suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Biz burda loto oynamiyoruz abi is yapiyoruz... Benim bahsettigim hisseler soyledigim gibi maniplasyona acik hisseler.. Bu islerinde piyasa ve onun sartlariyla baglantisi yoktur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 forgiver said: bugun alıp haftaya satcak bir kaç hisse yazar mısınız knfrt :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 suBzer0 said: Gozfn , bakab , golts... Tabiki bunlar sadece goruslerim.. Olasi bir harekette kar/zarar sorumlu tutulmamali.. Soyledigim kagitlar maniplasyona acik 1 haftalik kar soz konusu olunca riskli hisseler secmek lazim... başarılı bugun %15 Hisse Senedi Son Değer Fark % GOLTS --------97.75----12.75 15.00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Peki borsayla ilgili (komisyonerlik ilk secenek) yatırım uzmanlıgı vs bir meslekte calısabilmek ıcın iktisattan mezun olmak mecburi mi acaba. Amerikan kültürü ve edebiyatı gibi alakasız bölümden cıkıp staj falan kurtaramaz mıyım napabilirim düşünüyorum :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 beşiktaş hisseleri yarın düşüyor mu hocam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 goldbären said: beşiktaş hisseleri yarın düşüyor mu hocam :P %100 :) hem cuma hem klüplerin kağıtları böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 forgiver said: suBzer0 said: Gozfn , bakab , golts... Tabiki bunlar sadece goruslerim.. Olasi bir harekette kar/zarar sorumlu tutulmamali.. Soyledigim kagitlar maniplasyona acik 1 haftalik kar soz konusu olunca riskli hisseler secmek lazim... başarılı bugun %15 Hisse Senedi Son Değer Fark % GOLTS --------97.75----12.75 15.00 100 liranin ustune cikti ben aldim mi almadim neden cunku malim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 suBzer0 said: forgiver said: suBzer0 said: Gozfn , bakab , golts... Tabiki bunlar sadece goruslerim.. Olasi bir harekette kar/zarar sorumlu tutulmamali.. Soyledigim kagitlar maniplasyona acik 1 haftalik kar soz konusu olunca riskli hisseler secmek lazim... başarılı bugun %15 Hisse Senedi Son Değer Fark % GOLTS --------97.75----12.75 15.00 100 liranin ustune cikti ben aldim mi almadim neden cunku malim... bende 91.5 iken sattıydım 17sinde . Artıcagını gordukte ne kadar artıcagını goremedik sanırım :D olsun boyle kısa gunun karı karı bakalım nereye kadar gider onu merak edıyorum ben asıl :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 bu tarz kağıtlardan gelen para çok tatlıdır önceleri hep siz kazanırsınız, üç koyup dört alırsınız fakat sonra 4 seans üst üste taban-taban gider ve bir bakarsınız dörtten geriye sadece bir kalmış o tahtaların hepsinin sahibi bellidir, ve o sahipler maalesef o tahtaları istediği şekilde yukarı - aşağı oynatabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 fucking house always wins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 en güzeli forex. öyle şirketlerin nazıyla falan uğraşmak iş değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Bu ne hal yahu... GOZFN'de acaip ters köşe olduk , bedelli açıkladı 1.5 liraya kadar gelir kağıt heralde.. Allahtan GOLTS de biraz iş yaptıkta moralimiz yerine geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Hay savaşına da ayaklanmasına da libyasınada petrol fiyatlarına da büyük orta doğu projesinede.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Aselsan ilerki günlerde hoş olur gibime geliyoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Bizler boyle gunluk konusunca aslında yanlış yapıyoruz. Insanlara yatırım tavsiyesinde (kesin konusamayız hıcbırımız) bulunucaksak en azından bi 5-10 senelik yatırımları da konusmalıyız . Ben mesela 20 yaşındayım ve 40 yaşıma geldıgımde bir 15-20 senedir aynı işte calısıyor olucam o zaman kendı ısımı acıcak kadar kenarda param olsa fena mı olur ne gibi yatırımlara sımdıden baslasam faydalı olur dıye dusunuyorum mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 şu anda hoş olmayacak hisse yok da geçen hafta satıp şimdi almka lazımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Joker said: benim tavsiyem E30 hisselerini almak için 63-64K bandına düşmesini beklemek mantıklı olacaktır. sonra haziran ayına kadar elinde tut. seçimlere kadar hükümet borsayı düşürmek istemeyecektir. sanırım 63k lara yolculuk başlıcak. ordan tekrar 70 lere denicektir 66k yı aşabilirse.. haydi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 seans bitmedi ama şimdiden 63k'lara geliyor gibi.. dikkatli olmak lazım. tavsiyem biraz daha bekleyip görmek. BJKAS 7.85 - 8.00 seviyeleri izlenmeli. bi miktar alım yapılabilir. 10-11 aralığında orta veya uzun vadeli hedefi olacaktır diye tahmin ediyorum. Beşiktaş taraftarlarına duyurulur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 aboww neler oluyor öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Kaçın kaçın.. Bu borsa çok düşer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 %5 zararla kaçtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 biraz daha alttan EGSER'e geri girdim. spek çıkmazsa hızlı toparlayacaktır. zira petrol fiyatları toparlanıyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 biraz daha beklemek gerekiyormuş ama gene aldığımın üstüne geldi.. inş bi spek daha basmazlarda :) borsa troll kaddafi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 düşen bıçağa el uzatılmaz derdi bir ulu türk büyüğü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 cep teli unutmusum banka hesabına bile giremedim neyse yukselene kadar bekleyeceğiz asdsaassd OTKAR OTOKAR 23.00 +%1.77 buna her türlü yardırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar