Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 karı olmayınca barınamıyoruz kişiselde fede, bunu rakı masasında konuşalım bilahare
escape Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 sıgıl bi ters gitme durumu sezdim olmasın yani iyiki bi deve güreşinde altımda ol dedik he
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 escape said: sanane lan sen mi taşıdın ben taşıdım ne olacak?
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 fede said: neden garbıc abi. gayet ciddi topik lan kaşar dendi olm. garbage keywordü. sistem otomatik atıyo asdas
fede Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 ha yavuz taşımış. tamam o zaman
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 dasaaa said: said: Her gece yatarken lan artık hayatımı şöyle şöyle yapıcam şu azabı yaşamamak için uykudan düşene kadar ayakta duruyorum, bişiler öğrenmeye ya da bişiler yazmaya, yaratmaya kasıyorum.. habire veri input/output olsun ki zihin kendi içinde çevrime, içdüşünceye girmesin. pc başında gözlerim kapanana kadar yatmam genelde yoksa uyumaya çalışırken kafayı yiyorum sdf
escape Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 bidk lan o "yönlendiriliyorsunuz hedehödö" olayı cıkmıyo daha aa vay anasını isyan işe yaramış
balon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 escape said: Ardeth said: radikal kararları sabah almam çok saçma lan uykulu uykulu ben de radikal kararları hürriyet vakit'inde almam. çok saçma lan
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 escape said: ya taşıyosunuz garbıça taşıyopsunuz sonra "son mesaja git" olayını tıklayınca 2 saat "yönlendiriyosunuz hedehödö" ckıyo yapmayın su eziyeti özür dilerim
balon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Dragonmax said: o nedemek be hayat süprizlerle dolu yani değil mi
balon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Saeros said: escape said: ya taşıyosunuz garbıça taşıyopsunuz sonra "son mesaja git" olayını tıklayınca 2 saat "yönlendiriyosunuz hedehödö" ckıyo yapmayın su eziyeti özür dilerim bi daha olmayacaksa sorun yok sanırım, hallederim ben
balon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 escape said: artisliğiniz kime oplm SANA ona buna herkese bee
Öne çıkan mesajlar