Suark Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Evet beyler, acilen öğrenmem lazım. Giden gören kalan illaki vardır, kiralar yaşama vs ne kadara mal oluyor? Yaşama derken, istanbul için 1000+ gibi düşünebiliriz. İşte haftada 1 gece dışarı çıkmalar. Ayrıca, kiralar toplu ulaşım vs, help Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 tam bilmiyorum ama oralarda kiralar baya pahalı diye duymuştum ben. yani sadece 1000 lira kiraya vermen gerekebilir gibi düşün en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 ya aslında genel bir konumuz olsa şöyle. doru düzgün bilgisi olanlar yazsa o ülkeler için. her anlamda. çok süper olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 hollanda da ciddi bir ev sikintisi var onu soyleyeyim, ondan dolayi da ozellikle sehirlerde kiralar rekor olabiliyor. Kisacasi oralarda rahat yasamak icin ayda en az 1000 euro (hatta daha fazla bile olabilir) ayirman gerekebilir yasam masraflarina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 isveçte 6 ay erasmusa gitmiş bir arkadaşa sordum şimdi. tahmin edebileceğiniz gibi yanıtı "çok" oldu. dediği kadarıyla basit hesap Türkiye'dekinin 2 katı. ama muhtemelen daha fazla diyor. kısaca 1000+ euro, hatta yaşam tarzına göre bence 1200-1300 euro civarına bile çıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 hm, peki et,sebze, elektrik su ısınma bunun gibi fiyatlar ne durumda? Norveç çok pahalı diyorlar, normal bir yaşantı ayda 4000 euro falan tüketir mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 normal yaşantıdan kastın ne? ben öğrenci yaşantısı diye düşünerek yazdım 1000+ yı. yani 3-4 kişi eve mi çıkacaksın. yoksa kendin mi ev tutacaksın tek başına. 4000euro olcağını sanmam eğer öğrenci evi vs olacaksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 ya evi bilmiyorum gideceğim şirkete ayarlatabilirim. Normal yaşantı abi işte ( öğrenci hayatı değil ). Biraz gece hayatı, biraz turistik gezi, böyle şeyler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 kira dahil 1000 veya 1500 euroya falan hayatta geçinemezsin. özellikle yiyecek içecek TR nin iki üç katı. Kiralar zaten söylenmiş. 2000 - 2500 euro civarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 eyvallah patiler, daha fazla detay pls. Penth nerde ya isveçli arkadaş online oldu şimdi ok then it should be between 300-500 euros/month depending on what city/area etc for food, hygien stuff etc I'm guessing about 300-400 euros a month for one person, maybe less if you want to live cheap and night life is quite expensive, one beer costs around 8 euros şöle bişi dedi şok oldum nan. OHA BİZ NERDE YAŞIORZ ayıp lan asmalı mescitte bir bira o kadar lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 hmm. ben öğrenci hayatı diye söylemiştim öyle. o zaman 1500e filan olmaz cidden. kira bikez bozuyor işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 ya defolup gidip isyan edicem lan avrupa pahalı diye avutuyodum kendimi for our whole family we spend about 600 euros on food and expenditures per month, we live in an appartment with 4 rooms and pay about 700 euros per month heating incl dedi ya oha ya ayıp ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 hımm 8 euroya da var 90 cente de bira veren yer var. istanbulda 1000+ a (TL) hayatını idare edebiliyorsan (aile yanında kalarak vey 4 kişi bir evde kalarak, hiç dışarı çıkmayarak ancak tutturabilirsin sanırım) ve buna kira vs dahilse aynı standartları 1000 euro ya tutturursun. 4 odalı yere 700 euro sıcak kira veren köyde yaşıyordur tahminim veya devlet evidir filan. bekar adamsan köy de çok canın sıkılır. ama öyle böyle sıkılmaz. sıkıntıdan direk ota başlarsın söyliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 toplamda 1300 euro gibi gözüküyor ama. senin yeme içme, kira + faturaların dışında da giderlerin olacak. 2k civarına gelir rahat bence. ayrıca bakalım sen 700 e bulabilicen mi evi. yabancılara daha pahalıya satma gibi bir eğilim var heryerinde dünyanın. bence gene de sana 2k+ ya patlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 bak şöyle bir link buldum mesela. doğruluğu tartışılır tabi ama gene de bir fikir verebilir. http://www.numbeo.com/cost-of-living/city_result.jsp?country=Sweden&city=Stockholm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 evet abi köyde falan sanırım bu, bu arada ben de tam o siteye bakıodum =). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 oslo dunyanin en pahali sehri literally yane wikipediada felan arat ciden dunyanin en pahali sehri maaslar yuksek ama genel olarak isvecde ole o kadar pahali deil ama pahali yane isvecde meselabizim kaldigimiz hosteldeki resepsiyonist kiz 2500 euro aliyodu ole cok bi luks bi yasamida yok yane demekki gidiyo para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 hmm o zaman doğru orantı kurayım 2500 euro bizim asgari falan. hollanda nasıl ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Water (0.33 liter bottle) 3.28 € Imported Beer (0.33 liter bottle) 5.75 € abi kimse su içmezki burda lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 bi ornek daha norvec en ucuz yer mak donalsdsi 18 euro idi bi bigmc menu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Meal, Inexpensive Restaurant 19.02 € eheeheheh istanbul için 7 euro diyor. 3 katı demekki. O zaman basit hesap, burdaki giderlerim x3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Suark said: Water (0.33 liter bottle) 3.28 � Imported Beer (0.33 liter bottle) 5.75 � abi kimse su içmezki burda lol bear grylls gibi çişimi içerdim orada yaşasam, öyle fiyat mı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 olm gidin kibrisa lan ne i$iniz ve isvecte norvecte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 norveçli arkadaş, 2500 euroya geçinebilirse öpüp başına koysun diyo. alkol sigara kullanmazsa ve dışarı çıkmazsa olabilitesi var diyo. dışarı çıkmazsan ve dandik bi yerde kalırsan yemeğini kendin yaparsan 2000 euro olabilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 abi maaşlara baktım, 40k eurodan falan bahsediliyor. farklı bir durum yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar