pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 gollerin sayısı tamamda yanlis kaleye atilmis hepsi :P maci izleyemedim ama kesin ilk dklarda gelen gol moralleri alt ust etmistir sonra da deligi buyutmusler kieve ilerki turda basarilar ama ilk mactaki oyunla city ye karsi isleri zor bugunku maci bilemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 applev0dka said: Leadman said: Beşiktaş'ta gelecek rakibi incelemek için bir araştırma ekibi yok mesela. Bir ara Tayfur görevlendirildi dediler de bırakmıştır herhalde o da, tek maçlıktı sanırım o zaman. o zaten sadece FM de var ehehehe :DYok be abi. Gelecek rakibi tanımak amacıyla bir şeyler yapıyor yine takımlar, bizimki sıfırmış. Ki bu konuda bir şeyler aksetti yani medyaya, yoksa niye "rakibi incelemeyor" diye haber yapsın adamlar. O kadar da artniyet yoktur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 zaza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Leadman said: applev0dka said: Leadman said: Beşiktaş'ta gelecek rakibi incelemek için bir araştırma ekibi yok mesela. Bir ara Tayfur görevlendirildi dediler de bırakmıştır herhalde o da, tek maçlıktı sanırım o zaman. o zaten sadece FM de var ehehehe :DYok be abi. Gelecek rakibi tanımak amacıyla bir şeyler yapıyor yine takımlar, bizimki sıfırmış. Ki bu konuda bir şeyler aksetti yani medyaya, yoksa niye "rakibi incelemeyor" diye haber yapsın adamlar. O kadar da artniyet yoktur herhalde. almeida ile q7 arasindaki portekizce konusmayi baya türk filmi tadinda yazan.. en gizli odalara giren,en olmadik insanlarin konusmalarini duyan ve yazan medya'dan bahsediyorsun farkındasn dimi ? schuster guti'yi odasina cagirdi ............. dedi. orda sadece fotomac vardi..(schusterin odasinda ? gtfo) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 PZero said: bizi zorlayacak rakip yok kalan takımlar arasında avrupa ligi bu yönden cok kolay . malesef gerçek gücümüzü ancak önümüzdeki yıl şampiyonlar liginde barca real milan manu gibi aynı seviyedeki takımlara karşı oynayınca görcez. uhahahah bu çok iyimiş lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Rakibin incelenmediğinin haber olarak verilmesi. Ve bundan aylar sonra "Schuster bu sezon ilk defa rakibi izlemek için Tayfur'u görevlendirdi" falan tadında bir haberin yazılmasından bahsediyorum. Tüm bunların yalan olabileceğini düşünmüyorum ben. Neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 yok o gercektir ona lafim yok cnm :D ama medya dinince 2 diil 3 kere dusunuo insan gercekmi yazılanlar diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Eyvallah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Aslında esas konuşmamız gereken ulan o dandik dediğimiz avrupa ülkelerinin bile takımları tek takımda olsa avrupada orda burda devam ederken bizim takımlarımız nerede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Dartanian said: Aslında esas konuşmamız gereken ulan o dandik dediğimiz avrupa ülkelerinin bile takımları tek takımda olsa avrupada orda burda devam ederken bizim takımlarımız nerede? cunku kendimizi dev aynasinda göruyoruz.. milli takımlar duzeyinde de böyle bu.. tokat yemedgmz ulke kalmadi be.. istanbulun yarisi kadar nufusu olmayan yerler agzmza sıcti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 cümleten geçmiş olsun 4 lerle ilgili espri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 forgiver said: zaza enden tatu. olay şusterin başarılı olup olmaması değil. del bosque başarılı olamadı aragones öyle rikard öle ama adamlar saygılılardı. Karşıdaki rakibe yenilince 60 ların futbolu diye yaftalamıyodu. Suçu kendinde arıyordu en azından. Hadi tamam herkese sallıyosun da taraftara sallamak nedir yahu. İstediği kadar iyi teknik direktör olabilir ama aklıdma hep yenilince hazmedemeyen koca egolu sağa sola durmadan çemkiren bi adam olarak kalıcak. Zaten milletin şusterin t.d liğini sorguladığı yok. Neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 ya del bosque'ye başarılı olamadı diyemeyiz, adamın ne yapacağını anlayamadan "BAŞARISIZ" denilip yollandı adam, hani bence o takım çok başarılı olabilirdi, fazla potansiyelliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 yazik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 oha yuh del bosque ye basarisiz demissiniz adama schustere gosterilen sabır gosterilseydi simdi gereksiz adamlarla dolu basarisiz bir kadromuz olmazdi en azindan gereksiz adamlarla dolu basarili bir kadromuz olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 tinu kiev den bildiriyor... cok fena cooook .. ayrintilar yarin gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Hehe iyiki seyretmemişim, en azından babayı alacağıma uykumu almış oldum =P Antalya maçında seriye devam ederiz artık, dörtlere bağladık gidiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coskun-Sabah Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Leadman said: Beşiktaş'ta gelecek rakibi incelemek için bir araştırma ekibi yok mesela. Bir ara Tayfur görevlendirildi dediler de bırakmıştır herhalde o da, tek maçlıktı sanırım o zaman. abi duran toptan x tane gol yiyosan, rakibi incelesen ne olur ki? defans dandik i$te. bunun otesi yok yani. ferrari varken de dandik sivok varken de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 hohoho kartal 4 köşe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Dün internette sorun vardı bugün yorumlayayım ahahahaha Daha maçın başında gol gelince lan dedim ilk yarı 2 tane daha yer bunlar. Sonra ilk yarı 1-0 bitince dedim bjk böyle götürür o zaman maçı. Sonra konu tekrarı yaptım falan derken televizyonu bi açtım 8-1 yazıyo total skor AHAHAHAHAHAHAHA 8 LAN AHAHAHAHA çok fena be... ukraynada 1960'ların futbolu oynanıyormuş beyler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 AHahahah valla mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Ya bu sene bizim dışımızda Avrupa'da bir maç kazanan yok Türkiye'de. Neye gülüyorsunuz anlamıyorum. Yani finale çıksaydık da finalde yenilseydik ona da gülecektiniz heralde ama kendinize bakınca da icraat gene sıfır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 hürremin intikamını aldılar np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 yarıfinalemİHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 ama isteğimizi yerine getirip duran toptan atmamışlar. nice. artık dicek birşey de kalmadı. 12 gol yedik bir haftada. ben halısaha da bu kadar gol yemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar