Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 CemYılmaz, Ekşi Sözlük’ün gecesinde sahneye çıkacak. Kendisine teklif edilen parayı jest yapıp geri çeviren usta şovmen, “Ekşi’nin gecesinde sahne almaktan onur duyarım” dedi. said: Özel gecelerde 75-100 bin TL arasında sahneye çıkan Cem Yılmaz, Ekşi Sözlük’çülere jest yapıp para talep etmedi. Ekşi Sözlük’ün kuruluşunun 12. yılı için düzenlenecek gecede sahne alması istenen ünlü şovmen, “Ne kadar vermemiz gerekiyor?” diye soran Ekşi Sözlük yöneticilerine “Para istemez, onur duyarım” diyerek cevap verdi. 12 Şubat akşamı Hilton Convention Center’da düzenlenecek olan “Ekşi Sözlük 12 Yaşında” adlı gecede Cem Yılmaz’ın yanı sıra Bedük, Ünlü ve Yahel de sahneye çıkacak. Cem Yılmaz’ın daha şimdiden sahne sözü vermesi, Ekşi Sözlük yazarlarını sevindirdi. Herkesi eleştiren yazılar yazan Ekşi yazarları CemYılmaz’ı öve öve bitiremiyorlar. http://www.milliyet.com.tr/eksi-ye-bedava/yasam/sondakika/05.02.2011/1348591/default.htm [hr] patinin gecesine çaarsak ne der acaba? vatdı fakiz paticik demesin de. o wait, bizim gecemiz bilem yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 gitmiyecek olan ekşi sözlük yazarlarından şifrelerini hiç bir ücret beklemeden alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 paticik ne abi dalga mı geçiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 paticik mahalle takımı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 paticik rererö de gitmiyecek yazar yok mu şu paticik de biri versin şifresini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 o değil de madımakvari yakmasınlar binayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 ciddi ciddi düşünmeye başladım gitmeyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Davetiye satılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 hmm turkiyede olsam basvururdum walla cem yilmaz izler cikardim urasilmaz eksi yazarlariyla cok snoblar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 ben degilim nan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 kaç tane yazar var şimdi? böyle tek bir sıfat altına sokulamayacak kadar çokmuş gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 ben de gideyim lan madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 parası neyse verin abi madem zenginsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 paticiğe çağırırsak orda benden daha yetenekli adamlar var onlara ayıp olur der, gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 parasıyla değil mi abi gelir porcheyle alırız evinden gerçi onda daniskası var ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 100 bin dolara çıkıyomuş işte özel davetlerde veririz 100 bin dolar öncesinde de 2 dk paticik geyiklerini anlatır biri tamamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 3. toplam kullanıcı 299845 4. ..kayıtlı okur 86 5. ..çaylak 235313 6. ..onay bekleyen çaylak 72551 7. ..kayıp 3057 8. ..yazar 32328 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 burdan giden var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 bunun üzerine forumun 12. senesinde sahneye kim çıksın topiki yakışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 ajdarı ucuza kapatırız bence. hem geyik de olur bayaa. yanına da ercik, internet bizimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 ercik öldü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 ben gidicem ekşi çok bozdu yea geyiği yapıp çıkıcam sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Bize jest yapıcaksa foruma eli yüzü düzgün 2 tane karı göndersin. İMZA MESAJ UYUMU O YEH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 paralı mı ekşinin şeysi ssg bana mesaj gönderdi ama sallamadım(herkese gönderilen oto msj yazayım da tanm olsun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 giriş beleş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar