kinetik Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 ne oldu bir ara millet epey gaza gelmişti. dizi hala devam da ediyor. saray da bütün hatunların saçları açık, memeleri bilem görünen var :)
olitere Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 vizyonda muhabbetini ediyoruz zaten gardeş
Red Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 suanki sahneler fena değil ilk defa kan görüyoruz lan.diziye ağır cezalar gelicek
reddiye Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 bizim halk bozuk sonu bilinen diziler filmler çok ilgi çekiyor hürremin hayatı yaz google sana dizinin senaryosunu söylesin veya son dönemde kitaptan devşirme diziler gittikçe batıyor
Marveloth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 reddiye said: bizim halk bozuk sonu bilinen diziler filmler çok ilgi çekiyor hürremin hayatı yaz google sana dizinin senaryosunu söylesin veya son dönemde kitaptan devşirme diziler gittikçe batıyor Adam yazilmis tüm kitaplardan, yasanmis tarihten uyarlanan sinema-televizyonu sildi atti. Özür dileriz. Bilemedik biz.
Somon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Bir The Pacific'e bak. Bir Muhteşem Yüzyıl'a. ...
fede Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 neden yüzyıl bu dizinin adı. kanuni 46 yıl yönetti memleketi sadece. yoksa ondan sonrasını da mı anlatacak
Bone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 ikinci dünya savaşı dizileri ve filmleri çekiyor paso amerikalılar...
Somon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 haxball geliyo musun vs ? kazanan haklı olsun
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Bu diziyi izleyenler çok rererö
kinetik Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 ben izliyorum hiç kaçırmadan
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 dün gördüm savaş mavaş vardı elbette ki kusursuz değil savaş sahneleri, kaç yılda bir çekiliyor böyle sahneler de hollywood kalitesi bekliyorsunuz? bu tür bişeyi çekme cesaretini göstermeleri bile beni çok sevindirdi, deneye deneye iyiye gidicek inşallah böyle işler, hem de 15 dakika boyunca birbirine bakan insanlardan başka bişey görmüş oldu seyirci
throine Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Band of Brothers > The Pacific (tu)
kinetik Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Saeros said: dün gördüm savaş mavaş vardı elbette ki kusursuz değil savaş sahneleri, kaç yılda bir çekiliyor böyle sahneler de hollywood kalitesi bekliyorsunuz? bu tür bişeyi çekme cesaretini göstermeleri bile beni çok sevindirdi, deneye deneye iyiye gidicek inşallah böyle işler, hem de 15 dakika boyunca birbirine bakan insanlardan başka bişey görmüş oldu seyirci +1 tü öcü kaka diye diye artık atalarımın spartalılar-romalılar-ingilizler amerikalılar- olduğunu sanacağım. iyi kötü çeksinler.
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 universal soldier ayarında olunca insan ister istemez..
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 kanuniyi savaştan sonra son teknoloji ürünü buz haznesine sokmuşlar
Öne çıkan mesajlar