Subroutine Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 bizim eve bir keresinde güvercin girmişti. ama hayvanla iyi anlaştık ben onun evde kalmasına izin veriyodum o da benim kafamdaki bitleri yiyordu. Mutual bir ilişkimiz vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 hayvan efkarlı bakıyor. rakı ver biraz bakalım anlatıcak gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 of ya yarıldım topice. Cevaplara da olayın absürdlüğüne de. :) Gece gece çok güldürdünüz beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 iki tane kedim var. gelse bize eğlence olur negzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Kuş falan değil kanatlı fare o. Salın gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Benim anneannemin evine de 2 tane kumru dadandı, kapalı balkonun camlar açıkken gelip çalı çırpıdan yuva yapmışlar, yumurtaları da dizmişler, dönüşümlü oturuyorlar gelip. Aileden oldular artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 yakin zamanda bi yakininiz hayatini kaybetti mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 baykuş olm o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Kuşu tek elinle tut cama çık şöyle yaklaşık 45-60derecelik bir açıda tüm gücün ile fırlat takla atıyorsa birisinin beslediği güvercindir, bir yere çakıldı ise hiç sorun değil. yok takla felan atmayıp geri geldi ise tebrikler bir kanatlı fareniz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 arızalıysa servise goturun eki eki eki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 bizim eve gelen güvercinler hep ölü ve yarısı yenmiş oluyor hep, kediler yakalayıp getiriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 yaşıyonmu hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Norak said: bizim eve gelen güvercinler hep ölü ve yarısı yenmiş oluyor hep, kediler yakalayıp getiriyorlar ahahah zombi güvercin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Miyaw1 said: yaşıyonmu hala?sfafa yaşıyorsa yemeye gelicek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 yaşiyo ve burayi sağlam derecede evi belledi. her gün geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 değnekle kovalayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 hmmm. o zaman tasma tak gezdir. kızların ilgisini çeker bak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 ahhaha çok iyimiş be hayvan. Kuul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 guvercin pis hayvan be ingiltere'de guvercinlere ucan fare diyorlar :) cidden oyle yani evde besliyorsaniz pis olma ihtimali dusuk tabi. onlardan hastalik kapma ihtimaliniz de dusuk. lakin sokaktaki guvercinden korkacaksin. bizim eve girse 2 kedi var eglence cikardi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 noldu acaba merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 niye sevmiyorsuunz lan güvercinleri onlar da hayvan ve o kadar da abartılcak kadar bi rahatsızlıgı olmaz insana. ne yani hayvan gelmiş evde takılıyor 2 3 gündür. kedilere gösterdiğiniz hassasiyeti biraz da başka hayvanlara gösterin. ayrıca baksana lan ne kadar sevimli duruyo http://img641.imageshack.us/img641/3307/1111vu.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Guburk guburuk gurk gurk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 abi bunlar çok pis sıçıyor be. gözümün önünde kız arkadaşımın arabasına sıçtı bugün biri. hayvanın bağırsakları mı bozuktu bilmiyorum, PÖRÇ efektiyle geldi ŞAP diye oturdu bembeyaz. arabayı yıkamaya götürdük sonra bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 dersanede en üst kat teras+kantindi. içeri beyaz paçalı bir güvercin girerdi hergün. dolaşır yerde yer yemeğini çıkardı sonra. hiç kimse umurumda değildi hayvanın resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Kuşun dışkısından ne olacak yahu kedi köpek gibi ıkına ıkına lüle yaparak sıçmıyor hayvanlar.Nazar boncuğu bırakıp kaçıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar