=) Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 geri döneyim dedim level 25 warlock u kasayım dedim ama herşey değişmiş eskiden guide ile kasardık level ı ama şimdi pek uygun guide bulamadım.Nerden bulucaz guide ? önerileriniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 zygor lvling guide var google bulursun elbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Guide'a gerek kalmadı çünkü, şehirlerde hero's call board'lar var, şehrin bulunduğu bölgede, level'ına uygun neresi varsa oraya gönderen questler veriyo. Ordan questi alıp gönderdiği yere git, orda kas. Levellama artık çok lineer, ordan oraya, ordan oraya olayı pek kalmadı. Bi yerde level kasıp orayı bitirdikten sonra seni gitmen yere gönderiyo zaten. Göndermezse de şehre geri dönüp ilk paragraftaki olayı tekrarlıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Elini attığı her karakter(shaman>>rogue>>hunter>>dk>>mage>>druid(allahtan daha 85lemedim)) yamultulmuş biri geri dönme derim. İnsanın sinirlerini boşu boşuna bozuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 O saydığın 6 class şu an en iyi 6 class yalnız. (Belki artık shaman = priest diyebiliriz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Bu işleri daha moral bozucu bir hale getiriyor. Edit: Sırf meraktan shaman ve pri hariç hangisi daha iyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Dk ezer de shaman varken? edit: tabi pvp için konuştum. Eğlenceli bir healer sınıfı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar