Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aşk tesadüfleri sever

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
güzel film, senaryo güzel beğendim ama oyunculuklar kötüydü bence, adam sürekli sırıttı film boyunca, ağlarken bile, kız biraz daha iyiydi ama gene de beğenmedim. ama film güzel gidin izleyin.

cengiz

nedir arkadaş bu cengizin çektiği?

Mesaj tarihi:
Filme düşük beklentilerle gitmiştim, umduğumun epey üstünde bi senaryo ile karşılaştım. Gidin derim ben.

Özellikle geçmişe dönüşler çok yerindeydi ve filmden hiç sıkmadı. Hikaye akıcıydı ve, evet bende Burak arkadaşımıza acıdım o yüzük sahnesinde.

Şarkılar süperdi, yani böyle tam yerine rast getirmişler.

Filmin en son sahnesinde ben bile tutamadım kendimi ve hayatımda 2. defa bi film izlerken gözümden 2 damla yaş geldi,

Mesaj tarihi:
tr filmlerine sinema ekranına yakışacak fx, patlama vs olmadığı sürece neden para verdiğinizi çözemiyorum zaten

37ekranda izlesen bile aynı zevki alacaksın..
Mesaj tarihi:
aslnda haklisin.. özellikle ask filmlerinde ses fln o kdr önemli diil digerlerine göre nasilsa pek gerek yok gibi
niye gidiyorum die düsündümde cvp bulamadm :D
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

tr filmlerine sinema ekranına yakışacak fx, patlama vs olmadığı sürece neden para verdiğinizi çözemiyorum zaten

sinemada kızlar teklif ediyormuş
Mesaj tarihi:
Abi bir filme gittim ve sülalem şeyoldu diyeceksem bu film için derim herhalde.

İyiydi bence, 8.5/10 veririm rahat. Ama çok duygusal film, dikkat edin. Müzikler, kullanıldıkları anki durumlara cuk oturuyor, o konuda da çok başarılı.
Mesaj tarihi:
çok iyi filmdi bence, ki duygusal sahneler o anda kullanılan sahne ve müzikler inanılmaz oturmuş, sanki adam şarkıları dinlemiş üzerine senaryoyu oturtmuş gibi..

odun değilseniz; gidin, beğenin
Mesaj tarihi:
forgiver said:

dasaaa said:

Mesaj tarihi:
bazen dizi izlerken çalışıyorum, maillarımı kontrol ediyorum, çıktı alıyorum..
evet

suçluyum hakim bey

hatta sue ellen'ın kardeşinin jr'ı vurduğu bölümü de böle kaçırmıştım.. sene 80ler.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

forgiver said:

dasaaa said:

bu doğru lan ama. uzun zaman sonra zorunluluktan gittim bu filme. az daha teklif ediyolardı.
  • 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...