olitere Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Canonical said: Olitere sen ne sazan bi adammışsın öyle ya asd. kaptan barizmisin kaptan sazanmısın belli değilgeç o ayakları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 goldbären said: olitere sen de burada gel muhafazakar takıl sonra garbıçta kız fotolarına ohşs ofsdş diye yorumlar yap, şşakşakçılık yap. YAKIŞTI MI.yuh lan hayvan abaza yaptın iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 olitere said: Canonical said: Olitere sen ne sazan bi adammışsın öyle ya asd. kaptan barizmisin kaptan sazanmısın belli değilgeç o ayakları hee geç o ayakları eet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 olitere said: goldbären said: olitere sen de burada gel muhafazakar takıl sonra garbıçta kız fotolarına ohşs ofsdş diye yorumlar yap, şşakşakçılık yap. YAKIŞTI MI.yuh lan hayvan abaza yaptın iyice Aynı muameleyi bana da çektin gold kırıyosun kalbimizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 akşama hepimiz banlanıyoruz sanırım. tadını çıkarın eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 gold bu forumun en dobra dobra adamı çok tanışmak istiyorum kendisiyle. herifin nickini gördükçe aklıma şu öyle bir geçer zaman ki deki solcu çocuk geliyo gözümün önüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 gold sana iş attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Raze yenisin iyisin güzelsin ama atlama herşeye sazan gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 edit: ulan trollü ciddiye almışız adfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Abi, cidden anlamıyorum bu insanların açtıkları pankartları. Ne demek Avrupa dikkat et, senin de 11 eylülün geliyor. Ne demek dinime saygılı ol yoksa seni öldürürüm. Hani müslümanlık hoşgörü diniydi? Hani bir insan öldüren bütün insanlığı öldürmüş sayılırdı? Hani islamda zorlama yoktu? Hepsi cahil cühela bu insanların... Nasıl bu şekilde fetvalar veren insanların peşine takılıp bu şekilde davranıyorlar cidden anlamıyorum. Bu insanların hiç mi okuma yazması yok ya da okuduğunu anlama gibi bir özelliği? Hepsinden nefret ediyorum. Bu değil müslümanlık. İnanmıyorsanız o sizin düşüncenizdir. İnanıyorsam da bu benim düşüncem. Ama sizin bu gördüğünüz şeyler islam değil, müslümanlık değil. İnandığım dinim "oku" ile başlar. "Okuduğunu anla, ona göre davran" ile devam eder. Bunlar sadece başkalarını dinleyen okumaktan aciz cehaletin kör kuyularından başka birşey değiller. Bunlar daha bu şekilde dolduruldukça herşey daha da kötüye gidecek. Bundan eminim. Yazık, cidden üzülüyorum bu durumlarına. Neyse uzatmayayım daha fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 @aket-akum Sorun müslümanlıkla bütün dünyayı karşılaştırmak. müslmanlıkla diğer dinleri karşılaştırmıyosun. bunu yap istediğini de o senin düşüncen saygı duyarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Canonical said: sen çok güzel yanıcaksın öteki tarafta goldbaren ahahah bu çok iyi lan iyi yan gold ateş değmeyen yerin kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 vaperon said: Abi, cidden anlamıyorum bu insanların açtıkları pankartları. Ne demek Avrupa dikkat et, senin de 11 eylülün geliyor. Ne demek dinime saygılı ol yoksa seni öldürürüm. Hani müslümanlık hoşgörü diniydi? Hani bir insan öldüren bütün insanlığı öldürmüş sayılırdı? Hani islamda zorlama yoktu? Hepsi cahil cühela bu insanların... Nasıl bu şekilde fetvalar veren insanların peşine takılıp bu şekilde davranıyorlar cidden anlamıyorum. Bu insanların hiç mi okuma yazması yok ya da okuduğunu anlama gibi bir özelliği? Hepsinden nefret ediyorum. Bu değil müslümanlık. İnanmıyorsanız o sizin düşüncenizdir. İnanıyorsam da bu benim düşüncem. Ama sizin bu gördüğünüz şeyler islam değil, müslümanlık değil. İnandığım dinim "oku" ile başlar. "Okuduğunu anla, ona göre davran" ile devam eder. Bunlar sadece başkalarını dinleyen okumaktan aciz cehaletin kör kuyularından başka birşey değiller. Bunlar daha bu şekilde dolduruldukça herşey daha da kötüye gidecek. Bundan eminim. Yazık, cidden üzülüyorum bu durumlarına. Neyse uzatmayayım daha fazla.abi aslında müslümanlık gerçekten hoşgörü dini ama bu gerizekalılar herşeyi kıçlarından anladıkları gibi dini de kendilerine benzettiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 ne hoşgörüsü abi bırakın bu işleri. lafta o hoşgörünün tamamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 insanlığı allahın pençelerinden kurtarmamız lazım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Aluriel said: ne hoşgörüsü abi bırakın bu işleri. lafta o hoşgörünün tamamı. Aslında olması gereken o diyorum işte. O görünen şeyler bağnazlık, müslümanlık değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Canonical said: Raze yenisin iyisin güzelsin ama atlama herşeye sazan gibi atlaması daha eğlenceli, napacauz? zati yanacaz **topic drail e verilen ceza nedir patide? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 size Hammerfall'dan bir şarkı gönderiyorum arkadaşlar. huşu içinde dinleyiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar