Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Breach

Bone

Öne çıkan mesajlar

o kadar kötü ki, paticikte topiği bile açılmamış :P

"adam öldürdükçe açılan silahlar ve perkler" teması fps'ye çok fazla sindi, bu da öyle bir oyun.

"patlayan binalar, yıkılan duvarlar" temalı bişi bu.
bunun içinde oyunda roket launcher kullanıp sağa sola ateş edip bolca zarar vermeniz gerekiyor.

oyunda silahlardan ve savaş tarzından memnun kalmadım.
taramalı tüfek çok büyük geldi, gönlüm snipera kaydı.
ama sniper rifle'la oynamak işkence gibi.
esasında çok geniş haritalarda geçiyor oyun, battlefield'i andırıyor biraz.
ancak sniperla isabet ettirmek baya bir kasış.
siz adamı görmeden o sizi görüyor ve alakasız yerlerden damage yiyorsunuz.
hadi bu neyse diyelim, sniperla isabet ettirmek çok zor.
adamın tam kafasına ateş etsem de vurmuyor. sniperların mesafesi kısıtlı herhalde ondan, isabet oranı da çok kötü.
sabit duran adama iki şarjör harcayıp vuramadığımı gördüm mesela.
bir de xcafe'ye girmiş olmama rağmen lagdan mıdır nedir, kesik kesik ilerliyor düşmanlar.
tam nişan alıp ateş ettiğinizde rakibin ani bir kasılma hareketi yaptığını görüyorsunuz ve mermi kaçıyor.
oyun hep böyle gidiyor. aim ile uğraşmak çok zor, hele yakın mesafede aksiyonun içindeyken.

sniper rifle'ın vuramadığı yerden normal rifle ile ateş edince kolaylıkla öldürebiliyor.
bu yüzden rifle'a geri döndüm. yakın mesafeden de çok etkili, uzaktan da. dürbünü yok ama iyi bir oyuncu sniper rifle kullanırmış gibi ateş edebiliyor.

shotgun'ı denemedim ama bu oyunda pek bir işe yarayacakmış gibi gelmiyor. kapalı alan çok az, yakın mesafeye gidene kadar zaten düşmanlar sizi haklamış oluyor. shotgun'a cesaret eden olursa deneyimlerini yazarsa güzel olur aslında :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...