DoruK Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Llama said: hem ne yadırgıyorsunuz lisede hiç mi çıkartıp sıranın altına vuran olmadı ?nası yani nası liselerde okudunuz abi siz :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 bi tamam lisede biz de yaptık da kızların tepkisi hiç öyle çığlık atma ya da gidip hocaya söyleme gibi bi durum olmazdı hatta izleyenler bile olmuştur kesin afsdh o değilde en kötüsü de o anda hocanın seni cagırıp tahtada soruyu çözmeni istemesi tam bir fail benim değil de arkadaşımın başına gelmişti ahahaha ne günlerdi yauv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Ne lisesi lan ortaokulda bizim bi arkadaş solo takılmıştı sınıfta kızlara zorla izletmiştik çok zevkliydi. Düşününce ne sapık bir okuldu lan, ortaokulda öğle arasında sınıfın kapısına gözcü koyup içerde kızlarla alem yapıyorduk ahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 23 yasindaki kizin ciglik atmasi da evlere senlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 He valla gerdekte ne yapacak bu kız merak etmedim değil dur faceden soram Tüh soramıyorum soyadını kesmıs ıbıs gastecıler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 sipeyskeyk said: Ne lisesi lan ortaokulda bizim bi arkadaş solo takılmıştı sınıfta kızlara zorla izletmiştik çok zevkliydi. Düşününce ne sapık bir okuldu lan, ortaokulda öğle arasında sınıfın kapısına gözcü koyup içerde kızlarla alem yapıyorduk ahahahahahah vay arkadaş ben okul okumamışım resmen. konuyla ilgili, eğer eleman dışarı çıkarmamışsa pantolon üstünden bi düzeltme hareketi vardır ya, hakikaten mastrubasyon gibi görünür, o yüzden gizlice yapmaya çalışırız falan, onu yapmış olabilir, bizim standart-tipik türk kızımız da kesin "bana bakıp tombala çekiyo, herkes benimle şeyyapmak istiyo AYYY!" triplerine girip çığlık basmış olabilir. bu tabi bi senaryodur, eleman harbi öküz de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 oha olay epikmiş. 39 yaşında ya hayvanmısın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 sipeyskeyk said: Ne lisesi lan ortaokulda bizim bi arkadaş solo takılmıştı sınıfta kızlara zorla izletmiştik çok zevkliydi. Düşününce ne sapık bir okuldu lan, ortaokulda öğle arasında sınıfın kapısına gözcü koyup içerde kızlarla alem yapıyorduk ahahahahahah ahahahah asdfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 nağti bukworm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 var böyle rahatsızlar.adam kalabalık bir mekanın tuvaletinde pisuvarın karşısına geçmiş oh ah falan diyierekten bide takılıyordu bari kabine gir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 velle... hiyar adam, hiyar kiz. komik ceza. osbir cektigi icin hapis yatcak mal. gerci, ordaki genc kizlara bakarak masturbasyon yapiyosa, ben kitapla döverdim onu. ahleaksiz xunn said: Kişisel'e yazamıyorum, o yüzden biri benim yerime kütüphanede masturbasyon topiğine atsın. madurlar icin itinayla c/p edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 kız ciglik attigina gore ya daha once hic gormedi ya da oylesini gormedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 hayatinda ilk defa cuk goren kiz ne yapacagini sasirdi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 snarveien said: Kütüphanede mastürbasyon skandalı İSTANBUL Üniversitesi Kütüphanesi'nde araştırma yapan bir kız öğrenci, ulan dedim yoksa.... ahhhh beeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 paspatur said: snarveien said: Kütüphanede mastürbasyon skandalı İSTANBUL Üniversitesi Kütüphanesi'nde araştırma yapan bir kız öğrenci, ulan dedim yoksa.... ahhhh beeeee aynen ben de öyle bi beklenti içindeydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Hapisteki muhabbet -Neden içeri düştün kardeş? +Çavuş tokatlamaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 abi çok acı hapse girerse yalnız. 31 çekmekten hapse düşen adam hapiste abazalıktan delirir. normal insanlar için bile zor iken 31den hapse düşen .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 barbu said: abi çok acı hapse girerse yalnız. 31 çekmekten hapse düşen adam hapiste abazalıktan delirir. normal insanlar için bile zor iken 31den hapse düşen .. + 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 said: sosyal bilimler enstitüsünde ehehhe mühendis deilmis eheeheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 merkez kutuphanede erekte olmasi ayri basari, oraya girdimi kendimi zaman makinaisyle 1970 lere isinlanmis gibi hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 70ler fantazisi vardır belki..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 70lerde ereksiyon daha icad edilmemis miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Hayat içki ve seksten ibaret değil işte, örnek alın milletteki hobileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 sipeyskeyk said: Ne lisesi lan ortaokulda bizim bi arkadaş solo takılmıştı sınıfta kızlara zorla izletmiştik çok zevkliydi. Düşününce ne sapık bir okuldu lan, ortaokulda öğle arasında sınıfın kapısına gözcü koyup içerde kızlarla alem yapıyorduk ahahahahahah sdfs aynen ha okuyunca eski günler geldi gözümün önüne. ağır sapıktık. kızlar daha da sapıktı ortaokulda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 bizim ortaokulda sınıfta bi kız vardı.gel otur diodun kucak dansı yapıyordu yıllardır onu arıyorum ama bulamadım.facebukta işe yaramadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar