Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

m&m's Türkiye'ye gelmiyor mu artık?

goldbären

Öne çıkan mesajlar

dasaaa said:

xieon said:

O değilde bu topiği ben açmak üzereydim dolaştığım 3-4 migros 1-2 carrefour un hiç birinde bulamadım :(

abiiii

bunun için cidden gidip market market arandığınıza inanamıyorum doğrusu.

I love M&Ms! O kadar da kasmadım ya hepsi 4-5dklik mesafelerde yoldan geçerken uğradım :)
Sosyal ağlarda paylaş

ya sari fistiklisi hastalik bunun okeyde cidden su kahverengi bonibonumsu olandan alanlara anlam veremiyorum

tad farki cok azdi, onu alana kadar cidden ayni fiyata 10 paket bonibon aliosun nerdeyse

ULKER, ETI, SARAY
sozum size
senelerce gavurun urettigi her turlu abur cuburu calip cirptiniz, cakmalarini piyasaya surdunuz NIYE BIRINIZ BILE FISTIKLI M&M's IN CAKMASINI CIKARMADI YAAAAAAAAA

http://1.bp.blogspot.com/_HzCMnutRHo8/TBOxupplw7I/AAAAAAAAAJ0/01lAQD3MDbc/s320/peanut-mm.jpg

ilerd eparam olunca varyemez gibi kasa yaptirip icini fistikli M&M's doldurup yuzcem yeminlen
Sosyal ağlarda paylaş

Valla kusura bakmayın da, bizimkilerin yaptığı hiç bir çakma orijinali gibi değil...Mesela bende fıstıklısını severim de, kahverengisi de Bonibon'dan kat kat iyi bence, Bonibon'da sabun tadı alıyorum ben, çikolata tadı pek yok...Dediğim gibi zevk meselesi...
Çakmalara bakıyorsun, ı ıh olmuyor yani..Bi balmond vardı güzel, o da tam çakma değil gibi sanki...
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

Bonibon'da sabun tadı alıyorum ben, çikolata tadı pek yok...Dediğim gibi zevk meselesi...

abi bonibon kakaolu draje. m&m kaplamalı çikolata

kakaolu x ile çikolatalı x arasında dağlar kadar fark vardır, herhangi bi ürünü alırken dikkat edin.

şölene çamur atmayın lan en kaliteli çakmayı onlar yapıyor:) buenoyu geliştirdi adamlar ehehe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...