gecko Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 bi tane laptopum var 2 gb ram, geforce 310m ekran kartı, dualcore falan filan var bu makina da mafia 2, black ops falan çatır çatır güzel grafiklerle çalışıyor sizce ne yapabilirim?
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 içini aç, gerçekten o parçalar var mı diye kontrol et. sonra tekrar toparladığında bi parça artsın ve laptop çalışmaya devam etsin. bunu sürekli tekrar ederek artan parçalardan da bi laptop yap ve 2 tane böyle laptopun olsun.
Somon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 "roket adam" said: Tatilin bitmesine kaç gün kaldı? OF şimdi bu lafın üstüne denecek bir şey bırakmamış roket adam abimiz ben böle ayar görmedim, bakın arkadaşlar 20 yıldır fenerliyim çok ayar yedim bu konuda bazılarının altından kalkamadım ama, bu ap ayrı bir şey, insan can düşmanına böle ayar vermez dersin ama gel gör ki veriyormuş... bu lafın üstüne sölenecek pek bir şey yok...
gecko Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 zenginin lafı trollün çenesini yorarmış
Cairne Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 en düşük ayarlarda falan oynuyorsun sanırım
Öne çıkan mesajlar