dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 xieon said: O değilde bu topiği ben açmak üzereydim dolaştığım 3-4 migros 1-2 carrefour un hiç birinde bulamadım :( abiiii bunun için cidden gidip market market arandığınıza inanamıyorum doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 kent var, ülker var, nestle var. derdiniz ne lan -.- hey dostum senn derdin ne ha. senn bo beyaz kçını m&m le doldururum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 dasaaa said: xieon said: O değilde bu topiği ben açmak üzereydim dolaştığım 3-4 migros 1-2 carrefour un hiç birinde bulamadım :( abiiii bunun için cidden gidip market market arandığınıza inanamıyorum doğrusu. I love M&Ms! O kadar da kasmadım ya hepsi 4-5dklik mesafelerde yoldan geçerken uğradım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 abi bu ŞEKER DEĞİL ÇİKOLATA bunu anlayın bi önce soru iki tictac gören var mı ya onu da bulamıyorum, çakması poptip var ama aroması yok resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 olm abur cubur arıyorsunuz! sağlıklı beslenin. şeker çikolata vs. nereye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 beyin şekerle çalışıyor abi, her gün bir avuç yesen bunlardan tezi iki haftada verirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 ya sari fistiklisi hastalik bunun okeyde cidden su kahverengi bonibonumsu olandan alanlara anlam veremiyorum tad farki cok azdi, onu alana kadar cidden ayni fiyata 10 paket bonibon aliosun nerdeyse ULKER, ETI, SARAY sozum size senelerce gavurun urettigi her turlu abur cuburu calip cirptiniz, cakmalarini piyasaya surdunuz NIYE BIRINIZ BILE FISTIKLI M&M's IN CAKMASINI CIKARMADI YAAAAAAAAA http://1.bp.blogspot.com/_HzCMnutRHo8/TBOxupplw7I/AAAAAAAAAJ0/01lAQD3MDbc/s320/peanut-mm.jpg ilerd eparam olunca varyemez gibi kasa yaptirip icini fistikli M&M's doldurup yuzcem yeminlen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 fıstıklısını beğenen çiolatalısını çikolatalısını beğenen fıstıklısını sevmez bunun niyeyse böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Valla kusura bakmayın da, bizimkilerin yaptığı hiç bir çakma orijinali gibi değil...Mesela bende fıstıklısını severim de, kahverengisi de Bonibon'dan kat kat iyi bence, Bonibon'da sabun tadı alıyorum ben, çikolata tadı pek yok...Dediğim gibi zevk meselesi... Çakmalara bakıyorsun, ı ıh olmuyor yani..Bi balmond vardı güzel, o da tam çakma değil gibi sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Birtek Tobleronun çakması çıkmadı şu memlekette ısrarla bekliyoruz ulan!Şölen duy sesimizi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Şuna saldırıyorum ben, şölen'nin çakma potansiyelini aşmış yegane başarılı ürünü. http://www.solen.com.tr/inc/resize/resize.php?img=../../img/urun/6801.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 O ne yahu ilk defa görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Sotto said: Bonibon'da sabun tadı alıyorum ben, çikolata tadı pek yok...Dediğim gibi zevk meselesi... abi bonibon kakaolu draje. m&m kaplamalı çikolata kakaolu x ile çikolatalı x arasında dağlar kadar fark vardır, herhangi bi ürünü alırken dikkat edin. şölene çamur atmayın lan en kaliteli çakmayı onlar yapıyor:) buenoyu geliştirdi adamlar ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lowers Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Getirdim 5 koli isteyene 1 paket 10 liraya satıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 kaçar gramlık paketlerden getirdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 CEVAB VEREMEDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 barbu said: geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 M&M's Crispy de amma güzelmis. fistiklisindan sonra favorim oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 biriniz de market market dolaşıp en iyi brokoloyi arayın lan varsa yok sa m&m, donut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 brokoli aromali m&m's. :( biz brokolimizi de yiyip arada kacamak yabiyiz ya. dur vicdanim sizladi simdi fat bottomed girls dinlerken m&m's yedim diye :( cok ironik oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 are you gonna take me home tonight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 isreile yardım yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 sddsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 aquila said: are you gonna take me home tonight övöt omnomnom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar