Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Valla bizim Rusçudan aldığım IL-2 Cliff of doversta zaten sorun yaşıyordum yamalarda, bu da patlarsa paramı geri almadan bırakmam, bi de Fifa12 aldım yanında hiç annamam valla internetin sonuna kadar kaçsa da bırakmam lol
Mesaj tarihi:
bir şey olursa garanti parayı iade eder zaten, yoksa repi dağılır bir daha hiçbir şey satamaz. ama origin hesabımda littlest pet shop, my sims gibi dehşet oyunlarım var onun için hesabın tümden banlanmasından korkuyorum ben.
Mesaj tarihi:
abi verdiğin linkte ea ile alakalı bişi yok ki

rusçu sitelerini tartışıp "kesin korsan serial key üretiyo bunlar" "yasal değil bunlar çalıntı keyler" "fake bunlar sizin keyler puf olup gidecek ahhaha" diyen mallar var sadece.
Mesaj tarihi:
bazı keyleri direkt blacklistlemişler işte, ama kredi kartı chargebackle falan direkt ea rusyadan alanlar galiba. eğer bizim eleman sağlam rusdan aldıysa bir şey olmaz, zaten cdkeyi yolladığı fotoda retail kutusu var, retailde de böyle hırsızlık falan zor.
Mesaj tarihi:

M240B gameplay , fikir sahibi olmanız için.

Video çekmeye karar verdikten sonra ilk 10dkda kaydettim hani editlenmis en iyi streaklerimden secilmis bisey degil.

Edit:Youtube yarısını kesmiş sonda iyi bi streak vardı düzeltmeye çalışıyorum.
Mesaj tarihi:
stationary AA ile kendi helikopterlerine vurmak ne güzelmiş ya. kalktıkları gibi arkadan 2sn fıt fıt vurup düşüşlerini izlemek lol.

http://media.desura.com/cache/images/members/1/431/430462/thumb_940x3000/TrollFaceDancing.gif
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...