyor ve sonuç ayrılık. Şimdi ise spor yaparken kullanabilmek için bir görme aracına ihtiyacım var. Normal gözlüğüm şu çercevesiz tiplerdeki gözlüklerden olduğundan kırılabilitesi bayağı yüksek o yüzden güneş gözlüğümü kullanıyorum ama o da ne zaman düşeceği de belli olmuyor rahatsız yani. Sabahtan beri aranıyorum nette en sonunda en azından örnek teşkil edebilmesi açısından bir örnek buldum. http://www.sportspectacles.co.uk/ZoomSniper.asp Aradığım bu tarzlarda bir şey işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 oakley satan bir yere sor öyle gözlükleri vardı hatırladığım kadarıyla[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Boojack, 19 Ağustos 2004 01:01 tarihinde demiş ki: Yavşak dicem kızacaksın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Oakleyde o tarz bir şey göremedim. Web sitesine baktım ama yine de yarın ya da öbürsü gün bir iki gözllükçüye ugrayayım bari. Bir de nike ' ye bakalım. Yukarıda linkini verdidğim yer o gözlüğü benim gözlük numaralarıma göre camlarıyla birlikte satıyor ve camlar gözlük ve posta mastafı ile birlikte 300 milyonun biraz altına mal oluyormuş. İnernet üzerinden özellikle gözlük gibi bir şeyi hiç denemeden bu kadar paraya almak mantıklı mı şu an onun muhakemesini yapmaktayım. Bir de şöyle bir yazı var web sayfasında: said: It can be used for Football, Field Hockey, Lacrosse, Squash, Basketball, Badminton, Canoeing, Windsurfing... the list is endless. We have had this used in sparring for Karate(not competition) Yazının ilk bölümünü anladım da koyu olan bölümü tam anlayamadım o ne demek? [Bu mesaj ghaldszar tarafından 03 Eylül 2004 02:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Asla ve asla OAKLEY almayın. Bu kadar kesin söylüyorum.Çok dayanıksız.350 milyonum yandı benim bu yaz.Feci dayanıksız.Tavsiye etmem.Sonradan çok üzülürsünüz.Halen taksitini ödüyor bizimkiler.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki: benim bi kusum war sapasaglam hemde kocaman Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum." | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 walla ben 4 senedir kullanıyorum bir şey olmadı daha ayrıca çok kaliteli bir gözlük[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Walla ciddi diyorum üstüne bu plastik toplardan geldi ve çatırt dedi patladı gözlük.Hemde koruma kemikli.Kışında takardım diye o kdr düşünüyordum off :([signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki: benim bi kusum war sapasaglam hemde kocaman Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum." | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Ghald sen benim yolumda ilerliyorsun görüyorum ki :D (Yaş biraz geçti ama olsun eheh) Şimdi o camlara, POLYCARBON cam adı veriliyor. UV filtreli olanlarını bulursunuz. Bisiklet Sporunda KESİNLİKLE normal camlı gözlük kullanılmadığından,en fazla bu tip gözlükler dağcılıkta(hafiflik),bisiklet sporunda(darbelere karşı dayanıklılık) yada bilimum eXtrem sporlarda kullanır. Şöyle diyeyim beraberinde, OAKLEY bu gözlüklerin en krallarını üretir.[100$+ paranız varsa tabii ki] Ömür boyu garantililerinden tutun,camı değişebilenlere kadar.. Seçim yaparken, +Gözlük çercevesinin 3-5 parçaya ayrılabilmesine, +camlardaki filtre özelliğine +cam çeşidine +Camların özelliğine bakıyoruz. Bulmak için delta bisikleti yada yeşil bisikleti olmadı Eminönündeki bisikletcileri arayabilirsiniz.Tabii aradıklarınızın içinde normal(BEYAZ-ŞEFFAF) renkli camlarla beraber 2 çeşit daha camı içerirler. Başka soru? :P[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Hiç Bitmeyen Özgürlük...Pédalé! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 said: Laistragon, 03 Eylül 2004 03:09 tarihinde demiş ki: Asla ve asla OAKLEY almayın. Bu kadar kesin söylüyorum.Çok dayanıksız.350 milyonum yandı benim bu yaz.Feci dayanıksız.Tavsiye etmem.Sonradan çok üzülürsünüz.Halen taksitini ödüyor bizimkiler. 1-Fabrikaya haber verdin mi? 2- Garanti kapsamı olayları var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Amanın! Ghald,peki gözlük camları numaralımı olacak numarasız mı? Numaralıysa benim yazdığım mesajı okuma bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 said: Halfmumi, 03 Eylül 2004 03:25 tarihinde demiş ki: said: Laistragon, 03 Eylül 2004 03:09 tarihinde demiş ki: Asla ve asla OAKLEY almayın. Bu kadar kesin söylüyorum.Çok dayanıksız.350 milyonum yandı benim bu yaz.Feci dayanıksız.Tavsiye etmem.Sonradan çok üzülürsünüz.Halen taksitini ödüyor bizimkiler. 1-Fabrikaya haber verdin mi? 2- Garanti kapsamı olayları var mı? Fransa'dan geldi gözlük ve Türkiye'de ir eşi benzeri yoktu.Bordo camları msl. Garantisi var ama Fransa'ya göndermek lazım ya da gitmem lazım (sanırım gidicem). Fabrikasını nasıl arayam :D[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki: benim bi kusum war sapasaglam hemde kocaman Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum." | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Numaralı olcak :) Okumamam ya da kaale almamam gereken kısımlara yaşımla ilgili bölüm de dahil mi Mumicim :-p Bildigim kadarıyla oakley artık nymaralı camlar da üretiyor. Ama gidip hiç araştırmadım. Oakley piyasadaki camların en iyilerinden belki de en iyisini üretiyor. Muminin de dediği gibi bir çok tipi var. Kırılmaz cam ve cerceveli garantili gözlükleri de var. Şekillere zevke kalmış beğenilir beğenilmez yakışır ya da yakışmaz ona karışmam ama camlarına hastayım. Bu güne kadar bir çok iyi markla gözlük kullandım denedim ama Oakley denediğimdeki gözlere verdiği o rahatlığı hiç bir gözlükte görmedim. Ama dersiniz ki cerceve rahatsız onu da bilmem çok dikkat ettiğim bir özellik değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar