Flassh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 250 lira falan vermiştim keşke bi 150 daha verip bi üst modelini alsaydım o daha rahattı ağlıyorum şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 mutluluğun fotoğrafı burada http://forum.paticik.com/read.php?62,5318669,page=182#msg-5369104 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Ben rahat edemiyorum bu koltuklarda, bir tane tahta sandalyem var, 10 senedir ona oturuyorum. 1-2 tane aldım burosit falan ama ııh. Alışmadık dötte don durmuyor. Bu arada para veremiyorsanız da topkapı spotçular çarşısı var, büro malzemeleri satıyolar bayağı ucuza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 hazır konusu açıkken bende sorayım bu bürositin falan müdür koltukları oluyo acayip özeniyorum alayım diyorum parama kıyıp ama 120kg la geriye abanırsam kırılır mı...yada dur lan ben bürositte staj yaptıydım test yerine gidip adamlara soram bilgi alırsam dönerim size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 ben şuan ki sandalyemin ağzına ediyorum, duvardan bacaklarımla falan ittirerek yaslanıyorum geriye doğru yinede bana mısın demiyor, o konuda çok iyi. bide bel desteği olsa. tabi ben yaklaşık 60 kiloyum onunda etkisi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 http://trollcats.com/wp-content/uploads/2009/10/thank_you_captain_obvious_trollcat.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 BabacumMostors said: ikea - markus kilidi milidi var işte film izlerken şezlong muamelesi yapabiliyorsunaynen bizim patronda da var,adam kıçının keyfini ağzının tadından daha iyi biliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 bu da bir önceki topik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 bu daha bi samimi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar