delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Yarisma haftaliktv Gerci internet bolumunde konuda bahsetmistim ama haftaliktv.com adinda yeni web tv mizin kucuk bir yarismasi var. HAFTALIK TV nedir? konseptli bir video yuklemeniz yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 mayhem koş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?5,5377459,5377459#msg-5377459 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 reklam panosuna döndürmeye luzum yok yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 yapmayin be abi 6 yildir surdayim suistimal edicek birsey yapmadim daha. Sadece ikisi ayri konu olabilir gibi geldi. Sorun degil yani isterseniz bu konu kalksin problem degil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 vaay, içeriği hemen takip etmeye başlayayım. tanıdık insanlar var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 suan 7 universite istirak etti muhtemel cogu kisiyi taniyabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 abi tüplü televizyon var kazansam napacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 bana verirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 haha benim ailemin gözünde de televizyon hala tüplü olan bişey. televizyon sehpası alıyolar bildiğin kare şeklinde yüzeyi olan devasa komodinlerden. diyorum ki "yahu bir sonraki tv yassı olacak, abes duracak bunun üstünde" ama yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 kazanan paticikden olsun benden birde televizyon kazanana:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar