Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 kız arkadaşla alışveriş eziyet abi resmen :< hayatta gitmem. eskiden gidiyordum ama böyle kurbanlık koyun gibi. ama bi kaç güzel taktik var daha az sürede yırtmak için. mesela asla ve asla ilk beğendiği şeye çok güzelmiş hadi al çıkalım demeyin. almaz, uzatır da uzatır. 3 yda 4. baktığı eşya sırasında bi önceki daha iyiydi sanki yapın ki aklı diğer raflara kaymasın. etraftan yardımcı olmaya çalışmak adına bakın bunlar da var tarzında saçma hareketlerde bulunan tezgahtarlara pis pis bakın ki anlasınlar defolup gitsinler. hiç bişey işe yaramazsa çaktırmadan bi arkadaşınıza çağrı atın arasın sizi. önemli bi telefon konuşmasıymış gibi davranıp geliyorum 2 dakikaya sen devam et deyip direk topuk. artık o çıkana kadar en az bi 10-15 dakika naparsınız orası size kalmış
Cystein Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 abi ben anlamıyorum ne bok anlıyolar yanlarında bizi sürüklemekten? nası bi anlayış lan bu. sevmiyoruz işte alış veriş yaparken 300 saat her ürünü incelemeyi. gözümüze kestirdiğimizi alır çıkarız. "ayh alış veriş benim zevkim. zevkime ortak olsun beni giysi seçerken incelesin beğensin istiyorum!!!!!!" lan tamam iyi güzel hoş da ben hiç bi kız arkadaşıma "otur lan dota oynıycaz 2 saat aralıksız. ZAAA STUN ATAMADI NOOB" gibisinden bişey yapmamışsam onlar da bizi alış verişe sürüklemiycekler abi. alman öyle mi? bi kere "alış verişe gidelim hadöö" dedi. hasktr lan bizim orda erkek adam alış veriş yapmaz dedim. yol aldı kendisi yaptı alış verişini. burda kızlar teklf ediyor ayrıca almanya ftw sieg heil
moncici Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 mango indirim günlerinde sevgilisini dışarda bekleyen 12 genç donarak ölmüş
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Cystein said: abi ben anlamıyorum ne bok anlıyolar yanlarında bizi sürüklemekten? nası bi anlayış lan bu. sevmiyoruz işte alış veriş yaparken 300 saat her ürünü incelemeyi. gözümüze kestirdiğimizi alır çıkarız. "ayh alış veriş benim zevkim. zevkime ortak olsun beni giysi seçerken incelesin beğensin istiyorum!!!!!!" lan tamam iyi güzel hoş da ben hiç bi kız arkadaşıma "otur lan dota oynıycaz 2 saat aralıksız. ZAAA STUN ATAMADI NOOB" gibisinden bişey yapmamışsam onlar da bizi alış verişe sürüklemiycekler abi. alman öyle mi? bi kere "alış verişe gidelim hadöö" dedi. hasktr lan bizim orda erkek adam alış veriş yapmaz dedim. yol aldı kendisi yaptı alış verişini. burda kızlar teklf ediyor ayrıca almanya ftw sieg heil adam haklı
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Cystein said: lan tamam iyi güzel hoş da ben hiç bi kız arkadaşıma "otur lan dota oynıycaz 2 saat aralıksız. ZAAA STUN ATAMADI NOOB" gibisinden bişey yapmamışsam onlar da bizi alış verişe sürüklemiycekler abi. valla biz diablo 2 falan oynardık beraber. wowda da instance, arena falan yapardık ehe
senko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 o da sorun ya, simdi raidte kiz arkin gitse wipe yedirtse kizsan kizamassin, baskasi laf soylese susmak olmaz sdf
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 bizim guilde giremezdi zaten bizimki istesede :> anca heroic falan çok çok nadiren öyle raid falan. herb toplayıp auction houseta fiyat düşürüyordu sırf kıllık olsun diye asdfs
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Dartanian said: oha herşeye rağmen bi bayanla mangoya girmek mi? Şakacılar.. Hangi alışveriş merkezinde hatırlamıyorum, mango kapıya çok yakındı. "tatlım siz bakın ben bi sigara içim" diyip kız arkadaşım ve arkadaşını yollayıp dışarı çıkmıştım. Dışarıdan da mango gözüküyor. ucuzluk dönemi falandı herhalde içerisi mahşer günü gibi ve silme hatun, mangonun önünde de taksimde 4 kızın gelmesini bekleyen hababam sınıfı gibi dizilmiş kimi 40 yaşında kucağında bebekli kimi camdaki yansımadan saçlarını düzelten liseli bi kamyon adam bekliyordu abi, o görüntüyü unutamıyorum ya. daha sonra ordakilerin yarısı da dışarı çıkıp sigara içmişti. 3 sigaranın ardından bir de içeri girip 10 dakka orda beklemek; sevgilinin ve arkadaşının hiçbir şey almadan çıktığını görmek de betimlenemez bir his.
Red Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 yalnız sanırım sadece mango olay ya kozyatagı carfurdaki mangoda az sinir krizleri geçirmedim yemin ederim ama başka bi yere gidince bu kadar sinirlenmiyorum.o mangonun olayı başka.giren en az 3 saat cıkmıyor
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Ben rahatım benim hatun öyle mango falan sevmiyor teknosa bimeks dnra falan griyoruz onun yerine =)
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 ne wowu abi mis gibi guitar hero oynayın. çılgın gibi eğlendiriyor. ;)
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Alış veriş yaparken erkek arkadaşının yanında kendini dizginleyen kızlara bu konu vasıtasıyla saygı duruşunda bulunuyorum.
balon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 ve yırtık dondan çıkar gibi çirkefleşmeyen, erkek arkadaşının durumunu da düşünen, sahiplenen tüm kızlarıa da saygılarla.
balon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 daha çok hatun kelimesini kullanmak daha hoşuma gidiyor o tarz insanlara. diğerlere ne dendiği belli zaten.
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Benim de mangoyla ilgili bi anım var. Küçük bi şehirde okuyan bi kız arkadaşla buluşucaz, okuduğu yerde de mango yok.Her neyse saat konuştuk falan dedim 3 gibi çık evden buraya gelmen 3.30 4 arası gelince alırım seni dedim. Otobüsteyken mesaj attı canım ben seni hiç sokmayım ben bi mangoya girip bişeyler bakayım bulursam güzel bişey alır seni ararım gelirsin buraya dedi, tamam dedim. Saat oldu 4.30 ben telefon bekliyorum, hadi dedim mango yok şimdi 2-3aydır da gelemiyo daha bakınsın rahatsız etmeyim.Bunu dedikten 45 dakika sonra 5i geçerken ben aradım.Ha hu tamam çıkıyorum şimdi dalmışım tarzı şeyler dedi gittim hala içerdeydi bi 15dkda ben içerdeyken durdu zorla çıkardım. Kıssadan hisse, gözleri dönüüyo lan hatunların mangoda. http://www.martychan.com/images/TrueStoryCover2.jpg
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 15 dk'da kot, tshirt, ıvır zıvır alıp, bunları üstüme deneyip, sonra direk bu süre zarfında alan birisiyim. Mağazaya girince direk "target lock" oluyorum 2-3 şeye, sonra o hızla alıyorum direk. Kızla gidiyorsun mağazada ne kadar ürün varsa hepsine de bakıyorsun ve sadece 1 tane alıyorsun falan böyle.
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Redeagle said: Alış veriş yaparken erkek arkadaşının yanında kendini dizginleyen kızlara bu konu vasıtasıyla saygı duruşunda bulunuyorum. sıkılır diye erkek arkadaşıyla alışveriş yapmayan kızlar da var
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 lan ben de ne zaman kendim için mağazaya gitsem yalnız başıma, zaten daha yolda gitmeden ne alacağıma karar vermiş oluyorum. kızlar sa oraya gidince incelediim 5152121 üründen birini almaya kararvercem modunda gidiolar. self dialogum şöle oluyo: alış merkezi kapısındayım, ne lazım? içerdeyim, kazak lazım. merdivendeyim, nası kazak? öteki merdivendeyim, yumşak, hafif ince, bisiklet yaka diğer merdivendeyim , kaç paraya kadar? son merdivendeyim, 60tl otomatik olarak sistem yan ekranda düzenleme yapıyo: 60TL> levis, mavi elendi DIT DIT! bisiklet yaka> kiğılı, sarar elendi DIT, DIT! ne renk lazım yan ekranda gene: kotlar> sahip olunan kotların renk ortalaması %80koyu mavi kumaş pantolonlar>%90 koyu tonlar, siyah, kahverenegi gri ağırlıkta o sırada mağazalara doğru yaklaşmış bulunyorum keywordler tekrar scanlaniyor: olası ihtimaller: colins jeans, defacto, lcwaikiki -- gözler devereye giiriyor: Uyarı: şu an bulunduunuz noktadan size uygun en yakın öağaza colins jeanstir. Bilginize. ayaklar: seri adım colinse. dialog: - hoşgeldiiniz nasıl yardımcı olabilirim? -siyah, yumuşak kumaştan, bisiklet kaya bi kazak alıcam -kasaklarımız şurda efendim -şunu istiyorum Medium lütfen -deneyin bi ist.. -gerek yok tam oturuyo kasa nerde -kasa: fişiniz -saol by alışveriş 10dk..
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 geçen hafta bir arkadaşımla alışverişe gitme hatasında bulundum. kız gecede giyeceği elbiseye ayakkabı aldı, bir de çorap baktı.. abi tag sistemi yok.. ne istiyorsun belli taglerle eşitlenmeli. ne renk gider, amaç rahatlık mı? bi boundary condition olmadan sonsuz seçenek içinde boğulmayı seviyorlar sanırım.
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Myshkin said: Dartanian said: oha herşeye rağmen bi bayanla mangoya girmek mi? Şakacılar.. Hangi alışveriş merkezinde hatırlamıyorum, mango kapıya çok yakındı. "tatlım siz bakın ben bi sigara içim" diyip kız arkadaşım ve arkadaşını yollayıp dışarı çıkmıştım. Dışarıdan da mango gözüküyor. ucuzluk dönemi falandı herhalde içerisi mahşer günü gibi ve silme hatun, mangonun önünde de taksimde 4 kızın gelmesini bekleyen hababam sınıfı gibi dizilmiş kimi 40 yaşında kucağında bebekli kimi camdaki yansımadan saçlarını düzelten liseli bi kamyon adam bekliyordu abi, o görüntüyü unutamıyorum ya. daha sonra ordakilerin yarısı da dışarı çıkıp sigara içmişti. 3 sigaranın ardından bir de içeri girip 10 dakka orda beklemek; sevgilinin ve arkadaşının hiçbir şey almadan çıktığını görmek de betimlenemez bir his. aahaha abi basinizdan büyük bi felaket gecmis birer madurmuscasina anlatiyosunuz ya. cok gülüyorum. ama hak veriyorum size, kiyamam.
Öne çıkan mesajlar