Bone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 uygun olmuş o yüzden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Şahane ya (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zyprexia Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Bone said: uygun olmuş o yüzden...adam erkekmiş yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 dh gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 DH gitmis merakta kaldik ya shit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 açılmıyormuş gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 http://forums.overclockers.co.uk/showthread.php?t=18236540 orjinal topic burda petition bu adam başlatmamış bı arada. benzer durumda olan başka birisi başlatmış, ama bunların sayesinde baya bi duyulmuş dünya çapında. amaç sadece bu oyun için değil bütün pc ve konsol oyunlarında custom remapping standart hale getirtebilmek. petition'ı imzaladım bende. facebook sayfası falan da var. eleman acayip azimli ve pozitif bakıyor hayata. /respect. ama asıl benim ilgimi çeken community acayip destek vermiş elemana. herkes elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışmış falan çok hoşuma gitti. başta inanmamışlar falan ama sonradan herkes yapmaya çalışmış bi şeyler. baya baya seslerini duyurmuşlar. negzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 bi de keşke garbage değil de konu dışına falan açılsaydı bu. daha fazla gören olurdu. belki imzalayan da olur petition. taşınsa mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Aluriel said: bi de keşke garbage değil de konu dışına falan açılsaydı bu. daha fazla gören olurdu. belki imzalayan da olur petition. taşınsa mesela? (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Ciddi ciddi araba yarisini benden iyi beceriyor da uzuldum abi, gelemiyorum ben engelli videolarina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 aynen ya, beni şu duruma koysan oyun oynamaya bile azmedemem, çok saygı duydum arkadaşa, sağlam karakterliymiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Yukarıda geyik yapmaya çalışan 1-2 gerizekalı olmuş ama şaşırmadım patide normal böyle zatlar. Gerçekten takdiri hakediyor inanılmaz saygı duydum. Doğuştan beri bu şekilde yaşamak çok zor birşeydir düşünmesi bile korkutuyor insanı. Ellerinizi kullanmadan bir gün geçirmeye çalışın bırakın bir günü 1 saat bile insanı bedeninde hapsolmuş hissine itmeye yeter. Hayata bir şekilde tutunması ve azmi saygıyı hakediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 oha gozlerim doldu. bu nasil bir azimdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 dead space 2 developerları iletişime geçmişler adamla. gelecekte bir patch ile koymayı planlıyoruz tarzı bir şeyler gözüme çarpmıştı gelen mailde sanırım. çok uzun orijinal topic bulamadım tekrar. yalnız community acayip destek olmuş o çok hoşuma gitti benim. kullandığı mouse'u modifiye etmeye çalışandan tut, EA da çalışan tanıdıkları aracılığıyla durumu daha fazla yetkilinin duymasını amaçlayana kadar herkes elinden geleni yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 ben ea olsam adama protez kol bile yapmaya cali$irim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 eet evet patch geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 ea patch mi yapıyor, vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 sadece bu değil, renk körleri icinde ayarlar olmalı mesela,koskoca wow'un 3 senede geldi aklınada aa bu adamlar uncommonların yeşil rengini göremiyo, morun bazı tonlarını bbazı monitörlerde göremiyoalr diye... neyse geldi en azından, butun oyunların böle şeyler yapoması lazım. sc2 de hala düzletmediler sxanırım. builde ederken bi binayı grid gösteriyoya, bozuk yerı kırmızı gösteriyo hanı, ama yesil kırmızıyı ayırt edemedıklerı ıcın anlamıyo renk körleri, bozuk yerlerin hem renk hem şekil olarak ayrılması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 bundan sonra kimseye özürlümüsün diye bağırmıycam oyun oynarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 adamın mesajlarını, çözümlerini falan filan okudum da baya azimliymiş ya. harbiden çok kral adam lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 http://www.pcgamer.com/2011/02/11/interview-dead-space-2-disability-campaigner-gareth-garratt/ Üzüldüm... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 bi de eğer videoları izlediyseniz ciddi ciddi oynuyor yani eleman oyunları. öyle bi sadece kendini avutma durumu falan yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 vaperon said: http://www.pcgamer.com/2011/02/11/interview-dead-space-2-disability-campaigner-gareth-garratt/ Üzüldüm... :( gerçekten çok etkileyici. Bazı şeylerin kıymetini bilmiyoruz, Allah yardımcısı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 paspatur said: vaperon said: http://www.pcgamer.com/2011/02/11/interview-dead-space-2-disability-campaigner-gareth-garratt/ Üzüldüm... :( gerçekten çok etkileyici. Bazı şeylerin kıymetini bilmiyoruz, Allah yardımcısı olsun. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 ea ve dead space 2 ekibi jest niteliğinde bişeyler yollamışlar elemana. http://img525.imageshack.us/img525/9908/picture10e.jpg he tabi bi de patch ile custom remapping eklenicekmiş oyuna. c codemasters'tan da bişeyler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar