liberal Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 harbi hl'da kutu kırar gibi tel kesmiş adam sdfs atmosfer şahane ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 ps3 beta inv yarın atarlar herhalde o kadar moh aldıydık ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 tel kesmeyi düzeltirler heralde yahu çok baştan savma olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Evet beta bugün çıkı yorumları alalım performans nasıl? Bilgisayarı ona göre alıcam da heh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 yarın çıkıyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 tam alıyordum ki sistem requirementlara baktım ve benim bilgisayar yeto kalıyor bu oyuna ps3'e alsam olma mı, ne farkı var? keşke klavye mouse olsa pste de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 olmasi lazim ps3 icin mouse klavye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 yeni bişeyler çıkmadıysa en sonki haliyle çok kötüydü o ps3teki mouse olayı araştırdığım kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=cmjCxwMsE7I şimdi baktım da çocuk gayet güzel göstermiş, ut3'te varsa bf'da da vardır. biraz bekleyip ps3'ünü alim ben en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 mouse yok ps3 versiyonunda. Bu arada nvidia BF3 özel driver'larını çıkardı, %38 performans arıtışı varmış şimdikine nazaran. 285.38 BETA'yı bulun sitesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 valla şimdi yine nefret kusucam da :) konsolun zaten tek artısı, savunulabilir tek yönü hani oynarken pc'ye oranla daha konforlu oluyorsun, uzanıp gamepadinle oynayabiliyosun falan, bi de konsola keyboard mouse taktın mı dünyanın en gereksiz olayı haline geliyor bana sorarsanız lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 niye hacı ya ben bıktım pc oyuncularına çektirdiklerinden illallah geldi artık al işte nvidia özel driver çıkarmış hee yükliyim de ekran kartı yansın bide süper konsol fıstık gibi işte tak oyunu oyna k/m'cilerden çekinen oyuncular için ayrı ayrı sunucular açsınlar işte isteyen k/m enabled serverda oynasın güzel olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 hala ps3 muhabbeti yapıyosunuz ya, adamlar pc'yi uyandıran oyun yapmışlar hala konsol konuşuluyor. http://www.youtube.com/watch?v=AGbo50Ar420 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 napalım hocu ekran kartına 700 lira vermek istemiyorum açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 DoruK said: napalım hocu ekran kartına 700 lira vermek istemiyorum açıkçası yarı fiyatına iyi kartlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 ya bu oyunu adam gibi oynayabilmem için yeni işlemci, onun için yeni anakart ve ram almam lazım. sırf ekran kartına 350 versem bunlar kaç para tutar.. kaldı ki uzak olmayan bi zamanda yine tarihi eser statüsüne kavuşacak alacağım parçalar. sıfır ps3 450 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 optimizasyonunu bi deus ex gibi yapamıyolarsa oynamam hocu çok da lülü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 ps3 5 yıllık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 5 yıllık 10 yıllık cdyi takıyosun oynatıyo sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 5 yıllık 10 yıllık cd'yi 400 liralık pc'ye taksan o da oynatır sorunsuz dsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 oyun aynı oyun, ps3 de muhtemelen 200-300 liralık kartlarla alınandan daha iyi grafik sunuyordur. neyse yani fakir savunması oldu ama bi tarafta 450 liralık alette aynı oyunu sorunsuz oynamak var diğer tarafta 1500 liralık sistem kurup hala driverıydı directxiydi uğraşmak var. ps3e m/k serverları açsalar özel müthiş olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 24 players - 12vs12 64 players - 32vs32 biri pc, diğeri konsol. bil bakalım hangisi hangisi dsfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 ps3 le xboxla artık sorunsuz deil eksik oyun oynuyorsunuz. böle birgercek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 ben konsol oyuncusu değilim zaten, daha yeni aldım sayılır ps3ü bile. o da fifa ve exclusive oyunları oynamak için. ama bf 3 de abartmış hani, adam gibi optimizasyon yapsalar ölecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 abi hala suçu yapımcılara atıyosunuz yapmayın gözünüzü sevim. "kantır sıtrayk amigada çalışmıyoğ" demek gibi bişey artık bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar