LuNiZ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 sharky said: Mobile Cihaz pazarı bitmiştir Nokia'nın, infrastructure olayı ile ilgilenen Nokia-Siemens öyle kolay kolay bitmez. adamim bende bunu bekliyordum :D. dedim gelir soyler simdi. abi bi nokia firewall vardir ki, CP zirtlatmazsa mukemmel olur :D dicem ama umitsizim ehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 "symbian guru" said: who expects me to use services that even most of Nokia’s own employees don’t use. ahahah öldürmüş resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 kullandığım 5800 sanırım son nokia telefon olacak benim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 tüketiciyiz abi biz. yarın öbürsü gün fiyat/performans olarak harika bi yerde ve süper çalışan bi elefon yaparlar (symbian olmayan sfsdfsdfsdf 3-4-5 kötü korku filmi serisi gibi inan. bitmiyor!) gider alırım. ben tüketiciyim, benim param değerli, markaya olan itibarım, sevgim vs. değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 LuNiZ said: "roket adam" said: Nokia devri bitti. Bir şirket nasıl bu kadar beceriksiz yönetilir case study'si olarak işletme tezlerine falan konu olsun artık. Kendi fanlerini bile küstürdü lan adamlar, symbianguru'nun son yazısını unutmam ben kolay kolay, o derece. arada kalmasin cok guzel yazmis adam bende linkini sey edim, http://www.symbian-guru.com/welcome/2010/07/symbian-guru-com-is-over.html oo yazı baya iyimiş yannız. adam tecavüz etmiş nokyaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Subroutine Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 http://www.symbian-guru.com/wp-content/uploads/2010/07/02092009099-515x386.jpg o yazıdaki şu resim amma mindfuck duruyo ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 kozalak said: kullandığım 5800 sanırım son nokia telefon olacak benim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 türkiye var abi fenerli telefondan ayağa kaldırırız tusları da biraz büyük yapsınlar snake 1 i de geri döndürseler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 dumbphone marketi cok hor goruluyor ama hala cogunluga sahip, ve birsuru dumbphone satilmaya devam ediyor. nokia smart arenada kaybetmis olabilir ama genel olarak kaybetmekden cok uzak. enterprise seviyesine girmiyorum bile, girilmisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 dasaaa said: said: Telefon piyasası kadar geniş değil ama o piyasada başı çekerler. Microsoft pazarı ile Nokia pazarı çok ayrı dünyalar, windowslu telefonu kime satacak finlandiyalılar? millet n97-n8 falan aldı yahu! n97 çıktığında anroid varmıydı hatırlamıyorum ama baya etkileyici gelmişti pazara. ilgileneni gerçekten çok oldu n8 bence n97'den daha başarılı bir telefon, ama nokia çoktan kaybetmişti, tepe taklak aşağı yuvarlanıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 android 1,6'lar vardı. n97 çıktığında en hızlı ikinci ele düşen ve değer kaybeden telefon olmuştu ayrıca.. fiyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuşşşşş *coyote'de düşen kaya sesi efekti yaparak elini aşağıya indirir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 n900 vardı symbian değilde linux tabanlı bir os kullanıyormuş, yinede iyi bir telefonmudur bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 n900'ün amacı biraz farklı. nokia hangi niyetle çıkardı bilmiyorum da hackerlar memnun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Subroutine said: http://www.symbian-guru.com/wp-content/uploads/2010/07/02092009099-515x386.jpg o yazıdaki şu resim amma mindfuck duruyo ha abi ahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 xaty said: n900'ün amacı biraz farklı. nokia hangi niyetle çıkardı bilmiyorum da hackerlar memnun aynen ole, n900 o kitle icin cikti, alette backtrack bile calistirilabiliyor eheh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 biz sana dedik zamaninda nokia, dinlemedin, simdi gotun tutustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar