vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 selam bacim, iyi yapiyosun yolcaksin hepsini böyle.
barbu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 ben rotvaylırı böyle ergen bir tip sanıyordum. adam nişanlı çıktı. vay be. saygılar
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Rotweiler said: Mangodan fiyatı cüzzi miktarda olan bi elbise aldı ve şöyle dedi: "Canım bütçeni sarsmaz dimi? Yoksa almayalım..." Halen şoktayım. PS: Utanın alış-veriş manyağı, bütçe düşmanı, erkeklerin kara kâbusu olan kızlar, utanın. butcen ne ki? 50 tl felan mi mangoda butceyi sarscak bisi yok ki bildigin sali pazarinin magaza hali kadinlarda cok sik guzel diye gitmiyo senenin 12 yari 50% indirim war ondan gidiyo
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 reva mı lan bu millet nişanlı ben daha neyin peşindeyim rakı yok mu rakı?
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 olm benim nişanlımla bir koton maceram var :D bi cafede oturuoruz 2. kat caddeye vs bakıo güzel manzara. lan tam böle karşımızda kabak gibi KOTON varmış. hay oraya oturmaz olaydım asdas. -aaaa kotona girelim dedi. -aşkm naaabcan kotonda şimdi boşver -*ölümcül bakış* -(ben: )hadi ya içsene kahveni daha kotona gitcez cnm içeri girdik, ben nası seri koşar adamım takılıom varya. o böle aheste aheste bakıo, ben direk etikeleri scanliom asda. sonra hem güzel hem uygun fiyatlı çogzel bi elbise buldum. direk AHA BAK BAK OFFFFF BAK NE VAR BURDA BAK VAAAŞŞŞ modunda alacalı bulacalı çağırdım, oyncaklı oycaklı böle sdsad baktı, iyimiş dedi ne iyisi SÜPP SÜPPP hadi tamam aldık bunu -oha nası hemen aldık dur bi bakcam -bak şurdaki karılar da buna bakıolar bu son aldık hadi -hayır denicem -tamam dene -nasıl olmuş -OHA SÜPERRRRRRRRR - -.-' -valla süper aşkm -tamam -tamam hadi aldık kasa kart çıkış
olitere Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 adamınbiri said: reva mı lan bu millet nişanlı ben daha neyin peşindeyim rakı yok mu rakı?tam şu saniye rakı içiyorum lan :)
olitere Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Dragonmax said: olm benim nişanlımla bir koton maceram var :D bi cafede oturuoruz 2. kat caddeye vs bakıo güzel manzara. lan tam böle karşımızda kabak gibi KOTON varmış. hay oraya oturmaz olaydım asdas. -aaaa kotona girelim dedi. -aşkm naaabcan kotonda şimdi boşver -*ölümcül bakış* -(ben: )hadi ya içsene kahveni daha kotona gitcez cnm içeri girdik, ben nası seri koşar adamım takılıom varya. o böle aheste aheste bakıo, ben direk etikeleri scanliom asda. sonra hem güzel hem uygun fiyatlı çogzel bi elbise buldum. direk AHA BAK BAK OFFFFF BAK NE VAR BURDA BAK VAAAŞŞŞ modunda alacalı bulacalı çağırdım, oyncaklı oycaklı böle sdsad baktı, iyimiş dedi ne iyisi SÜPP SÜPPP hadi tamam aldık bunu -oha nası hemen aldık dur bi bakcam -bak şurdaki karılar da buna bakıolar bu son aldık hadi -hayır denicem -tamam dene -nasıl olmuş -OHA SÜPERRRRRRRRR - -.-' -valla süper aşkm -tamam -tamam hadi aldık kasa kart çıkışhikayene repini verdim dostum seninle ilgilenmiyoruz zannetme
elikanliadam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Dragonmax said: olm benim nişanlımla bir koton maceram var :D bi cafede oturuoruz 2. kat caddeye vs bakıo güzel manzara. lan tam böle karşımızda kabak gibi KOTON varmış. hay oraya oturmaz olaydım asdas. -aaaa kotona girelim dedi. -aşkm naaabcan kotonda şimdi boşver -*ölümcül bakış* -(ben: )hadi ya içsene kahveni daha kotona gitcez cnm içeri girdik, ben nası seri koşar adamım takılıom varya. o böle aheste aheste bakıo, ben direk etikeleri scanliom asda. sonra hem güzel hem uygun fiyatlı çogzel bi elbise buldum. direk AHA BAK BAK OFFFFF BAK NE VAR BURDA BAK VAAAŞŞŞ modunda alacalı bulacalı çağırdım, oyncaklı oycaklı böle sdsad baktı, iyimiş dedi ne iyisi SÜPP SÜPPP hadi tamam aldık bunu -oha nası hemen aldık dur bi bakcam -bak şurdaki karılar da buna bakıolar bu son aldık hadi -hayır denicem -tamam dene -nasıl olmuş -OHA SÜPERRRRRRRRR - -.-' -valla süper aşkm -tamam -tamam hadi aldık kasa kart çıkış sen de taktikçiymişsin. vay canına...
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 teşekkür ederim allah razı olsun :) asdsa
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 oturtcaksin karsina bak bebeyim batiyoruz. aylik limitin 100 tl. live with it diceksin. bitcek.
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Hadi aldın gene benim threadden payını. Görmim seni buralarda bidaha. Naş, naaaaaş.
barbu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 vaniLLe said: oturtcaksin karsina bak bebeyim batiyoruz. aylik limitin 100 tl. live with it diceksin. bitcek. buna inanarak mı yazdın. komikli mesaj mı yoksa?
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 vaniLLe said: oturtcaksin karsina bak bebeyim batiyoruz. aylik limitin 100 tl. live with it diceksin. bitcek. nil 100 tl ne ya almanyada 100 tlye ciklet alamiyosun sen nasil limit koydun
elikanliadam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 aylık 100 tl ne la. gayet de fazla. harcamasınlar o kadar.
olitere Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 vaniLLe said: Bence inaninca olur. bi güç var diyosun
cemss Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 vaniLLe said: oturtcaksin karsina bak bebeyim batiyoruz. aylik limitin 100 tl. live with it diceksin. bitcek. sana dese sevgilin ne cevap verirdin?
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 salladim ya, fakirleri düsünüp öle yazdim. siz bütcenize göre ayarlayin.
nanik_atak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Dragonmax said: olm benim nişanlımla bir koton maceram var :D bi cafede oturuoruz 2. kat caddeye vs bakıo güzel manzara. lan tam böle karşımızda kabak gibi KOTON varmış. hay oraya oturmaz olaydım asdas. -aaaa kotona girelim dedi. -aşkm naaabcan kotonda şimdi boşver -*ölümcül bakış* -(ben: )hadi ya içsene kahveni daha kotona gitcez cnm içeri girdik, ben nası seri koşar adamım takılıom varya. o böle aheste aheste bakıo, ben direk etikeleri scanliom asda. sonra hem güzel hem uygun fiyatlı çogzel bi elbise buldum. direk AHA BAK BAK OFFFFF BAK NE VAR BURDA BAK VAAAŞŞŞ modunda alacalı bulacalı çağırdım, oyncaklı oycaklı böle sdsad baktı, iyimiş dedi ne iyisi SÜPP SÜPPP hadi tamam aldık bunu -oha nası hemen aldık dur bi bakcam -bak şurdaki karılar da buna bakıolar bu son aldık hadi -hayır denicem -tamam dene -nasıl olmuş -OHA SÜPERRRRRRRRR - -.-' -valla süper aşkm -tamam -tamam hadi aldık kasa kart çıkış yarın deniyorum.. yerse limitini ben artırıcam adamım
Otrivine Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 1 ay hiç para harcamasan 100 tl kendiliğinden disperse olur zaten.
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 cemss said: vaniLLe said: oturtcaksin karsina bak bebeyim batiyoruz. aylik limitin 100 tl. live with it diceksin. bitcek. sana dese sevgilin ne cevap verirdin? ben future ex sevgililerimi hunharca sömürmedigim icin, bana öyle birsey deme hakkina sahip degiller ekeke.
barbu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 keşke 100tl ye tamam diyen kızlar olsa heryerde. dünya daha güzel olurdu
Öne çıkan mesajlar