Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Chrome 9

Pluton

Öne çıkan mesajlar

tekrar uninstall ettim sonra users/appdata klasörü içinde ne kadar google/chrome ile ilgili folder varsa hepsini sildim yetmedi registryde de google/chrome ne varsa sildim. şimdi tekrar kurdum yine aynı sorun.

bir de dikkatimi çekti o kadar şeyi sildim hala adress kutusuna bir şey yazdığımda içinde ne geçmiş adresleri tutuyor hangi sitelere girmişsem hepsini gösteriyor. nasıl oluyor bu. :S alllaa nerde tutuyo olm bu kayıtları.
Sosyal ağlarda paylaş

mail senkronizasyonunuz varsa o tutuyor bilgileri. başka bir makinada kendi sekronizasyon ayarlarınızla girerseniz daha önce girdiğiniz bilgileri otomatik olarak o anda oturduğunuz makinaya göre adapte edecektir. o yüzden olabilir. birde yeni bir olay eklediler o resimde ki gibi. bi adresi ctrl enter ile aratırsanız google yazdığınız bilgiyi kendi tabanında saklıyor sanırım o yüzden salakça bir soru olan bunumu demek istediniz olayı devreye giriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
ya hani address bar'a bişey yazınca otomatik tamamlıyo ya en çok girdiğiniz yere. o benim en çok girdiğim şeyin adresinde 1-2 harf değişiklik oldu. hala ısrarla eskisine tamamlıyor, nası silicem o eskisini address bar'dan? internet explorer'da falan yanında x çıkıyordu ne güzel basıyordun siliyordu, temiz iş. burada hafif nonoşluk var çözemedim...
Sosyal ağlarda paylaş

throine said:

throine said:

ilk ikideki şeyleri kaldırdım hepsini cache boşalttım, uninstall ettim her şeyi ile sonra tekrar kurdum yine böyle. çok sinir bozucu. :/

şimdi fark ettim sorun çözülmüş artık böyle bir bar çıkmıyor. eheh update oldu herhalde ondandır.

e tamam da bu bug değil ki, özellik?
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...