SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Benim gözler 0.75 miyop+ astigmat(tı en son değiştiyse bilmiyorum ) hayatımda hiç lens kullanmadım. gözlük çok lazım olduğunda kullanıyorum pc karşısındayken falan mesela. Lens'ten anlamadığım için size sorayım dedim. parası neyse veririz 100-200 farketmez de böyle her ay yenisi almak istemiyorum. senelikleri varmış bunların. böyle bildiğiniz bir marka ve fiyat varsa söyler misiniz? gözleri acıtıyor, başta alışamıyosun gibi klasik cevaplara gerek yok onları biliyorum :) benim durumum seviyosan dikenine katlanıcaksın veya kaçış yoksa zevk vsvs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuoco Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 astigmatta lens biraz sıkıntılı olabilir ... çok fazla bilmesem de duyduğum kadarıyla her göz lensi kabul etmiyor ve astigmat için lensler özel olarak yaptırılıyor.. bence ilk etapta aylık al bak bakalım senin göz lensi kabul edecek mi :) eğer ederse senelik yada 6 aylık yaptırabilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 1 paket alıyorsun zaten içinde 6 tane oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Aylık lens alıyosun, her ay değiştiriyosun. B&L Purevision Toric. 140 falandı kutusu geçen sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Ben kullanıyorum 2.50 miyop 1.75 astigmat diğeri de aynı miyop 1.25 astigmat bi problemim yok öncelikle bunu söyleyim. Daha sonra astigmat olan lensler özel geliyor evet.(1haftada geliyor) Benim kullandıklarım aylık lens.40-45 gün gidiyor batma falan yapmıyor.Bi paketin içinde 6 tane vardı.Numaralar farklı olması nedeniyle 2 paket aldım ve 6 aylık olmuş oldu toplam 12taneden. Geçen mart sonu nisan gibi aldım, şubattayız ve kullanmaya devam ediyorum.Şu anda kullandıklarım hariç 1er tane kaldı..Her gece çıkartmak falan gerekiyor tabi o bayaa bi işkenceydi ilk başta ama şimdi aynaya bakmadan bile takıp çıkarabiliyorum zamanla alışıyo insan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 abi lens diyince hep aklıma bizim gerizekalı bi arkadaş geliyo adam lensi takılı değilken lensleri takılı sanıp korneasını tutup çıkarmaya çalışmıştı ıyyyyyyyyyyyyyyyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Ben de birkaç sefer sarhoşken yaptım onu, lensi çıkarmaya çalışırken çıkarmışım, düşmüş, hala çıkarmaya çalıştım böle folyo gibi bir şey geldi elime. Kornea falan oluyo sanıyorum fsldk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 ben gözden cıkartılmayan (yatarken de) aylık lens kullanıyorum 40-45gün bile batma olmuyor. 3 numara miyop var astigmatın cok ileri değilse bu tarz lensleri kullanabilirsin hiç farketmiyorsun. night and day diye aratabilirsin 80lira da fiyatı vardı kutusunun. 1kutuda tabi 6 adet lens var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Abi kurumuyo mu o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 yok abi kuruma sıfır 4 yıldır kullanıyorum hiç sorun yaşamadım daha tavsiye ederim yani her gün çıkar tak falan uğraşamam diyenler için süper valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 yav o lensler bazen dönüyomuş falan gözün arka tarafına mı kaçıyomuş. öle bişeler duymuştum ben :S ben de lens alıcam çok yakında... düşünüyorum ne alsam diye. gözün birinde astigmat vardı zaten hafiften. o muhtelemen torik lens olacak ta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 kozalak said: yav o lensler bazen dönüyomuş falan gözün arka tarafına mı kaçıyomuş. öle bişeler duymuştum ben :S ben de lens alıcam çok yakında... düşünüyorum ne alsam diye. gözün birinde astigmat vardı zaten hafiften. o muhtelemen torik lens olacak ta... yazis ya lise 2 den beri kac sene eder yane 10 senedir lens kullanirim hic bi yerime kacmadi bide gozlerde resmen kor yane 6.75 miyop 3.5 astigmat ikiside lens guzel bisi ama sunu farkettim ben son 7 8 senedir gozluk kullanmiyodum almanyaya gelmeden aldim bi tane ucuz yollu carceve felan cok huzurluymus ya evde kullanmak icin gozluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 gözün arka tarafına lens kaçmıyor, kas var orada anatomi el vermez, sola kaçarsa sağa bakınca pop diye çıkıyor ama sen sağa baktığın için aynaya geri bakınca geriye kaçtı sanıyorsun. sert lens var bi de benim var bi çift daha başlayamadım ama numaram 7-8 falan olduğu için çok bozulma var. sert lens az esnek, 1 yıldan fazla gidiyor galiba, astigmata falan uygun bunlar onlara da bakabiliyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 kuruyunca ikiye katlanıp göz kapağının içine yapışır. panik yap/yapma.. gözlerini aç kapa aç kapa o bi yerden kendini gösterir. çıkartırsın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 bugün aldım. önce muayene oldum gidip belki oranda bir artma vardır diye ve evet varmış 075 di 1.00 olmuş sol gözde de .025 astigmat varmış çok değilmiş yani lens onu tolere eder dediler. sonra gittim aldım johnson&johnson acuvue oasys. ordaki bayan yardımcı oldu takmaya falan ama hemen öğrendim takmayı 1 dk da yaptım yani. ilk başta bi garip hissettim gözüm ilk defa dısardan bişeyi tutuyordu çünkü. yaklasık 3-4 saattir kullanıyorum yokmuş gibi şu an o derece güzelmiş bu şey. pc basında gözlük kullanıyodum ondan da kurtuldum ohh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 3 vakte kalmaz bilgisayar basinda gozluk takmaya devam edersin lens kuruyo cunku :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 kurumaya karşı suni gözyaşı damlası kullaanabilir ama o da bayar bi süre sonra herhalde. gözlük daha rahat olur sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Evde gözlük, dışarda lens kombine zaten... gözlüğü hayattan çıkarmak çok zor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 evde gozluk disarda lens guzel bir yontem devamli lens takmak uzun vadede zararli, zarari ne kadar aza indirgersek o kadar iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 lens korneayı da inceltiyor bilmeyenler varsa. hatta çok fazla inceltince lazer ameliyat olamıyosunuz. fyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 ne rahat lan insanlar alıp takıyo ölecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 PC başındayken ben evdeysem falan gözlük takıyorum mutlaka ya, boşuna öldürmemek lazım gözleri yani. Göz yaşı da kullandım, inanılmaz rahatlatıyor böyle uykusu geliyo insanın direkt sdfkljsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 ya bende miyop var. bilgisayar başında gözlük takmama gerek var mı? uzağa bakmıyorum sonuçta. gözlük takınca bi garip oluyo bilgisayara bakarken. gözlüksüz daha rahat hissediyo gibiyim. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 kozalak said: lens korneayı da inceltiyor bilmeyenler varsa. hatta çok fazla inceltince lazer ameliyat olamıyosunuz. fyi 17 yaşından beri lens kullanıyorum. geçenlerde sıkıldım artık lazer yaptırayım dedim, korneam aşırı incelmiş. ilk kez orda duydum lensin korneayı incelttiğini. Keşke önceden bilseymişim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 muayene oldugun doktor aslında ne lens ne gözlük hiç uğraşma git lazer ameliyatı ol dedi. ben dedim 2.00 dan aşağısını yapmıyorlarmış diye birşey duydum. yok öyle bişey dedi benden iyi mi bilicen kac senedir bu işin içersindeyim dedi, problem? dedi. ben de eyvallah dedim. belki seneye yapabilirim o işi. ne kadara yaparlar acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar