MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 abi hayvan tabak büyüklüğünde sıçtı sorun o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 hahahah. abi biliyorum öyle bokları. bi kez bizim arabanın yan arka camını boyamıştı hayvan(lar). tek bi tane değildir diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Heee o zaman var onda birşey acılı dürüm falan yemiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 bizim arabanın da yan camını boyamıştı komple. nası bi sıçışsa açı kasmış hayvan resmen. yan cam lan nası başardın hey allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Ben geçen gün arabayı yıkadım ve 1 dakika sonra 3 tane bıraktılar peş peşe, cila çekmiştim bide uğraşıp fuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 ahmedinejad said: noldu acaba merak ettim ya hala geliyor sabahlari, yanliz bizim sayemizde insanlara alıştı simdi kötü niyetli biri birşey yapar diye korkuyorum, vebali bize kalmasın. Gecen sokaktan gecen ilkokul kafilesinden birinin kafasına kondu, çocuklarin sokaktaki kaçışmasını görmeliydiniz. Bugün geldiğinde bir ayağına tam basamiyordu biyerde sakatlamis sanirim yada biri birşey yapmış işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar