goldbären Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 1-vites 2-boşta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 iş vercekseniz yazalım bilae. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Bursa'da otomotiv sektöründe.Kebap departmanı yatış mühendisiyim.Yalnız boş boş durmaktan sıkıldım yanıma birini aldırmaya çalışıyorum işler yoğun diye alakası yok gerçi muhabbeti sağlam adam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 makinacı filan mısın? kaç para veriyolar bursada? mezun olunca yerleşebilirim oraya sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 1) Gebze - İstanbul - Ankara - Bursa - Balıkesir - Tekirdağ - Çanakkale - İzmit 2) Kalibrasyon Müdürlüğü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 pekaziz çanakkaleye geldiğinde haber et yaw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 barnacle said: makinacı filan mısın? kaç para veriyolar bursada? mezun olunca yerleşebilirim oraya sdf. yok yaw gelinmez bursaya kaçmaya çalışıyorum ama bu CV le adam gibi bi iş de bulamadım İstanbulda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Bu hafta gelinecek de beni de götürürler mi bilmiyorum. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 biz seni kadrolu koministsin diye biliyoduk pekaziz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Yağlı saçlarımla gece yarıları afiş asmaya çıksam veya okul kantininde sabahtan akşama kadar oturup siyaset yapsam daha güzel olurdu tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 gene de sabahtan aksama kadar bos bos oturmaktan iyi olurdu be azizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Valla ben de memurluk süper, akşama kadar yatarım, facebook neyim takılırım, akşam da siyaset yaparım diye düşünüyordum tam tersi çıktı. Özel sektörden fazla çalışıyorum, o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 mayış nası? ssk var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Abi niye bana taktınız, 80 farklı meslekten adam var, onlarla uğraşın. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 istanbul bilgi üni uluslararası finans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 pekaziz said: Abi niye bana taktınız, 80 farklı meslekten adam var, onlarla uğraşın. :p hem kominist olup hem memur olan bi tek sen varsın belki ondandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 kermit said: tim bana diyosun bi geçmiş postlarına bak %90 ı millete atar yapmakla geçmiş ben böyle takılıyosam size dert olmasın. kalkıpta sana bişi söylediysemde gelir söylersin muhabbetimiz yok deil. sana karşı bişi desem içim yanmaz atar yapmak için giriyosun foruma. ya farkında değilsin yada gerçekten dalga geçiyosun bizle atar yapmıyorum diye. varsa şikayetiniz şikayet edin banlanıyım yani bu kadar. birinin söylemesi gerekiyordu bunları. sonunda söylendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 kavga etmeyin olm gereksiz yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 bone sağa solar atar yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 friendly fire açık kalmış olm! kapışmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 dasaaa bize yetistirdigin seftalilerden gonder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 İŞTE DASAANIN ŞEFTALİLERİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 izmir-kutahya 2 yariyil okulum kaldi vardiya muhendisligi yapiyorum bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 kışın kurutulmuş kayısı iyi gider.. yaza şeftaliler olgunlaşır. o zaman kasa ile yollarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 istanbul istanbul üni/deniz ulaştırma işletme mühendisliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar