Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ekran Kartları Hakkında

Kumadam

Öne çıkan mesajlar

Merhaba,
Elimde Geforce 64MB ram, nvdia bir ekran kartı var ve tahmin edebileceğiniz gibi artık değişme vakti geldi. En azında ben öyle hissediyorum oyunları özellikle oynarken. Konu ile ilgili olarak, neleri tavsiye edersiniz. Hem fiyat hemde performans açısından sizce en uygun kartı şu anda hangisidir.
Tavsiyeleriniz ve ilginiz için şimdiden teşekkürler.[signature][hline]Kumadam of Moonglow/Atlantic - OSI
Zulkir of Necromancy RED
Red Mages Guild
--------------------------------
Goktug Tetik - Star Wars Galaxies
Eclipse - Combat Medic/Carbineer
Kettermoor - Doctor/Pistooler - DARK
MSN:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

hmm
asus g force fx 5900 ler uygun olabilir o fiyat çerçevesine
radeon 9600 xt ler olabilir
hemen bakiyim[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Sosyal ağlarda paylaş

dediğim gibi
256 mb lık 9600 xt ler bu fiyat çerçevesine en uygun monte olanları olacaktır[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Sosyal ağlarda paylaş

http://shop.data.com.tr//produce_detail.asp?pid=14493
bunu önerebilirim hiç fena olmaz
biraz daha yüksek fiyat marjık olabilr diyorsan

http://shop.data.com.tr//produce_detail.asp?pid=6187
olabilir[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Sosyal ağlarda paylaş

ustalara saygı
9800 128 olmasına rağmen bayağı bir güçlüdür
ama ilk verdiğim kart ise şu an için performans ve fiyat ilişkisi içinde güzel[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Disappear, 31 Ağustos 2004 15:37 tarihinde demiş ki:
300 dolara fx 5900 yok bu aradada
200$ a Powercolor Ati Radeon 9600 Pro 256 Ddr almi$tim inanilmaz memnundum fiyat/performans olarak tavsiye ederim kumadam ancak bir sorun var eger anakartin asus'sa asus'un yapmadigi hic bir karti calistirmaz

Böyle bir şey yok tabi ki..

Kumadam: FX 5900XT ya da 9800 PRO istediğin kart olabilir. Hafızası yüksek diye düşük performanslı bir kart almamak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

S-Media fx5900xt 128mb siber-store.com da olcaktı al al al. Arkadaşım p/c ile 525/1050 ye vurdu(max değer) Tabi şuan declocklu malum yaz falan ama kışın bu seviyede çalışır. Ramleri 2.2ns Hynxx olması lazım sen gene de bi bakta. Sakın xt siz alma 2.8ns oluyo bakınız benim gibi fx5950u biosu yükletmiyor.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^
Sosyal ağlarda paylaş

Evet ama 350w FSP yeterli. FSP diye belirtiyorum çünkü markalı olması lazım markasızlardan kaçının.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^
Sosyal ağlarda paylaş

Tüm cevaplar için teşekkür ederim.

hernekadar 128mb'ın nasıl oluyorda 256mb'tan daha değerli ve güçlü olması gerçekleşiyor teknik anlam da anlamasam da, değerli görüşlerinize göre tercih yapacağım ati radeon alacağım. Ve power supply'ıda gerekli ise değiştireceğim.

Teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

power supply yetersiz kalması durumunda kitlenmeler, resetlenmeler yaşayabilirsin. istersen bir dene. bir sorun olmazsa almana gerek kalmayabilir ve belli bir süre masraftan kaçınmış olursun.

güçlü power supply her zaman iyidir tabii. ama yakın zamanda başka parça değiştirmeyi düşünmüyorsan gerekli olmayabilir. bu kitlenmeler vs dışında parçalara ciddi bir zarar gelmez yanlış bilmiyorsam.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LvL_Sabo, 30 Ağustos 2004 13:21 tarihinde demiş ki:
paranı söyle sana ekran kartını söyliyim

Arkadasını soyle sana kim oldğunu söylüyüm diye bi laf vardı onu cağırıştırdı bana boardını söyle bana ekran kartı modelini söylüyüm :)[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream.....
Üye hatalarını 173-110-143 nolu icq'ya bildiriniz..
Sosyal ağlarda paylaş

benim tavsiye edeceğim kart kendim de kullandığım sapphire atlantis radeon 9800pro 128mb'dir, 229$'a kadar düştü fiyatları. 9600xt'lerin iki katı performans veriyor neredeyse. nvidia kartları ise önermiyorum çünkü bütün testlerde anti-aliasing ve anisotropic filtering devreye girdi mi performansları çok düşüyor, ati çipli kartlarda böyle düşüşler yok. swg'yi şöyle 4x fsaa ve 16x anisotropic'le oynayıp keyfine keyif katarsın.. ;)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Sosyal ağlarda paylaş

nasil yok ya ben asus anakartima 1 tane winfast gf 4 ti 4200 takmayi denedim acmadi daha sonra geri verdim zar zor falan bunu aldim ustune para verip aldigimda powercoloruda calistirmadi benmi yalan soyluyorum ?
esasen paraya kiyip his ati radeon 9800 xt almak var ama 200$ demissin $ahsen paran varsa sakin gidip atlantis powercolor saphire falan alma ati'de his , geforce da asus veya sparkle'dan $a$ma derim kumadam[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....

[Bu mesaj Disappear tarafından 02 Eylül 2004 01:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

olmayabilir de aradaki fiyat farkına değecek bir fark mı? %50 kadar fiyat farkı olsa gerek ikisi arasında ki pro yerine xt de tercih edilebilir o paraya çıkıldığı zaman. sonra fiyat/performans açısından tekrar değerlendirince x800'ler 6800'ler daha mantıklı geliyor ki (ciddi fark yok arada ama yüksek çözünürlüklerde sağdan solluyor yeni seriler 9800xt ve 5950'leri) kumadam için fiyat/performans sanıyorum en önemli kıstas..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Sosyal ağlarda paylaş

ben leadtek dıye duydum ıyı mı tambılmıom 256 mb 128 bit vatan bilgisayarda 12 taksıt hemıde 108 dolardı )))[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz"
"Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın"
"1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...