Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 aquila said: meyve elma bir meyvadır. çilek bir meyvedir
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 başlarım böle işe lan. çiçek fiyatları direk 3e katlanmış -.- neyse vericez artık o parayı el mahkum ffs
xunn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Al dondur. Ben günüm boş geçmesin diye birini bulup sepetlicem sanırım.
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 sevgililer gününün teee valentinden öncesine,çingene geleneklerine dayandığını biliyor muydunuz ha?! (ki muhtemelen biliyodunuz sdfhsfdh) alın sohbet çeşitlensin
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 cerebralis said: sevgililer gününün teee valentinden öncesine,çingene geleneklerine dayandığını biliyor muydunuz ha?! (ki muhtemelen biliyodunuz sdfhsfdh) alın sohbet çeşitlensin oha kapitaliz reklam değil miymiş yani
Shean Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 aquila said: meyve aman tanrım naber
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 tabiki kapitaliz de evirip çevirip kapitaliz yapmışlar.masum bi kar tanesiyken kocaman bi çığa dönüşmüş (çok etkileyici bi benzetme oldu) bkz:lupercalia bayramı (eski roma) yada burda da anlatmış yalandolan da olabülü
kermit Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 sevgilime güzel bi eldiven alıcam esprisi yapıldımı ? yapılmadıysa burdan yazayım
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 burda süper güzel eldivenler var TR den bulaman ha öle diyim. getirimmi sana bi çift
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 kermit said: sevgilime güzel bi eldiven alıcam esprisi yapıldımı ? yapılmadıysa burdan yazayım eldiven alma lan bana
balon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 13245347.elizabeth tacı devralacak sorun yok
Seele Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 meyve mi meyva mi. ayrica vodka kutsal suymus bunu bir daha ögrendim.
napae Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Gelmesin sevgililer günü falan. Herkes akşam sevgilisiyle yemekte olurken, ben yatağıma girmiş dizi izliyo olcam. İstemiyorum o yüzden sdf
Cystein Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 kızın biri sevgililer gününde ben de yalnızım dışarı çıkıp yemek yiyelim falan dedi. -_- gerek var mı? dedim dağılın
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 arkadaşlar sevgilim var düzenli bir seks hayatım var ayrıca bulunduğum ülkede kızlar teklif etmiyor çünkü teklif sistemi yok, ama tabi kullanmıyorum bu olanakları. bu da başkasının hakkını yiyormuşum gibi bi his veriyor. teşekkürler iyi forumlar
xunn Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 napae said: Gelmesin sevgililer günü falan. Herkes akşam sevgilisiyle yemekte olurken, ben yatağıma girmiş dizi izliyo olcam. İstemiyorum o yüzden sdf Gizli yardım çığlığı. Rubber up.
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 http://www.scarepros.com/i/mens/GreenmanCostumeWeb.jpg hazirim
Öne çıkan mesajlar