benjani Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 http://www.facebook.com/video/video.php?v=145171832210826&oid=125714047478492&comments Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Microp Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 tamda bunun icin gelmistim. super olmus :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 abi bunu sabahtan beri 10. defa falan izliyorum, mükemmel ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Ben bi numarasini goremedim abi ya niye sevdiniz bu kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 abi ben ilk izlediğimde zaten hiç beklemiyordum, uçan adam selim falan diye spoiler yoktu, bir de hani yerde yuvarlanması, yanında oturan adamın kameraya doğru kaçışı falan her ayrıntısına kadar yapmış olmaları falan hoşuma gitti baya asdjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 selim bir gün kalpten gidecek o olcak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 bu vodafoneun kırmızı kutulu mal reklamlarının haterıyım ama sabriyi kopyalamaları nefretimi az da olsa dindirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 adamı sevmem ama aynı yapmış helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 beğendim ya ben, izlerken de eğlendim acıkcası :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 oha abi replikler bile ayni lan asdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 abi herşey aynı ya ahahaha bayaa emek var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 süper olmuş evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 ahhahah çok güldüm be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 güzel yapmışlar evet. ince detaylara bile dikkat edilmiş. o yuvarlanırken önünde kaçan adam filan aynı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Eralp said: ahhahah çok güldüm be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 bu kırmızı serisi beni çok güldürüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 safak sezer cok iyi bu vodafone reklamlarında ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar