Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
qlrblrq said:

Şöyle bişey dolanıyor forumlarda

Gtx 560'dan sanırım. Eğer resim doğruysa AA&AF'yi kısıp oynanabilir gibi.

AA ve AF cok nadir aciyorum ben oyunlarda zaten, 1920x1080'de herhalde ultra oynarim diye dusunuyorum 30-40 fps AA ve AF kapali, olmadi efektten isiklandirmadan azicik kisariz, olur biter, zira texture kismam hayatta.
Mesaj tarihi:
said:
AMD Catalyst 11.10 Preview driver:

· Improves performance in Battlefield 3 Open Beta release for both non-Anti-Aliasing, and application enabled Anti-Aliasing cases on the AMD Radeon™ HD 6000 and AMD Radeon™ HD 5000 Series for single GPU configurations
Improves performance in Battlefield 3 Open Beta release for both non-Anti-Aliasing, and application enabled Anti-Aliasing cases on CrossFire configurations using the AMD Radeon™ HD 6000 and AMD Radeon™ HD 5000 Series
Enables support for Eyefinity 5x1 display (portrait and landscape) configurations using the AMD Radeon™ HD 6000 and AMD Radeon™ HD 5000 Series
· Vision Engine Control Center: User Interface enhancements have been implemented for the CrossfireX, GPU Overdrive, and Information Center pages.

http://support.amd.com/us/Pages/AMDCatalyst1110Previewdriver.aspx
Mesaj tarihi:
shadow ve ambient occlusion'ı kapa en dandik dx10 gpu da bile çalışır bence 10 fps falan.

moriQ said:

said:
AMD Catalyst 11.10 Preview driver:

· Improves performance in Battlefield 3 Open Beta release for both non-Anti-Aliasing, and application enabled Anti-Aliasing cases on the AMD Radeon™ HD 6000 and AMD Radeon™ HD 5000 Series for single GPU configurations
Improves performance in Battlefield 3 Open Beta release for both non-Anti-Aliasing, and application enabled Anti-Aliasing cases on CrossFire configurations using the AMD Radeon™ HD 6000 and AMD Radeon™ HD 5000 Series
Enables support for Eyefinity 5x1 display (portrait and landscape) configurations using the AMD Radeon™ HD 6000 and AMD Radeon™ HD 5000 Series
· Vision Engine Control Center: User Interface enhancements have been implemented for the CrossfireX, GPU Overdrive, and Information Center pages.

https://a248.e.akamai.net/f/674/20307/1m/www2.ati.com/drivers/hotfix/catalyst_11.10_preview/amd_catalyst_11.10_preview_sep26.exe

4000 serisi üvey evlat :(
Mesaj tarihi:
amd nin sitesindeki installer bozukmuş.

çalışanı
http://downloads.guru3d.com/Catalyst-11.10-Preview-Win-Vista-7-32-and-64-bit-download-2795.html#download
Mesaj tarihi:
suan oynuyorum ps3te

oda baya ışık alıyor pek bişi anlamadım grafiklerden.ama ps3te moh oynayanlar bilir grafikler moh gibi

bad company 2 çok daha iyi gibiydi sanki

haritayı bilmiyorum tabi henuz.adamlar çok cabuk ölüyor

birde beta diye sanırım contrast ayarı yok.tuş ayarlarıda şu tuş şu tuş diye görükmüyor galiba bakıcam şimdi
Mesaj tarihi:
qlrblrq said:

Bad Company 2 sıfırdan Dx11 ve 64bit için yazılmadı. Dolayısıyla hayır. Ayrıca şurdaki grafiğe göre oynasan bile minimumda oynarsın

tüh ya bende 6850/70 ile high oynamayı planlıyordum
Mesaj tarihi:
grafik olarak diyorum olm

hani ps3te grafikler çok iyi olcak deniyordu ama şuan öyle bişi göremedim normal işte

oyuna alısıtm güzel shotgun açtım
Mesaj tarihi:
Red said:

suan oynuyorum ps3te

oda baya ışık alıyor pek bişi anlamadım grafiklerden.ama ps3te moh oynayanlar bilir grafikler moh gibi

birde beta diye sanırım contrast ayarı yok.tuş ayarlarıda şu tuş şu tuş diye görükmüyor galiba bakıcam şimdi

ya git şurdan
Mesaj tarihi:
Red said:

suan oynuyorum ps3te

Ben Cons'tan farklı bir yere takıldım...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...