kozalak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 şu el işareti olan kırmızı ikon hangi eklentiye ait? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 adblock o ondan değil ama sorun. bende de var o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 ben de adblock kullanıyom ama ikon oyle değil. adblock plus kullanıyorum ondan sanırım. acaba o eklenti mi bişe yaptı diye düşündüm sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 https://chrome.google.com/extensions/detail/gighmmpiobklfepjocnamgkkbiglidom?hl=tr bu bendeki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 tekrar uninstall ettim sonra users/appdata klasörü içinde ne kadar google/chrome ile ilgili folder varsa hepsini sildim yetmedi registryde de google/chrome ne varsa sildim. şimdi tekrar kurdum yine aynı sorun. bir de dikkatimi çekti o kadar şeyi sildim hala adress kutusuna bir şey yazdığımda içinde ne geçmiş adresleri tutuyor hangi sitelere girmişsem hepsini gösteriyor. nasıl oluyor bu. :S alllaa nerde tutuyo olm bu kayıtları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 sync ayarladıysan ordan geliyo olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 yoo chrome sync hiç kullanmadım. garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 firefox ta kullandığım downthemall eklentisi vardı. aynısı ya da benzeri chrome için mevcut mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 mail senkronizasyonunuz varsa o tutuyor bilgileri. başka bir makinada kendi sekronizasyon ayarlarınızla girerseniz daha önce girdiğiniz bilgileri otomatik olarak o anda oturduğunuz makinaya göre adapte edecektir. o yüzden olabilir. birde yeni bir olay eklediler o resimde ki gibi. bi adresi ctrl enter ile aratırsanız google yazdığınız bilgiyi kendi tabanında saklıyor sanırım o yüzden salakça bir soru olan bunumu demek istediniz olayı devreye giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 bu gece boyunca yaklaşık yirmi defa işlemi sonlandırmak zorunda kaldım 3 table gezinirken bile sürekli hata veriyor en sonunda dayanamadım öfkemi burada dile getirme gereği hissettim. nedir lan bu noluyoruz heeyy yetkili birine bağlayın beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 ahahaha direk bağlamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 AHAHAHAHHA modlar uyumuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Problem? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 anlaşılan bişeler kaçırmışız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 bi linki yeni sekmede açtığımızda o sekmenin görünmesini sağlayabiliyoz mu? tab focus hala ana sekmede kalıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 throine said: ilk ikideki şeyleri kaldırdım hepsini cache boşalttım, uninstall ettim her şeyi ile sonra tekrar kurdum yine böyle. çok sinir bozucu. :/ şimdi fark ettim sorun çözülmüş artık böyle bir bar çıkmıyor. eheh update oldu herhalde ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 chrome 10 çıkmış olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 ayarlar bölümü çok güzel olmuş ya sevdim Detaylı bilgi: http://www.chip.com.tr/konu/chrome-10-hazir-indirin_25698.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 ya hani address bar'a bişey yazınca otomatik tamamlıyo ya en çok girdiğiniz yere. o benim en çok girdiğim şeyin adresinde 1-2 harf değişiklik oldu. hala ısrarla eskisine tamamlıyor, nası silicem o eskisini address bar'dan? internet explorer'da falan yanında x çıkıyordu ne güzel basıyordun siliyordu, temiz iş. burada hafif nonoşluk var çözemedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 chrome versiyonumuzu nasıl ögreniyoruz ya ben ieyi bıraktım chrome a geçtim arıtk sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 throine said: throine said: ilk ikideki şeyleri kaldırdım hepsini cache boşalttım, uninstall ettim her şeyi ile sonra tekrar kurdum yine böyle. çok sinir bozucu. :/ şimdi fark ettim sorun çözülmüş artık böyle bir bar çıkmıyor. eheh update oldu herhalde ondandır. e tamam da bu bug değil ki, özellik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Red said: chrome versiyonumuzu nasıl ögreniyoruz ya ben ieyi bıraktım chrome a geçtim arıtk sdf Sağda ingiliz anahtarı var ona tıkla "Google Chrome Hakkında" kısmısına gel görürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 bookmarkları adres barın altında değil de, sağ tarafta ya da sol tarafta gösterecek bi eklenti var mı? ya da ona benzer kullanışlı bişeler yapan bi eklenti.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 https://chrome.google.com/extensions/search?itemlang=&hl=en&q=bookmark şurdan bak hacıt. 2. sayfada var sanırımistediğin tarzda bişeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 neat bookmarks ı kurdum da o da tam istediğim gibi çıkmadı. her seferinde butona basmak zorunda kalıyorum. zaten yeni sekme açınca bookmark toolbar çıkıyo ordan yapıyorum aynı şeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar