fizban Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 ben de semih in pozisyonu ofsayt sandim, ama deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 aha hayvan giriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 tehlikeli dk lar başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 fener atar da yemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 dia'nin ilk golu =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 hey yavrum dia attı ilk golünü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Attı da zaten... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 dioooooooooooooooooooooooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pryda Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 burda 30dk önce oturup maç sonu Zaa lamayı bekleyen beşiktaşlılara gelsin bu.. Zaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 besıktaslılar ve trabzonlular ıcın gelsın http://nooooooooooooooo.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 ahah site süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 ilk defa mac cevirdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 iyi oynamadık ama çok önemli bir galibiyet aldık.topuz çok iyi mücadele etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 güzel galibiyet hikoya armağan olsun. beşiktaşla kaç puan fark oldu şimdi 14 de 14 yapsalar şampiyon oluyorlarmı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 KARA BOĞAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 hikmet ağlıyor hakem hataları varmış, o yüzden oyundan düşmüşler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 topuzun milli takıma çağrılmaması hakikaten enteresan, son maçlarda baya sağlam oynuyor bir de geriden gelip maç çevirmek nasıl bir şeymiş ilk defa gördük sanırım bu sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 seviyorum lan sizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 şaka maka fener herturlu şampiyonluğa baya bi ortak ben ztn en baştan ber ifeneri favori görüyordum.stoch niyang alex lugano emre.3 büyüklerde takımın genelinde en iyi onlar gözüküyordu. kadrosu baya iyi baroni ve sol bek hariç fakat işte fenerin klasik zor maç kazan anadolu takımlarına yenil felsefesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 stoch da bir az kendine gelse artık çok iyi olur dia ve stoch çok yetenekli adamlar ikisinden de yararlanmak alzım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pryda Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Abi bu takım Şampiyon O-LA-CAK.Bunun başka bi seçeneği yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Red said: şaka maka fener herturlu şampiyonluğa baya bi ortak ben ztn en baştan ber ifeneri favori görüyordum.stoch niyang alex lugano emre.3 büyüklerde takımın genelinde en iyi onlar gözüküyordu. kadrosu baya iyi baroni ve sol bek hariç fakat işte fenerin klasik zor maç kazan anadolu takımlarına yenil felsefesi :) Ben sezon başında bu yıl en iyi kadro Fenerde dediğimde gülmüştü burdaki Q7 Fanboilar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 tnkt said: stoch da bir az kendine gelse artık çok iyi olur dia ve stoch çok yetenekli adamlar ikisinden de yararlanmak alzım geçen hafta trabzon maçından önce bir gazeteciyle röportaj yapıyorlardı ligtv'de, onun dediğine göre şu an stoch'a vücudunu geliştirmeye yönelik program uygulanıyormuş o yüzden 1-1.5 ay daha kenardan gelicek ya da hiç oynamayacakmış. fizik olarak güçlendirilmesi mantıklı, hollanda liginden sonra adam nereye düştüm ben diyordur zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pryda Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 beşiktaş taraftarının %10'u..tekrar ediyorum.. %10'u futboldan anlıyosa öpüp başınıza koyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 o semihin varya bostancıda ki o villasını gençlik hallerini gol attıktan sonra emzik işareti yapan parmağını selamliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar