Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Ardeth said: bone sağa solar atar yapma atar yapmak yerine spitliyim? daha iyi damage veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 dasaa niye yazmamaışsın nerde ne yaptığını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Istanbul, sap danismaniyim. Ayrica sap isine girmek isteyen muhendis arkadaslara yardimci olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 mühendissen otomatik sap oluyorsun zaten ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 fede said: dasaa niye yazmamaışsın nerde ne yaptığını? malatyadayım kayısı şeftali yetiştiriyoruz işte akçadağ'da.. filiz güvesine karşı ilaçlamalarını falan yapıcaz mart sonu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 vatandasin bilmesi gereken bu fede daha fazla ısrar etme dasaaa gizli gorevde ve bunu sana soyleyemeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 gizli bi iş lazım olursa dasayaulaşırız o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 tmm ama kimseye soyleme gizli cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 tamam hacı söylemem gizli olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 kayısılar arasında ne gizli görevi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 fatih bi yavaş ya ne bu kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 tamam sakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 dasaa paranoyak , şirin bir şekilde değiştiriyor konuyu işte. albümde de 1 fotosunu gördünüz mü? hayır. gerçek ismi ile hitap eden gördünüz mü postlarda? hayır. adam paranoyak kgb fbi hepsi peşinde zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 abi ben dasaayı gördüm gerçekte tek gören benmiyim bilmiyorumda gördüm yani bunu belirtmek istedim konuyla alakasız ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 dasaanın adı kamil değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 kamil benim bukalemunun adı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 kermit eskiden böyle zekasız bi adam değildi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 goremezsiniz dasaaa yi zaten adam gizli gorevde diyorum cık cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 dasaaa akp iktidarı ile görev başına gelenlerden. ADAM JURNALCİ BEYLER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Sparkcaster said: kermit eskiden böyle zekasız bi adam değildi ya salaksın lan kamil diye bukalemunum vardı topici bile vardı aptal adam. kırarım boynunu diycemde yetişememki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 1-Iğdır 2-Hayvancılık sektöründeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 1)İzmirde olan 2)işsiz tam zamanlı çalışcak olan var mı lan? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 kermit said: abi ben dasaayı gördüm gerçekte tek gören benmiyim bilmiyorumda gördüm yani bunu belirtmek istedim konuyla alakasız ama. ben de gördüm bi kere (ama aynı okuldayız bunu da belirtmek istedim). inşaat fakültesinden olan başka bi arkadaşımı mesela ayda bir falan görüyorum dasaa bi garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 kırıkkale-> ankara-> istanbul arge>kalite>arge gitmek istiyorum tsk nın dosta güven düşmana korku vermesini sağlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 iki kere gördün olm! kermit'i gördüğümü hatırlamıyorum ama bak.. geyiği bırakırsak daha gören de var yaw.. çok abartıyorsunuz. kar adam yeti, ne bileyim şirinler, chupacabra, loch ness canavarı gibi hissettim olm kendimi. şurada foto da koymamış, kendisini de görmediğimiz bi sürü insan daha vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar