Catzee Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 güzel film, senaryo güzel beğendim ama oyunculuklar kötüydü bence, adam sürekli sırıttı film boyunca, ağlarken bile, kız biraz daha iyiydi ama gene de beğenmedim. ama film güzel gidin izleyin. cengiz nedir arkadaş bu cengizin çektiği? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Catzee said: adam sürekli sırıttı film boyunca, ağlarken bile, kız adam aşık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Filme düşük beklentilerle gitmiştim, umduğumun epey üstünde bi senaryo ile karşılaştım. Gidin derim ben. Özellikle geçmişe dönüşler çok yerindeydi ve filmden hiç sıkmadı. Hikaye akıcıydı ve, evet bende Burak arkadaşımıza acıdım o yüzük sahnesinde. Şarkılar süperdi, yani böyle tam yerine rast getirmişler. Filmin en son sahnesinde ben bile tutamadım kendimi ve hayatımda 2. defa bi film izlerken gözümden 2 damla yaş geldi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mechul1 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 ya bi cok kötü diolar bi cok güzel :/ gitmeye nerdeyse kesin karar vermistim ama bugn baya kötü yorumlar okudm sonunuda ögrendm sinemada izlemesem mi acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 tr filmlerine sinema ekranına yakışacak fx, patlama vs olmadığı sürece neden para verdiğinizi çözemiyorum zaten 37ekranda izlesen bile aynı zevki alacaksın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mechul1 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 aslnda haklisin.. özellikle ask filmlerinde ses fln o kdr önemli diil digerlerine göre nasilsa pek gerek yok gibi niye gidiyorum die düsündümde cvp bulamadm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 dasaaa said: tr filmlerine sinema ekranına yakışacak fx, patlama vs olmadığı sürece neden para verdiğinizi çözemiyorum zaten 37ekranda izlesen bile aynı zevki alacaksın.. sinemada kızlar teklif ediyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 klişe meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 her boku sevdi, bi beni sevmedi ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 fazla acıtasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 lan ben atıp tuttum bu fılm hakkında da bugun ızledım fena degılmıs bıraz acitasyon fazla kabul de sonunda agzıma sıctı film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Abi bir filme gittim ve sülalem şeyoldu diyeceksem bu film için derim herhalde. İyiydi bence, 8.5/10 veririm rahat. Ama çok duygusal film, dikkat edin. Müzikler, kullanıldıkları anki durumlara cuk oturuyor, o konuda da çok başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 sütlaç mısınız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 çok iyi filmdi bence, ki duygusal sahneler o anda kullanılan sahne ve müzikler inanılmaz oturmuş, sanki adam şarkıları dinlemiş üzerine senaryoyu oturtmuş gibi.. odun değilseniz; gidin, beğenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 forgiver said: dasaaa said: tr filmlerine sinema ekranına yakışacak fx, patlama vs olmadığı sürece neden para verdiğinizi çözemiyorum zaten 37ekranda izlesen bile aynı zevki alacaksın.. sinemada kızlar teklif ediyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 onu geçtim dandik dizi kamerasıyla çekilmiş filmlerimiz var. ama içinde efekt yok diye bir filmi 37 ekran mono SEG tvden izleyen adam da detaylıca film izlemiyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 bazen dizi izlerken çalışıyorum, maillarımı kontrol ediyorum, çıktı alıyorum.. evet suçluyum hakim bey hatta sue ellen'ın kardeşinin jr'ı vurduğu bölümü de böle kaçırmıştım.. sene 80ler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 ulan tesaduf olcak diye icine sicmislar, abartmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 dasaaa said: forgiver said: dasaaa said: tr filmlerine sinema ekranına yakışacak fx, patlama vs olmadığı sürece neden para verdiğinizi çözemiyorum zaten 37ekranda izlesen bile aynı zevki alacaksın.. sinemada kızlar teklif ediyormuş bu doğru lan ama. uzun zaman sonra zorunluluktan gittim bu filme. az daha teklif ediyolardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 bu arada film bok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 çok güzel filmdi daha fragmanlarda ağlamaya başladık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 tırt film.. müzikleri güzel ama ha bide dünyanın en saçma biten filmi herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 ^^ torrentten indirip izlemiş alın içeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 ahahah ben de gördüm de bakmadım ya. baya tırt gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 bence güzel hiç yoktan türk filmi gidinde yeşilçama destek olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar