LEMONADE Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 http://eveboard.com/pilot/Zae'dra_Xanthe/ $ olarak satıcam. Tekliflerinizi Privite messege atabilirsiniz. + wallet + sec Status + Guzel PvP History + Yeni Resim yapabilirsiniz + 2004 Char + 2 Remap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 2004 Char deyip kandirma yaw aktifi o charin en fazla 2 yil :P 6 yillik char nerden baksam 100m+ sp olmali. Iyi satislar yinede... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LEMONADE Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 DareJedi said: 2004 Char deyip kandirma yaw aktifi o charin en fazla 2 yil :P 6 yillik char nerden baksam 100m+ sp olmali. Iyi satislar yinede... Kandırma derken!?!? Seninde zekice farkettiğin gibi normal bi oyuncu skill linke bakarak bunun nasıl bir char oldugunu anlayabilir. Bazı insanların eski char takıntısı vardır. Bunu belitmek (+ larını ortaya cıkarmak) icin yazmıştım 2004 charı oldugunu. Senide anlıyorum tabi farkettigin müthiş derecede tehlikeli kandırmaca olayını kavrayıp nevrotik firavun fareleri gibi sürünü uyarman son derece kahramanca ve zekice... Demek istediğim şu ki farkettiğiniz ayrıntılar için hemen alarm tuşuna basıp "Scam, Scam, ..." diye bağırmak yerine, neden böyle bişey yazmış diye düşünmek belkide daha iyi. Ya da en azında özel mesaj atıp "Aga noliy?" demek... Herneyse "zona" diye bi hastalığa yakalandığımı ogrendim bu gun gerginim. kalp kırdıysam yada çok uzattıysam özür dilerim :( Saygılarımlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Evet uzatmissin Neyse satista bol sans hastaligin icinde dert etme bir iki haftaya gecer en gec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kukubekcisi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 LEMONADE said: DareJedi said: 2004 Char deyip kandirma yaw aktifi o charin en fazla 2 yil :P 6 yillik char nerden baksam 100m+ sp olmali. Iyi satislar yinede... Kandırma derken!?!? Seninde zekice farkettiğin gibi normal bi oyuncu skill linke bakarak bunun nasıl bir char oldugunu anlayabilir. Bazı insanların eski char takıntısı vardır. Bunu belitmek (+ larını ortaya cıkarmak) icin yazmıştım 2004 charı oldugunu. Senide anlıyorum tabi farkettigin müthiş derecede tehlikeli kandırmaca olayını kavrayıp nevrotik firavun fareleri gibi sürünü uyarman son derece kahramanca ve zekice... Demek istediğim şu ki farkettiğiniz ayrıntılar için hemen alarm tuşuna basıp "Scam, Scam, ..." diye bağırmak yerine, neden böyle bişey yazmış diye düşünmek belkide daha iyi. Ya da en azında özel mesaj atıp "Aga noliy?" demek... Herneyse "zona" diye bi hastalığa yakalandığımı ogrendim bu gun gerginim. kalp kırdıysam yada çok uzattıysam özür dilerim :( Saygılarımlar veterinermisin? o ne kadar hayvan betimlemesiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 ekşi yazarı la bu ehehaeh ergen de olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 yeni bir eve oyuncusu ve allcaps nicki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kukubekcisi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 LEMONADE said: DareJedi said: 2004 Char deyip kandirma yaw aktifi o charin en fazla 2 yil :P 6 yillik char nerden baksam 100m+ sp olmali. Iyi satislar yinede... Kandırma derken!?!? Seninde zekice farkettiğin gibi normal bi oyuncu skill linke bakarak bunun nasıl bir char oldugunu anlayabilir. Bazı insanların eski char takıntısı vardır. Bunu belitmek (+ larını ortaya cıkarmak) icin yazmıştım 2004 charı oldugunu. Senide anlıyorum tabi farkettigin müthiş derecede tehlikeli kandırmaca olayını kavrayıp nevrotik firavun fareleri gibi sürünü uyarman son derece kahramanca ve zekice... Demek istediğim şu ki farkettiğiniz ayrıntılar için hemen alarm tuşuna basıp "Scam, Scam, ..." diye bağırmak yerine, neden böyle bişey yazmış diye düşünmek belkide daha iyi. Ya da en azında özel mesaj atıp "Aga noliy?" demek... Herneyse "zona" diye bi hastalığa yakalandığımı ogrendim bu gun gerginim. kalp kırdıysam yada çok uzattıysam özür dilerim :( Saygılarımlar İYİ SATİŞLAR BRO.. BAKMA SEN MİLLET KISKANIYO :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Acil şifalar dilerim..Charda güzel.İyi satışlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 aquila said: yeni bir eve oyuncusu ve allcaps nicki. ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LEMONADE Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 aquila said: yeni bir eve oyuncusu ve allcaps nicki. Şimdi biraz düşünelim.. elimizde neler var -37,5m Sp char -2004 toon -]ALL CAPS NICK Ve senin bunda cıkardığın yeni eve oyuncusu olduğum. Bravo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LEMONADE Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 xxbar said: Acil şifalar dilerim..Charda güzel.İyi satışlar.. Çok saol hocam ya fena kaşıntı ağrı illet bişey nefes alınmıyo arkadaş yok böle bişey. Bide doktor bi ilaç yazdı devletin karşılamadığı zovirax diye 150TL :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Benim rahmetli ananem zona olmuştu vakti zamanında.Sinir-Stres kaynaklı rahatsızlıktır zona,götürür mazallah..İşin şakası tabi allah korusun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 LEMONADE said: DareJedi said: 2004 Char deyip kandirma yaw aktifi o charin en fazla 2 yil :P 6 yillik char nerden baksam 100m+ sp olmali. Iyi satislar yinede... Kandırma derken!?!? Seninde zekice farkettiğin gibi normal bi oyuncu skill linke bakarak bunun nasıl bir char oldugunu anlayabilir. Bazı insanların eski char takıntısı vardır. Bunu belitmek (+ larını ortaya cıkarmak) icin yazmıştım 2004 charı oldugunu. Herneyse "zona" diye bi hastalığa yakalandığımı ogrendim bu gun gerginim. kalp kırdıysam yada çok uzattıysam özür dilerim :( Saygılarımla Eve Online için sene sadece rakam ifade ediyor bunu biliyorsun sanırım ben orada 37,5m sp deyip 2004 charı diye altını çizmeni uyardım sadece kaldıki bu sadece aman almayın dolandırıcı uyarısı değil ilk kez char satıyorsan Eve Onlineda yılın önemi yok SP den haber ver sen demek istedim. Sonuçta o charın şuan 2009lu chardan farkı yok malesef... Hastalığın içinde geçmiş olsun. Yazdıklarınla kalp kırma fln sözkonusu değil ben ifade edemedim sanırım sende yanlış anlamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LEMONADE Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Forumlarda Satıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar