pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 o ipv4 ler boy boy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 ipv6'lar daha bi uzun, daha bi boy boy olacak ama ya numan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Sikintili bir donem olacak cunku su anda bile Microsoft OS lari default olarak IPv6 yi enabled ettigi ve bu bazi DNS Resolving problemlerine neden oldugu icin, DNS sunucularinda IPv6 requestleri drop ediliyor. Cok muhtemel boyle 2-3 compatibility problemlerinden dolayi da gecis biraz sancili olacak. Bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 abi ipv6 yı tamamiyle nasıl kapatabilirz? otomatik açıyordan kastın nasıl yani? okulda dns problemleri yaşıyorum bu yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Network Interface'inin ozelliklerinden kapatiliyor iste. http://www.addictivetips.com/windows-tips/how-to-disable-ipv6-in-windows-7/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Sparkcaster said: 2 hafta felan oldu ya çarşamba günü bitmişti ipv6 ya geçildi zaten diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Gecilmek ne demek yav :) Sanki bir dugme var da, ona basildigi anda dunyadaki tum networkler IPv4 dan, IPv6 e gectiler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 ben gectim. sizi bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 sharky said: Network Interface'inin ozelliklerinden kapatiliyor iste. http://www.addictivetips.com/windows-tips/how-to-disable-ipv6-in-windows-7/ sağol sharky. deniyim hemen okula gidince. fakat ben restart attıktan sonra ayarlarda hala unchecked gözüküyor. otomatik her restarttan sonra aktif olur yazıyor bu linkte. eğer o soylediklerini yapmazsak. kafam karıştı. neyse işimi sağlamaya aliyim ben en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 2 hafta felan oldu deniliyor da haber 1 şubat 2011'in zaten. bugünün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 sharky said: ...Microsoft OS lari default olarak IPv6 yi enabled ettigi ve bu bazi DNS Resolving problemlerine neden oldugu icin, DNS sunucularinda IPv6 requestleri drop ediliyor... ben bunu ofiste bizzat yaşıyorum ve çözemedim de. 2003 sbs r2 var, 64 bit win7 dns ile adam gibi geçinemiyo bi türlü. dış dns verince tıkır tıkır çalışıyo inek. active directory yalan bu sefer tabi. ipv6 özelliğini kapama falan da kar etmedi bu arada sdf. neler denedim neler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Hocam DNS sunucudan drop ediliyor AAAA requestleri diye hatirliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 bitmeden aldiydim ben bi karton, kenarda dursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 10 ip4 1 malbuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 elle ip yazmak eziyet olucak anlaşılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Netten hiç çıkmicam böylece bağlantım kesilmeyecek ve önceden aldığım IPv4 ü sonsuza kadar kullanıcam. Problem, admin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar