Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uefa :Dinamo Kiev - Beşiktaş / 24.02.2011

tinu

Öne çıkan mesajlar

şu beşiktaş her sene avrupada bizi rezil etmek zorunda mı yahu? bi sene liverpooldan 8 yer diğer sene dinamodan evinde 4 yer vs. vs. federasyonun böyle milli gururu abuse eden takımlara karşı önlem alması gerekiyor bence, şu beşiktaşa bi 3 yıl avrupadan men önlemi alsalar yerinde olur mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

şu beşiktaş her sene avrupada bizi rezil etmek zorunda mı yahu? bi sene liverpooldan 8 yer diğer sene dinamodan evinde 4 yer vs. vs. federasyonun böyle milli gururu abuse eden takımlara karşı önlem alması gerekiyor bence, şu beşiktaşa bi 3 yıl avrupadan men önlemi alsalar yerinde olur mesela.

smells like troll spirit. tamam adamlar kotude, vur dediysekte oldurmeyin yani.
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Aynen, zamanında Fenerle dalga geçerdik de en azından toparladılar son yıllarda; en azından CL çeyrek finali falan var içki ortamında söylenebilecek. Beşiktaş Avrupa'da tam hüsran

toparladı dediginiz fb young boysa elendi abi. gs de kime elenmisti bak ismini bile hatırlamıyorum. sonuc olarak al birini vur otekine. futbolu kapatalım bence.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

son 7-8 yılda Avrupa'da fırtına gibi esmiş bir takımın taraftarı diyor bunları. hmm

biliyorsun di mi o uefa kupası her geçen gün unutuluyor ama siz daha bi sıkı sarılıyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

BulletRide said:

Aynen, zamanında Fenerle dalga geçerdik de en azından toparladılar son yıllarda; en azından CL çeyrek finali falan var içki ortamında söylenebilecek. Beşiktaş Avrupa'da tam hüsran

toparladı dediginiz fb young boysa elendi abi. gs de kime elenmisti bak ismini bile hatırlamıyorum. sonuc olarak al birini vur otekine. futbolu kapatalım bence.

tam onu dusunodum :D hala da gelmedi aklıma..

milli takımın hali icler acisi.. uefa kazanms gs adini bilmedgmz rakiplere eleniyor.. CL ceyrek final hell yeahh derken fener.. genc oglanlar sonra yunanlar tokatlıyor fln..Besiktas dinamodan kendi evinde 4 yiyor..

ülkede futbol ölmus abi.. biz hala kımsenin izlemedgi gs-fb derbisne en birinci derbi, dunya derbisi diye yutturmaya calısalım.. adamlar yakında türkiye ismini unutcak avrupada..
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

toggie said:

BulletRide said:

tam onu dusunodum :D hala da gelmedi aklıma..

milli takımın hali icler acisi.. uefa kazanms gs adini bilmedgmz rakiplere eleniyor.. CL ceyrek final hell yeahh derken fener.. genc oglanlar sonra yunanlar tokatlıyor fln..Besiktas dinamodan kendi evinde 4 yiyor..

ülkede futbol ölmus abi.. biz hala kımsenin izlemedgi gs-fb derbisne en birinci derbi, dunya derbisi diye yutturmaya calısalım.. adamlar yakında türkiye ismini unutcak avrupada..

karpaty lviv olmali. o nasil bir macti ya. tam aha gs'nin bali tuttu demistim, santradan 20 saniye sonra gol geldi lol...
Sosyal ağlarda paylaş

o gün dısardaydk.. böyle biz turu atladk zaten q7 atinca 1 tane :D trabzonun gol oldu böyle sevindk havalara ucuk fln.. sonra yavas yavas üzülmeye basladk :) önce ts gitti.. ardindan fenerli arkadslarla fener macini izlioduk 5metre arkada diger tvde gs fln vardi böyle.. biri yedi digeri gülerken öteki yedi fln :D cok fail bi geceydi ya
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...