xaty Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 sen pegasus'ta olduğundan çok ses falan gibi gelmiş sanırım da ben batı'nın güney'e doğru tarafındaydım, güney kale arkası susarken eskişehirin sesi sizden çok geliyordu. bi de şeflik falan demişsin de güney kale arkası pegasus'a hiç bi şekilde uyum sağlamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 haginin hangi akla hizmet ettiğini anlamak mümkün değil herhalde doğumgününü unutan yöneticilere bu takımda hala sarp gibi adamların mevcut olduğunu hatırlatmak için oyuna sokup duruyor maçı seyrederken sarpı kenarda görünce hagiye sövmeye başladım, yanımdaki çocuk abi niye sevmiyorsun bu adamı diye sordu dedim ki, izle şimdi bak, nasıl her toptan kaçacak, nasıl her rakibin 45 - 60 cm çapında mesafeden kolpa presler yapacak, her topu ayağına aldığında nasıl geriye dönecek hemen baktım 5-10 dk sonra çocuk sarpa sövüyor :) 2 senedir dilimde tüy bitti, şu ayhan sarp ve barıştan takım bir kurtulsa herşey çok güzel olacak diye netekim dün ilk yarı muazzam bir oyun vardı sahada, tahmin edin kimler yoktu takımda ? stanku iyi çocuk, ama oyun içerisinde olduğu süreyi artırmalı kulyo dün çok hırslıydı, bizim basın gaza getirmiş oda taraftara gol sözü vermiş bu söz yüzünden 1-2 tane çok net pozisyonda topu üstten auta vurdu hatta maç 3-0 iken kontra bir topta kanattaki adam yerine şut çekmeye çalışması Galatasaray için az daha facia ile sonuçlanacaktı ( stanku da olabilir, tam hatırlayamadım şimdi ) basın tribünü boş kalıyor, sanırım taraftarla iç içe olmaktan korkuyor bazı yazarlar şu metrodaki turnikelere acil çözüm üretmeleri gerek, yoksa önemli maçlarda çok ciddi sıkıntılar yaşanabilir, Allah korusun orada kaybedilecek canın hesabını kimse veremez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Red said: hani grup halinde başka tribünlerde yer alan yok sanırım hiç hani bilmemne gs taraftar grubu batı tribünü 401 misal o yuzden orkestra şefliğini ua yapıyor pegasustan.bence böyle iyi aslında.ali samiyende daha saçma oluyordu.her tribün farklı birşey söylüyor falan en azından şimdi ua ne söylerse stad onlara uyuyor var abi. sadece ultraslan pegasusta. dgeri kalan ve kendini fes eden ya da hala devam eden tüm guruplar diğer kale arkasında. ama en organize olanlar uni'nin de sayesinde ua. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 abi xaty yanlış maçta mıydık anlamıyorum sivas maçındaki gibiydi aynen güney tarafı hiç öyle organize falan değil güney tarafında bi 50 kişilik grup vardı bi ara bagırmaya calıstılar falan ama gerek eses taraftarı gerekse ua susturdu onları.sesleri yetemedi resmen.ztn onlarda güney tribünün eses tarafında deil diğer tarafta ufak gruptu ayrıca her deplasmanda deplasman tribünün sesi cıktıgı zamanlar olur.herkes sustugunda onlar bagırır.ki bizim stadın akustiği enteresan.2500 kişi bagırdımı çok ses cıkıyor.eses maç başlamadan önce sesini duyurdu ama maç içinde bi 3-2 den sora bagırdılar. 90 dakka boyunca bir çok defa birlikte bağrıldı. 3 lü çekildi tüm stad.cimbomum benim yapıldı tribün tribün.o ara sen yoktun herhalde pegasus tribünü samiyendeki gibi eski açık kapalı ve numaralı şeklinde hitap ederek bagırttıyıyor tribünleri. ha ztn 90dk boyunca tüm stadın bagırmasının imkanı yok.ama güney tarafı genel olarak susuyor.bi ua var işte. ayrıca ben pegasusta değilim.hatta tvden izleyenler sesi kıstılar spiker duyulmadı falan dediler yalan mı bilmiyorum.ama tvde gayet ses cıkarmısız.ha susulan zamanlar oluyor tabi.beşiktaş taraftarı gibi 90dk bagırmak herkesin işi değil :) güney kale arkasının genel olarak bagırmaması yeteri kadar organize değiller.ua ya uyum saglamaları gerek bence yok onlar olmasa herkes oturarak maç izlicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar