Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Beşiktaş - Karabükspor / 05.02.2011 @ 16.00

Wispy

Öne çıkan mesajlar

gfb said:

Yabancı basında bile böylesine güzel bir golün nasıl verilmediğine dair haberler çıkmasına rağmen

Hangi basında çıkmış ya çok merak ediyorum. Bi de altına ne olduğu belirsiz bi videonun screenshotını koymuşlar kanıt diye :)
Serdal Adalı'nın lafları hakkında çok haklılar ama bunu fb'ye bağlama çalışmaları o kadar absürt ki. O sezon yüzlerce hata olmuştur belki, gelip birini söylemek saçma olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

daha cok kaybeder 3 buyukler bu sekilde. hic ders almamıslar demek ki gecen seneden. bazen acıklama yapması gerekebilir yonetimlerin, takımın sahipsiz olmadıgını hatırlatmak icin. ama su hakem konusunda daha fazla aglayan kulup yok memlekette. anadolu takımları ne yapsın yahu. hic sesleri cıkmıyo.

tabi bursa'yı ayrı tutuyorum. 2 senedir oynamadan mac kazanan takım haline getirdiler. levent kızıl'ın federasyonda olması hosuma gitmiyor o yuzden.
Sosyal ağlarda paylaş

El-Barto said:
Hangi basında çıkmış ya çok merak ediyorum. Bi de altına ne olduğu belirsiz bi videonun screenshotını koymuşlar kanıt diye :)

şu çok talihsiz olmuş yalnız ehueh

http://www.youtube.com/watch?v=leZLE0ZOzso&feature=player_embedded

aynısı nerdeyse, deivid daha uzaktan vurmuş sadece. yan hakem ışınlanacak değil ya topla beraber kale çizgisi hizasına. yani hakeme iyi demiyorum tabi rezalet bi maç yönetti bence orta hakem. ama yani bu pozisyonu en iyi hakem de kaçırabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya siz beyler neyi ve kimi savunuyorsunuz anlamadım ki? Hakem golü vermedi, penaltımızı vermedi, karabük'ün penaltısını vermedi, bir çok pozisyonda her iki tarafa da mal mal kararlar verdi.

Cidden bu hakemi mi savunuyorsunuz?

Ya da sadece Fenerbahçe'nin mi çıkıp hakemler ya da federasyon hakkında açıklama yetkisi var?

Ne demek verilmeyince verilmiyor? Verecekler kardeşim. Golse, penaltıysa çalacak hakemler. Bunu mu demek suç şimdi?

Fenerbahçe TD ya da yöneticileri hakemlere veryansın ederken de GFB çıkıp böylö könöşömözsön diye açıklamada bulundu mu?

Bu sadece şirin gözükmek için yapılan ikiyüzlülükten başka birşey değil. Siz de devam edin bu davranışları onaylamaya...

Bu adamlar bu kadar bariz rezalet hatalarla hakemlik yapmalarına karşı çıkılmıyorsa ve işini iyi yapmayan kişiler hala mevkilerinde duruyorsa ve buna cidden ses çıkarmıyorsan, afedersin... Sizinle tartışacak hiçbirşeyim yok. Size iyi günler...

in b4 nö dömök görövönö böröksön...

İKİNCİ DEVRE BENİ SUSTURAMAZLAR

Geçen sene 5 metre hareketli topta Yunus Yıldırım oyunu devam ettirdi, Trabzonlu oyuncu kullandı atışı gol oldu. Maç 1-1 bitti. İyi oynadık goller kaçırdık, olmadı, kısmet değilmiş dedik. Aslında suçlu hakem, kuralı uygulamadı. Biz cezayı yedik, şampiyonluk verdik. Halen o kişi hakemlik yapıyor. Kural biz de insanız. Bu kadar beklentiler var. Geçen sene herkes ağladı, futbolcular eve polisle gitti. O evine güle oynaya gitti. Maçı idare etti parasını da aldı gitti üstelik.. Sorumluluğu biz taşıdık. Hiç sorumluluk yok mu hakemde? İkinci devre beni kimse susturamaz, Oğuz Sarvan'a da Mahmut Özgener'e de söyledim. Herkese eşit olacaklar.

Aynı tepkilerinizi bu beyefendi açıklama yaparken de yaptınız mı? Hiç sanmıyorum...

Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

El-Barto said:

komik canını senin.

Ya ben girdiğimde bastım üstüne bişey açılmadı sadece screenshot koymuşlar sandım :) Şimdi girdim bastım oynadı video.

Ama diğer dediklerimin arkasındayım zaten. Kendisinin bile eleştirdiği hakemleri sırf beşiktaş eleştiriyo diye savunmak garip kaçıyo.

Ligde çoğu hakem kötü, hatta çok kötü. İşler öyle bi hal aldı ki hakem sahadaki futbolcuyu korumaktan çok, otoritesini korumaya bakıyo. Saha içinde futbolcular birbirini dövüyo kart yok ama gelip hakeme bi el savur veya bi alkışla hemen sarı kart.

Bu adamın görevi sonuçta oyuncular arası eşitliği sağlamak, kendilerini niye bu kadar yüceltiyolar anlamıyorum. Asgari seviyede bi saygı sağlanır ona tamam derim ama bu alkışlama falan da olmadan futbolcu sinirini nasıl atıcak onu anlamıyorum. Bu kadar saygı mahkeme salonunda bile beklenmiyo ya.
Sosyal ağlarda paylaş

yan hakemin yapabilecegi yok bu tip posizyonlarda. en iyi degil en kotu acı yan hakemlerde oluyor su durumda. en iyi acı televizyondan seyredenlerde.

yan hakemin bulunması gereken yer atak yapan takımın en uctaki oyuncusunun hizasıdır. top cizgiyi gectiginde hakem uzakta kalıyor, o acıdan dogru karar vermesi zor. zaten kararsız kalırsanız eger devem ettirin diyorlar hakemlere. onlar da oyle yapıyor. zaten bu ust direge carpıp, cizginin icine dusup sonra dısarı cıkan toplar genelde hakem hataları ile doludur. bu ilk degil yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Sanki türk futbol tarihinde ilk açıklama yapan serdar adalı ve bjk :) komiksiniz vallaha ya, hatta bütün basın komik.. Az mı açıklama yapılıyor böyle abi? Neden Beşiktaş yapınca etik değerler konuşuluyorda , aziz çıkıp videolarla bize penaltı verilmiyor 90 haftadır diye böhüüü diye ağlarken , bütün tv programları aziz'e destek veriyor? Bunun suçlusuda BJK ben söylüyorum yeteri kadar lobi faaliyeti yapamıyor çünkü.. Kuruluşundan beri yapmıyor Beşiktaş çünkü bu faaliyetleri , şerefli 2. lik de oradan çkıyor zaten...
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

yan hakemin yapabilecegi yok bu tip posizyonlarda. en iyi degil en kotu acı yan hakemlerde oluyor su durumda. en iyi acı televizyondan seyredenlerde.

yan hakemin bulunması gereken yer atak yapan takımın en uctaki oyuncusunun hizasıdır. top cizgiyi gectiginde hakem uzakta kalıyor, o acıdan dogru karar vermesi zor. zaten kararsız kalırsanız eger devem ettirin diyorlar hakemlere. onlar da oyle yapıyor. zaten bu ust direge carpıp, cizginin icine dusup sonra dısarı cıkan toplar genelde hakem hataları ile doludur. bu ilk degil yani.

abi yan hakem koşuyor ama ortasahaya doğru bayrağı yanda inmiş bir şekilde? defans o kadar hızlı çıkamaz o pozisyonda..
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

hafif çaprazdan daha iyi anlaşılır pozisyon. yanda olmanın avantajı var
Sosyal ağlarda paylaş

Bir sonraki hafta maçları geldi hala burdaki hakem hataları konuşuluyor.

Hakem abimiz 6 hafta ceza aldı zaten yönetiminden ötürü.

Beşiktaş yöneticilerinin veya beşiktaşlıların ağlamaya hiç hakkı yok karabükün 2 kırmızısı ve 1 de penaltısı verilmedi, bjknin sadece golü verilmedi.

Gençfb'nin yaptığı açıklamayı kendi başına gelince diğer kulüp taraftarları da yapıyor nasılsa o yüzden buna da alışacaksınız.

Şu konunun hala konuşulması bile hakemler üzerindeki baskıyı gösteriyor.Nasıl rahat çıksın ki adamlar aman bişey olcak o olcak bu olcak diye korka korka çıkıyorlar.Bu hafta bu kadar açıklama ve bundan ötürü hakemlerin yapacağı panikle birlikte daha büyük hatalar olmasını bekliyorum.(büyük takımlar lehine)

Bizim ülkemiz kadar hakemleri konuşan ve her maçtan sonra hakemleri eleştiren programlar yapan bi ülke daha yoktur.Sonra hakemlerimiz kötü bizim niye iyi hakemimiz yok vs vs.Olmaz tabi kim hakem olmak ister bu ülkede
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...