Leadman Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Evet arkadaşlar, uzun bir zaman önce açmış olduğum ve halen beta etiketiyle yayın yapmakta olan web sitesi Gitar İnceleme'yi tekrardan hayata geçirmeye karar verdim. Bu siteyi açarken amacım bir altyapı oluşturmak ve ilerleyen yıllarda daha profesyonel bir oluşum haline geleceğini ümit ettiğim bir web sitesinin temellerini atmış olmaktı. Bu bağlamda temeller atıldı diyebiliriz sanırım. Site kişisel sebeplerimden ötürü uzun zamandır ölü durumda. Tekrar içerik olarak geliştirmeye devam etmek ve gitarist adaylarına yararlı bir web sitesi haline getirmek istiyorum siteyi. İlgi görür mü bilmiyorum ama tekrardan yazar olarak görev alabilecek insanlar arıyorum. Site ilk açıldığı dönemde bayağı bir insan toplanmıştı bu amaç için ama zamanla yok oldu hepsi. Eğer ilgilenen olursa daha detaylı konuşabiliriz. Önerileri alabiliriz, bir şeyler yaparız yani. Ve adresi de koyayım tıklamanız için http://www.gitarinceleme.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 isim çok kotu bi kere. ordan başla bence tekrardan canlandırıcaksan siteyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Ne yapalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Subroutine Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 ultimate-guitar.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 gitarinceleme.com yapmayın mesela :> cidden kötü isim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 mesela google koymuşlar adamlar sitenin adını. searchengine.com değil. ona gore bi isim düşün yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Google'da gitar inceleme diye aratınca, o siteye bok resmi bile koymuş olsan bu çıkacak başlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Aylarca düşünülmüş ve bir çok kişinin fikri alınarak karar verilmiş; sade, basit ve akılda kalıcı bir isimdi Gitar İnceleme. Şaşırdım tepkilere şimdi, ilk defa bu tepkiyi aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 abi yazı ile olmuyor ya vidyolu biraz daha iyi özellikle tonları duymak açısından mesela yine isim olarak kötü ama incelemeler bakımından yararlı olan http://www.gitarteknikleri.com/ var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Bu siteyi bilmiyordum. Harikaymış cidden. :D Direkt boşverelim en iyisi biz bu olayı, adamlar yapmış zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 asdadaddsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 yok boşvermeyin siz gene de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 aylarca düşünmeden biraz araştırsaymışınız keşke:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Ne var isimde ya? Gayet normal bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 işte sorun da gayet normal olması ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 İsim aslında sanıldığı kadar önemli değildir. Bunun en iyi örneği Paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 tmmda en azından herşeyhakkındaforum.com değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Sanki her şeyimiz tam da bir isim kaldı. Neyse, tamam düşünürüz isim, nedir yani... :D Ben yazı yazabilecek adam arıyorum beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 paticik çok iyi isim . gitarinceleme.com la kıyasla hele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 yazarım ben. ama gitar almadım eliem hiç asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Gitarinceleme isim olarak Paticik'i ezer geçer. Haber yaz abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Subroutine Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Ya ismi boşver sen. İçerdiğin şeyler sağlam ve ÖZGÜN !! olduğu ve bunun da reklamını güzel yaptığın sürece elma.com desen de farketmez. Ama dimebagle ilgili yazı yapan 123123124512412 tane siteden biri olursan kimse yüzüne bakmaz. Müzik konusunda zaten olay yazı okumak değil duymak. Ya ben senin sitenden prosesör incelemene bakıcaksam videon olmalı. Arkadaşlar bakın sesi böyle de çıkıyo böyle de çıkıyo. Ben bi duyuyim onu. Yoksa sen oraya en kaliteli yazıyı döksen banane bi halta yaramaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Evet, haklısın. Zamanla olacak şeyler olarak kafamda yer eden şeyler hepsi, özellikle bir video altyapısı oluşturmak sanıldığı kadar kolay olmasa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 İsmi kötü değil. Google'da guitar review yazdığında çıkan sitelerin domainlerde doodle, nizzle, bacca, kutaro gibi şeyler yok hepsinde guitar ve review kelimeleri geçiyor. .com uzantılı kısa ve generic domain bulmak çook zor. Yani isimde fazla takılmayın içerik kaliteliyse her türlü gider. Bir başkası yaptı diye niye vazgeçiyorsunuz ki? :) Google yaptı diye, Bing, Yahoo search kepenk mi kapatsın yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 sitenin ismi gayet başarılı bence. googleda arama sonuçları Ibanez RG 320 gitar inceleme - birinci sırada Ibanez RG 320 inceleme - türçe olara birinci bi üstünde ultimate-guitar sitesi var cort g200 gitar inceleme - birinci sırada cort g200 inceleme - ikici sırada bi sütünde mygitar forumu var. gayet iyi yani. incelemelerin altına kullanıcı yorumları ve ayrıca o gitar için forum linki verirsen yeni gitar alacak biri için baya kullanışlı olur. gitarteknikleri.com un kulvarıda farklı senin yaptığın işle alaksı yok. bide ilerde bilgisayar parçası incelemelerinde olduğu gibi gibson fender felan gitar gönderecekse yazar olmaya talibim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar