Reovaxx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 arkadaşlar şimdi şöyle bir sıkıntı var samsung laptopum var ses sistemi yada kulaklık bağladığımda ses alıyorum fakat kendi hoparlöründen ses alamıyorum herhangi bir sorun yok gözüküyor sına falan yapıyorum ses gelmiyor sorun ne olabilir acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 hoperlorunde sorun var demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reovaxx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 donanımsal birşey olamaz yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 donanımsal bişi olsa kulaklıkla falanda ses alamazdın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 laptop yeni mi bu arada ? yani önceden ses geliyormuydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reovaxx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 evet evet alıyordum kulaklıkla müzik dinliyordum kulaklığı çıkardım ses gitti bir dahada gelmedi ama şuan dediğim gibi ses sisteminden ve kulaklıktan alıyorum ses Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Laptopun hoparlörleri patlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar