Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Beşiktaş - Karabükspor / 05.02.2011 @ 16.00

Wispy

Öne çıkan mesajlar

aktiftablet said:

Emenikenin pozisyonu penaltı diil. Hakan emenike'den önce topa doğru hamle yapıyor, Emenike direk Hakan'a doğru koşarken çarpışıyolar. İlk başta penaltı gibi duruyo ama değil. Tabi anti-bjk bünyeler kabullenir mi bilmem.

hiç fark etmez, topa değil emenikeye değiyorsa penaltıdır bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

aktiftablet said:

Emenikenin pozisyonu penaltı diil. Hakan emenike'den önce topa doğru hamle yapıyor, Emenike direk Hakan'a doğru koşarken çarpışıyolar. İlk başta penaltı gibi duruyo ama değil. Tabi anti-bjk bünyeler kabullenir mi bilmem.

hiç fark etmez, topa değil emenikeye değiyorsa penaltıdır bu.

Topa değiyo ki korner kullandılar.

zaten Hakan'ın kol yada bacak uzatma gibi bi durumu da yok, direk gövde gövdeye çarpışıyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

abi penaltı o pozisyon, korneride durumu kurtarmak için verdi 5 dk önce simao nun pozisyonuna calamadı burada da tırstı bildigin karabük besiktas macı kolay olur besiktas iki tane atar rahat mac olur die tırt hakem verilmiş zaten tarftarlar arasında gerilimin yok ayırıca ama öle olmuyor işte
Sosyal ağlarda paylaş

oldun said:

abi penaltı o pozisyon, korneride durumu kurtarmak için verdi 5 dk önce simao nun pozisyonuna calamadı burada da tırstı bildigin karabük besiktas macı kolay olur besiktas iki tane atar rahat mac olur die tırt hakem verilmiş zaten tarftarlar arasında gerilimin yok ayırıca ama öle olmuyor işte

THIS!!!! FRIKKIN THIS!!!
Sosyal ağlarda paylaş

iblameadmins said:

Ya arkadaş bu ne hazımsızlık anlamıyorum ki ben. Geçen gün Galatasaray maçında hepimiz dedik evet penaltıymış hakem yanlış karar verdi diye.
Orda da hakem korner verdi bişeyi değiştirir mi bu?
Penaltıysa penaltı diyin geçin.
Orda farklı burda farklı konuşmayın.

Penaltıydı evet, ben de defalarca yazdım penaltıydı diye ama olay ne biliyor musun? Oldun postunda her şeyi yazmış... Okumuşsundur...
Sosyal ağlarda paylaş

O bu değil de Seyrantepe'de kazanırsak muhteşem Beşiktaş'la rezil Galatasaray'ın arasındaki puan farkı 3'e düşücek.
@Vaperon:
Ya üzme kendini,nolucak biz de ofsayt el karışımı goller yiyoruz bişey olmaz alışırsınız.
2 senedir Galatasaray bu hakemler sadece bize değil herkese kötü derken guti'nizle gülüyodunuz...
Sosyal ağlarda paylaş

iblameadmins said:

O bu değil de Seyrantepe'de kazanırsak muhteşem Beşiktaş'la rezil Galatasaray'ın arasındaki puan farkı 3'e düşücek.
@Vaperon:
Ya üzme kendini,nolucak biz de ofsayt el karışımı goller yiyoruz bişey olmaz alışırsınız.
2 senedir Galatasaray bu hakemler sadece bize değil herkese kötü derken guti'nizle gülüyodunuz...

yarın kazanırsa gs, eşitlenecek hatta puanlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...