Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gitarinceleme.com

Leadman

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaşlar, uzun bir zaman önce açmış olduğum ve halen beta etiketiyle yayın yapmakta olan web sitesi Gitar İnceleme'yi tekrardan hayata geçirmeye karar verdim.

Bu siteyi açarken amacım bir altyapı oluşturmak ve ilerleyen yıllarda daha profesyonel bir oluşum haline geleceğini ümit ettiğim bir web sitesinin temellerini atmış olmaktı. Bu bağlamda temeller atıldı diyebiliriz sanırım.

Site kişisel sebeplerimden ötürü uzun zamandır ölü durumda. Tekrar içerik olarak geliştirmeye devam etmek ve gitarist adaylarına yararlı bir web sitesi haline getirmek istiyorum siteyi.

İlgi görür mü bilmiyorum ama tekrardan yazar olarak görev alabilecek insanlar arıyorum. Site ilk açıldığı dönemde bayağı bir insan toplanmıştı bu amaç için ama zamanla yok oldu hepsi.

Eğer ilgilenen olursa daha detaylı konuşabiliriz. Önerileri alabiliriz, bir şeyler yaparız yani.

Ve adresi de koyayım tıklamanız için http://www.gitarinceleme.com
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ismi boşver sen. İçerdiğin şeyler sağlam ve ÖZGÜN !! olduğu ve bunun da reklamını güzel yaptığın sürece elma.com desen de farketmez. Ama dimebagle ilgili yazı yapan 123123124512412 tane siteden biri olursan kimse yüzüne bakmaz.

Müzik konusunda zaten olay yazı okumak değil duymak. Ya ben senin sitenden prosesör incelemene bakıcaksam videon olmalı. Arkadaşlar bakın sesi böyle de çıkıyo böyle de çıkıyo. Ben bi duyuyim onu. Yoksa sen oraya en kaliteli yazıyı döksen banane bi halta yaramaz
Sosyal ağlarda paylaş

İsmi kötü değil. Google'da guitar review yazdığında çıkan sitelerin domainlerde doodle, nizzle, bacca, kutaro gibi şeyler yok hepsinde guitar ve review kelimeleri geçiyor. .com uzantılı kısa ve generic domain bulmak çook zor. Yani isimde fazla takılmayın içerik kaliteliyse her türlü gider.
Bir başkası yaptı diye niye vazgeçiyorsunuz ki? :) Google yaptı diye, Bing, Yahoo search kepenk mi kapatsın yani?
Sosyal ağlarda paylaş

sitenin ismi gayet başarılı bence.

googleda arama sonuçları

Ibanez RG 320 gitar inceleme - birinci sırada

Ibanez RG 320 inceleme - türçe olara birinci bi üstünde ultimate-guitar sitesi var

cort g200 gitar inceleme - birinci sırada

cort g200 inceleme - ikici sırada bi sütünde mygitar forumu var.

gayet iyi yani. incelemelerin altına kullanıcı yorumları ve ayrıca o gitar için forum linki verirsen yeni gitar alacak biri için baya kullanışlı olur.

gitarteknikleri.com un kulvarıda farklı senin yaptığın işle alaksı yok.

bide ilerde bilgisayar parçası incelemelerinde olduğu gibi gibson fender felan gitar gönderecekse yazar olmaya talibim :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...