miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Necibe yazık oluyor,cocuk bu takıma fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Beyler top Bobo'nunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 şu beşiktaş her sene avrupada bizi rezil etmek zorunda mı yahu? bi sene liverpooldan 8 yer diğer sene dinamodan evinde 4 yer vs. vs. federasyonun böyle milli gururu abuse eden takımlara karşı önlem alması gerekiyor bence, şu beşiktaşa bi 3 yıl avrupadan men önlemi alsalar yerinde olur mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Aynen, zamanında Fenerle dalga geçerdik de en azından toparladılar son yıllarda; en azından CL çeyrek finali falan var içki ortamında söylenebilecek. Beşiktaş Avrupa'da tam hüsran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 DoruK said: şu beşiktaş her sene avrupada bizi rezil etmek zorunda mı yahu? bi sene liverpooldan 8 yer diğer sene dinamodan evinde 4 yer vs. vs. federasyonun böyle milli gururu abuse eden takımlara karşı önlem alması gerekiyor bence, şu beşiktaşa bi 3 yıl avrupadan men önlemi alsalar yerinde olur mesela. smells like troll spirit. tamam adamlar kotude, vur dediysekte oldurmeyin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 beyler renkliler geldi,bize müsade o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 BulletRide said: Aynen, zamanında Fenerle dalga geçerdik de en azından toparladılar son yıllarda; en azından CL çeyrek finali falan var içki ortamında söylenebilecek. Beşiktaş Avrupa'da tam hüsran toparladı dediginiz fb young boysa elendi abi. gs de kime elenmisti bak ismini bile hatırlamıyorum. sonuc olarak al birini vur otekine. futbolu kapatalım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 DoruK said: şu beşiktaş her sene avrupada bizi rezil etmek zorunda mı yahu? bi sene liverpooldan 8 yer diğer sene dinamodan evinde 4 yer vs. vs. federasyonun böyle milli gururu abuse eden takımlara karşı önlem alması gerekiyor bence, şu beşiktaşa bi 3 yıl avrupadan men önlemi alsalar yerinde olur mesela. son 7-8 yılda Avrupa'da fırtına gibi esmiş bir takımın taraftarı diyor bunları. hmm biliyorsun di mi o uefa kupası her geçen gün unutuluyor ama siz daha bi sıkı sarılıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 uefa denince galatasaray gelir nerdesiniz hey galatasaraylılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 şevçenko golunu atsada rahatlasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 toggie said: BulletRide said: Aynen, zamanında Fenerle dalga geçerdik de en azından toparladılar son yıllarda; en azından CL çeyrek finali falan var içki ortamında söylenebilecek. Beşiktaş Avrupa'da tam hüsran toparladı dediginiz fb young boysa elendi abi. gs de kime elenmisti bak ismini bile hatırlamıyorum. sonuc olarak al birini vur otekine. futbolu kapatalım bence. tam onu dusunodum :D hala da gelmedi aklıma.. milli takımın hali icler acisi.. uefa kazanms gs adini bilmedgmz rakiplere eleniyor.. CL ceyrek final hell yeahh derken fener.. genc oglanlar sonra yunanlar tokatlıyor fln..Besiktas dinamodan kendi evinde 4 yiyor.. ülkede futbol ölmus abi.. biz hala kımsenin izlemedgi gs-fb derbisne en birinci derbi, dunya derbisi diye yutturmaya calısalım.. adamlar yakında türkiye ismini unutcak avrupada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 İkinci yarı 5 gol atıp turu geçeceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Leadman said: İkinci yarı 5 gol atıp turu geçeceğiz. bide o kadar berbat bir zeminde kaleye kadar gitmemz bile mucize bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 umut fakirin ekmeğidir. yazıcaz 4 taneyi. uzatmalarda işi bitireceğiz. bu kadar net! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Leadman said: İkinci yarı 5 gol atıp turu geçeceğiz. oturdum maçı izlemek için ilk bir buçuk dakika bi hızlı geldi dedim herhalde olucak bi şeyler sonraki bi dk içerisinde gol oldu direk kapattım. ikinci yarıyıda da aynı olayı uygulıcam. kuponum tutacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Schuster takımı ayaklandırır devre arası. 4 gol garanti zaten, ben öyle bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Ya eskiden ikinci maç yeniliyo olmamıza rağmen belki 2 atar geçeriz falan küçük ümitler besleyebiliyoduk. 4 atarız diye umutlanmanın cıvığını çıkardık, onu da ikinci dakikadan hemen bozdular. Hiç affetmiyo beşiktaş artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 applev0dka said: toggie said: BulletRide said: Aynen, zamanında Fenerle dalga geçerdik de en azından toparladılar son yıllarda; en azından CL çeyrek finali falan var içki ortamında söylenebilecek. Beşiktaş Avrupa'da tam hüsran toparladı dediginiz fb young boysa elendi abi. gs de kime elenmisti bak ismini bile hatırlamıyorum. sonuc olarak al birini vur otekine. futbolu kapatalım bence. tam onu dusunodum :D hala da gelmedi aklıma.. milli takımın hali icler acisi.. uefa kazanms gs adini bilmedgmz rakiplere eleniyor.. CL ceyrek final hell yeahh derken fener.. genc oglanlar sonra yunanlar tokatlıyor fln..Besiktas dinamodan kendi evinde 4 yiyor.. ülkede futbol ölmus abi.. biz hala kımsenin izlemedgi gs-fb derbisne en birinci derbi, dunya derbisi diye yutturmaya calısalım.. adamlar yakında türkiye ismini unutcak avrupada.. karpaty lviv olmali. o nasil bir macti ya. tam aha gs'nin bali tuttu demistim, santradan 20 saniye sonra gol geldi lol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 o gün dısardaydk.. böyle biz turu atladk zaten q7 atinca 1 tane :D trabzonun gol oldu böyle sevindk havalara ucuk fln.. sonra yavas yavas üzülmeye basladk :) önce ts gitti.. ardindan fenerli arkadslarla fener macini izlioduk 5metre arkada diger tvde gs fln vardi böyle.. biri yedi digeri gülerken öteki yedi fln :D cok fail bi geceydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 o gun fenerinde, gsninde oynayisindan belliydi ama elenecegi. iki mac arasinda zaplayip duruyodum, ikiside resmen birbirinden bayikti maclarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 2-0 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 şiir gibi gol attılar, şiir bile değil bildiğin ödüllü roman lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 yarmalenko yardı geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Bu golde farketmez zaten 5 atmamız gerekiyodu kazanmak için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 adamların defans cin gibi, bir tane araya top yemedi. Kiev ikinci yarı ilk defa araya top denedi. Attılar asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar