Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Danimarkadan yeni faşist girişimler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
goldbären said:

olitere sen de burada gel muhafazakar takıl

sonra garbıçta kız fotolarına ohşs ofsdş diye yorumlar yap, şşakşakçılık yap.

YAKIŞTI MI.
yuh lan hayvan abaza yaptın iyice
Mesaj tarihi:
olitere said:

goldbären said:

olitere sen de burada gel muhafazakar takıl

sonra garbıçta kız fotolarına ohşs ofsdş diye yorumlar yap, şşakşakçılık yap.

YAKIŞTI MI.
yuh lan hayvan abaza yaptın iyice

Aynı muameleyi bana da çektin gold kırıyosun kalbimizi
Mesaj tarihi:
gold bu forumun en dobra dobra adamı çok tanışmak istiyorum kendisiyle. herifin nickini gördükçe aklıma şu öyle bir geçer zaman ki deki solcu çocuk geliyo gözümün önüne
Mesaj tarihi:
Abi, cidden anlamıyorum bu insanların açtıkları pankartları. Ne demek Avrupa dikkat et, senin de 11 eylülün geliyor. Ne demek dinime saygılı ol yoksa seni öldürürüm. Hani müslümanlık hoşgörü diniydi? Hani bir insan öldüren bütün insanlığı öldürmüş sayılırdı? Hani islamda zorlama yoktu?

Hepsi cahil cühela bu insanların... Nasıl bu şekilde fetvalar veren insanların peşine takılıp bu şekilde davranıyorlar cidden anlamıyorum. Bu insanların hiç mi okuma yazması yok ya da okuduğunu anlama gibi bir özelliği?

Hepsinden nefret ediyorum. Bu değil müslümanlık. İnanmıyorsanız o sizin düşüncenizdir. İnanıyorsam da bu benim düşüncem. Ama sizin bu gördüğünüz şeyler islam değil, müslümanlık değil. İnandığım dinim "oku" ile başlar. "Okuduğunu anla, ona göre davran" ile devam eder. Bunlar sadece başkalarını dinleyen okumaktan aciz cehaletin kör kuyularından başka birşey değiller. Bunlar daha bu şekilde dolduruldukça herşey daha da kötüye gidecek. Bundan eminim. Yazık, cidden üzülüyorum bu durumlarına. Neyse uzatmayayım daha fazla.
Mesaj tarihi:
@aket-akum Sorun müslümanlıkla bütün dünyayı karşılaştırmak. müslmanlıkla diğer dinleri karşılaştırmıyosun. bunu yap istediğini de o senin düşüncen saygı duyarım
Mesaj tarihi:
vaperon said:

Abi, cidden anlamıyorum bu insanların açtıkları pankartları. Ne demek Avrupa dikkat et, senin de 11 eylülün geliyor. Ne demek dinime saygılı ol yoksa seni öldürürüm. Hani müslümanlık hoşgörü diniydi? Hani bir insan öldüren bütün insanlığı öldürmüş sayılırdı? Hani islamda zorlama yoktu?

Hepsi cahil cühela bu insanların... Nasıl bu şekilde fetvalar veren insanların peşine takılıp bu şekilde davranıyorlar cidden anlamıyorum. Bu insanların hiç mi okuma yazması yok ya da okuduğunu anlama gibi bir özelliği?

Hepsinden nefret ediyorum. Bu değil müslümanlık. İnanmıyorsanız o sizin düşüncenizdir. İnanıyorsam da bu benim düşüncem. Ama sizin bu gördüğünüz şeyler islam değil, müslümanlık değil. İnandığım dinim "oku" ile başlar. "Okuduğunu anla, ona göre davran" ile devam eder. Bunlar sadece başkalarını dinleyen okumaktan aciz cehaletin kör kuyularından başka birşey değiller. Bunlar daha bu şekilde dolduruldukça herşey daha da kötüye gidecek. Bundan eminim. Yazık, cidden üzülüyorum bu durumlarına. Neyse uzatmayayım daha fazla.
abi aslında müslümanlık gerçekten hoşgörü dini ama bu gerizekalılar herşeyi kıçlarından anladıkları gibi dini de kendilerine benzettiler
Mesaj tarihi:
Aluriel said:

ne hoşgörüsü abi bırakın bu işleri. lafta o hoşgörünün tamamı.

Aslında olması gereken o diyorum işte. O görünen şeyler bağnazlık, müslümanlık değil...
Mesaj tarihi:
Canonical said:

Raze yenisin iyisin güzelsin ama atlama herşeye sazan gibi

atlaması daha eğlenceli, napacauz? zati yanacaz

**topic drail e verilen ceza nedir patide?
  • Yeni Oluştur...