razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Seri şekilde tavsiyelere ihtiyacım var. Ankara'dan taşınıyorum ve Balıkesir'e gidicem. Evdeki eşyaların büyük kısmını satıcam, sadece kendi kişisel eşyalarımı götürmeyi planlıyorum (Bilgisayar, yorgan, halı, mutfak eşyaları ve kıyafetler vs). Bunları büyük kutulara koyup götürmeyi planlıyorum. Fakat nakliyat şirketleri yüksek fiyat söylüyormuş (400 falan). PTT'nin 50 kg'lık kargoları adresten alıp götürme olayı varmış bunu soruşturacam. Bunun dışında ne gibi alternatifler var? Buradan, kesin daha önce tecrübe edinmiş parlak fikirli patilerin çıkacağını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 En ucuzu çevrende tanıdığı olan birisi aracılığıyla taşımacı bulman. Genelde firmalar büyük şehirlere devamlı nakliyat yaptıkları için senin eşyalarını da araya sıkıştırabiliyorlar uygun fiyata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 ambara versene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 otobüs şirketlerine bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Otobüs şirketleri. Arkadaşım şehir dışında oturuyor. Otobüs firmalarının kargo bölümleri de oluyor. Bir otobüs firmasıyla çok çok makül bir ücrete anlaşıp bilgisayarını, yığınla kitabını falan o şekilde yollatmıştı evinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 ne kadar eşyan var mesela? kaç kutu, ebatları ne, ağırlıkları ne tahmini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Tavsiyem büyük otobüs firmaları yerine küçüklerine 20tl at adamlar taşır sonra sende küçük bi kamyonet falan tutarsın evinin önüne yığarsın eşyaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 50x70x70 boyutlarında iki kutu işimi görür gibi geliyor. geri kalan önemli şeyleri zaten otobüsle götürebilirim. hepsini otobüsle götürme olayı, bilmiyorum biraz zor gibi geliyor. hem ayarlama işi hem de eşyaları evimden otobüse götürmesi zor olacak. ambar olayını da nakliyat gibi değil mi, netten arayınca hep benzer şirketler çıkıyor. düzgün bir bilgi bulamadım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Ptt kargo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amphitrite Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 işini görür mü bilmiyorum; ama bknz: fillo.com kullanan ve memnun kalan duydum. bi araştır istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Ptt kargoya karşı antipatim var aslında ama, desi değil kg ile iş yaptıkları için bu konularda hesaplılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 şehirden şehire 3-4 kutu yollamıştı arkadaşım 200 tl aldılar, ptt kargoya da fiyat sor bence önce yada şey yapabilirsin balıkesir'de tanıdığın warsa ordaki kargocularla konuşsun Ankara'ya taşınan varsa mesela adam eşya getiriyor dönüşünde boş dönüyor, eğer böyle bir kargocu yakalarsan çok ucuza taşıtabilirsin eşyalarını. İstanbul'a taşıtmıştı eşyalarını Ankara'dan bi arkadaş 1-2 kutu sigaraya anlaşmışlardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 aa tam böyle konu açacaktım açılmışı varmış. http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzikal-enstruman-vurmali-perkusyon-bateri-yamaha-dtxplorer-elektronik-davul-29669161/detay -> Şuna alıcı buldum sanırım bu sefer ciddi. Ama adam Bursa'daymış. Bu aletin orjinal kutuları da yok bende şimdi çok uğraştırcak ama nihayetinde şöyle bişeye sığıyor: http://lh5.ggpht.com/_shnVJzYkujM/RgV9VQguHEI/AAAAAAAAC7w/t1WR_mcYJLw/newdrums+004.jpg kaç para tutar Bi de daha önemlisi en güvenli şirket hangisi boru değil (boruları var gerçi) sonuçta enstrüman sayılır [hr] Bir de, bu ürünleri sarmalayan balonlu köpüklü kağıtlardan malzemelerden nerden bulurum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 abi ben de bunu bumplayayım ya, izmirden bursaya gidicem. 200x100 yatak, bir büyük çuval, bir de küçük valiz var. geri kalanını sattım. telefon öneri vs istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Yatağı da sat abi, yatak kendi fiyatına gelir çünkü. Ben şehirlerarası ev taşıdım 1000 lira verdim her şeye kapıdan kapıya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 ptt ile görüştüm 200 gibi birşey dediler bu arada, aras kargoya gittim göz kararı ölçü verdim onlar da 200 civarı çıkardılar. ancak aras kargonun kilo şeylerini falan tarttığında bir 250-300 e yaklaşacağını düşünüyorum. bursada şubeden aldırıcam zaten kargoyu. neyse niye yolluyorum çünkü sadece yatak bile 650ydi aldığımızda, popom kıymetli diye gidip yataşa para bayılmıştık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 balıkesir merkez mi yoksa edremit falan mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Otobus muavin ve şofor başı 50şer lira sıksan bu iş biter.. kargoyla ugrasma bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar