Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kafasıyla mouse kullanan engelli

Flassh

Öne çıkan mesajlar

http://forums.overclockers.co.uk/showthread.php?t=18236540

orjinal topic burda

petition bu adam başlatmamış bı arada. benzer durumda olan başka birisi başlatmış, ama bunların sayesinde baya bi duyulmuş dünya çapında.

amaç sadece bu oyun için değil bütün pc ve konsol oyunlarında custom remapping standart hale getirtebilmek. petition'ı imzaladım bende. facebook sayfası falan da var.

eleman acayip azimli ve pozitif bakıyor hayata. /respect. ama asıl benim ilgimi çeken community acayip destek vermiş elemana. herkes elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışmış falan çok hoşuma gitti. başta inanmamışlar falan ama sonradan herkes yapmaya çalışmış bi şeyler. baya baya seslerini duyurmuşlar. negzel.
Sosyal ağlarda paylaş

Yukarıda geyik yapmaya çalışan 1-2 gerizekalı olmuş ama şaşırmadım patide normal böyle zatlar.

Gerçekten takdiri hakediyor inanılmaz saygı duydum. Doğuştan beri bu şekilde yaşamak çok zor birşeydir düşünmesi bile korkutuyor insanı. Ellerinizi kullanmadan bir gün geçirmeye çalışın bırakın bir günü 1 saat bile insanı bedeninde hapsolmuş hissine itmeye yeter. Hayata bir şekilde tutunması ve azmi saygıyı hakediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

dead space 2 developerları iletişime geçmişler adamla. gelecekte bir patch ile koymayı planlıyoruz tarzı bir şeyler gözüme çarpmıştı gelen mailde sanırım. çok uzun orijinal topic bulamadım tekrar.

yalnız community acayip destek olmuş o çok hoşuma gitti benim. kullandığı mouse'u modifiye etmeye çalışandan tut, EA da çalışan tanıdıkları aracılığıyla durumu daha fazla yetkilinin duymasını amaçlayana kadar herkes elinden geleni yapmış.
Sosyal ağlarda paylaş

sadece bu değil, renk körleri icinde ayarlar olmalı mesela,koskoca wow'un 3 senede geldi aklınada aa bu adamlar uncommonların yeşil rengini göremiyo, morun bazı tonlarını bbazı monitörlerde göremiyoalr diye...

neyse geldi en azından, butun oyunların böle şeyler yapoması lazım.

sc2 de hala düzletmediler sxanırım. builde ederken bi binayı grid gösteriyoya, bozuk yerı kırmızı gösteriyo hanı, ama yesil kırmızıyı ayırt edemedıklerı ıcın anlamıyo renk körleri, bozuk yerlerin hem renk hem şekil olarak ayrılması lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...