wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 'siyaset karı işidir' dermiş benim arkadaşın amcası hep ^o^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Llama said: otomatik ödeme talimatı ? devlete de otomatik yonetilme talimati verilsin ya bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Llama said: otomatik ödeme talimatı ? bankaya gidip şunu bile yapamayan adam milletvekili oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Llama said: otomatik ödeme talimatı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Bone said: Llama said: otomatik ödeme talimatı ? bankaya gidip şunu bile yapamayan adam milletvekili oluyor. bankaya gitmek mi? telefon ettiğinde daha asıl işleme geçömeden önce "EFEM OTOMAT ÖDEME TALİMATINIZIN OLMADIINI GÖRÜYORUM YAPAKMI HEMEN, ÇOK SÜPER OLUYO ÖLE" diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Llama said: otomatik ödeme talimatı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 2 msg ı nası attım la ardarda bug oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Verdiğimiz vergiler çok acayip hizmet oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Dragonmax said: bankaya gitmek mi? telefon ettiğinde daha asıl işleme geçömeden önce "EFEM OTOMAT ÖDEME TALİMATINIZIN OLMADIINI GÖRÜYORUM YAPAKMI HEMEN, ÇOK SÜPER OLUYO ÖLE" diyolar. bankaya gitmekten kastettiğim o zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar