Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Büyük ebatlı kargo (Acil)

razzRaziel

Öne çıkan mesajlar

Seri şekilde tavsiyelere ihtiyacım var. Ankara'dan taşınıyorum ve Balıkesir'e gidicem. Evdeki eşyaların büyük kısmını satıcam, sadece kendi kişisel eşyalarımı götürmeyi planlıyorum (Bilgisayar, yorgan, halı, mutfak eşyaları ve kıyafetler vs). Bunları büyük kutulara koyup götürmeyi planlıyorum.

Fakat nakliyat şirketleri yüksek fiyat söylüyormuş (400 falan). PTT'nin 50 kg'lık kargoları adresten alıp götürme olayı varmış bunu soruşturacam. Bunun dışında ne gibi alternatifler var? Buradan, kesin daha önce tecrübe edinmiş parlak fikirli patilerin çıkacağını düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

50x70x70 boyutlarında iki kutu işimi görür gibi geliyor. geri kalan önemli şeyleri zaten otobüsle götürebilirim.

hepsini otobüsle götürme olayı, bilmiyorum biraz zor gibi geliyor. hem ayarlama işi hem de eşyaları evimden otobüse götürmesi zor olacak.

ambar olayını da nakliyat gibi değil mi, netten arayınca hep benzer şirketler çıkıyor. düzgün bir bilgi bulamadım yani.
Sosyal ağlarda paylaş

şehirden şehire 3-4 kutu yollamıştı arkadaşım 200 tl aldılar, ptt kargoya da fiyat sor bence önce

yada şey yapabilirsin balıkesir'de tanıdığın warsa ordaki kargocularla konuşsun Ankara'ya taşınan varsa mesela adam eşya getiriyor dönüşünde boş dönüyor, eğer böyle bir kargocu yakalarsan çok ucuza taşıtabilirsin eşyalarını. İstanbul'a taşıtmıştı eşyalarını Ankara'dan bi arkadaş 1-2 kutu sigaraya anlaşmışlardı :)
Sosyal ağlarda paylaş

aa tam böyle konu açacaktım açılmışı varmış.
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzikal-enstruman-vurmali-perkusyon-bateri-yamaha-dtxplorer-elektronik-davul-29669161/detay -> Şuna alıcı buldum sanırım bu sefer ciddi. Ama adam Bursa'daymış.
Bu aletin orjinal kutuları da yok bende şimdi çok uğraştırcak ama nihayetinde şöyle bişeye sığıyor:

http://lh5.ggpht.com/_shnVJzYkujM/RgV9VQguHEI/AAAAAAAAC7w/t1WR_mcYJLw/newdrums+004.jpg

kaç para tutar
Bi de daha önemlisi en güvenli şirket hangisi
boru değil (boruları var gerçi) sonuçta enstrüman sayılır

[hr]

Bir de,
bu ürünleri sarmalayan balonlu köpüklü kağıtlardan malzemelerden nerden bulurum?
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
ptt ile görüştüm 200 gibi birşey dediler bu arada, aras kargoya gittim göz kararı ölçü verdim onlar da 200 civarı çıkardılar. ancak aras kargonun kilo şeylerini falan tarttığında bir 250-300 e yaklaşacağını düşünüyorum.

bursada şubeden aldırıcam zaten kargoyu. neyse niye yolluyorum çünkü sadece yatak bile 650ydi aldığımızda, popom kıymetli diye gidip yataşa para bayılmıştık.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...