LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 ABİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ BATTLEFIELD 3 ALPHA'YA ÇAĞRILDIM HELL YEAH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 video çek yorum yap streaming izlet bize bişeyler yap boş durma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Download'a başladım. 2.2 GB, direk izlenimlerimi aktarırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 LathspeLL said: ABİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ BATTLEFIELD 3 ALPHA'YA ÇAĞRILDIM HELL YEAH! güzel haber,oyuna dalıp yorumsuz bırakma bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 bizi niye çağırmıyolar. fakfakfak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 LathspeLL said: Download'a başladım. 2.2 GB, direk izlenimlerimi aktarırım. seni niye çağırdılar ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 neyse yorum yaz. hem nick olarak paticik.com girmessen ADAM DEĞİLSİN!!!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Benden başka invite alan yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 arkadas invite edemiyormusun beni etsene ne olur ya lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Beyler ilk yorumum geliyor, hazır olun. BC2 halt etmiş bunun yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 BC2, BF3'ün Alpha trial'ı anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 bende hala ps3 betasını bekliyorum sdfs nası oyun az anlat ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Bişey söyleyeyim, izlediğimiz o alpha videolarını unutun, oynarken bin kat daha güzel gözüküyor oyun. Anlatamam. Çok iyi. Oyun DEV duruyor resmen. Atmosfer bambaşka, inanılmaz. BC2'yi siliyorum yani direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 videoları izlerken bende aynı şeyi düşündüm.son videolar hiç keyif vermedi.hani resmen oynayınca anlıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 bir beta'da bana çıksa beklediğim oyunlardan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Alpha olması nedeniyle hala birkaç sorun mevcut, invisible wall'lar, küçük animasyon hataları falan. Animasyon demişken cidden çok iyi duruyor. Karakterler life-like hareket ediyor genelde. Genelde diyorum çünkü sonuçta WASD ile kontrol ediyoruz. Analog stick'le olsa farklı sonuç verebilir. Herneyse konu o değil zaten. Bir kere oyun tactical shooter tanımını sonuna kadar dolduruyor. Resmen bir taştan öbür taşa koşmak bile bir başarı hissi veriyor oyun. BC2'de sonuçta squad ile ilerlemekle aynı mantık ama atmosfer olayı çok farklılaştırmış. Birde Support sınıfının suppressing fire olayı buna yardımcı öğelerden. Resmen pinned ediyor sizi yere, ateş altından kaçmak istiyorsunuz biran evvel. O KADAR İYİ yani. Böylelikle bomba yerine gelip bomba koymak büyük başarı hissi veriyor. Beni mutlu eden küçük detaylardan biri mouse kontrolü. BC2'de hiç alışamadım mouse ayarlarına. Oyunun movement hissi bir acaipti. Bunda muhteşem olmuş. Aim almak falan çok rahat. Teknik detaylara gelirsek. Yine alpha'dan kaynaklanan enteresan bir sistem kullanıyor oyun, o yüzden sistemi full performans kullandırtmaz gibi geliyor, ağır testlerime başlayacağım. Bir kere Origin'den indiriyorsunuz oyunu, sonra birde browser için plug-in/app tarzı birşey indiriyor. Origin'de oyunu açarken sizi direk web siteye yönlendiriyor, Server browser direk sitede. Site üzerinden de oyunu açıyorsunuz. Bu tabiki Alpha sızmasın diye bir önlem. Oyunun şuan ki ayarlarında Low/Medium/High arasında fazla fark görmedim. low'da motion blur ve havada ateşlerden çıkan, uçuşan particul efect'leri, smoke density falan, shadow quality ve object detail distance falan değişiyor anladığım kadarıyla. Ama aynı görüntü kalitesi kalıyor. Başarılı. 720p'de full detay oynayabiliyorum. Low yaparsam daha rahat çalışıyor. Ama performansın artacağına kesin eminim. Bir kere zaten yeni driver çıkaracak nvidia oyun için. Efekt kalitesi çok iyi, çatışma hissini veriyor. karakter animasyonları dediğim gibi harika. Sesler... Sesler inanılmaz iyi. Bu kadar kaliteli ve tatmin edici ortam sesleri duymadım hiçbir oyunda. Customization kısmı daha iyi gibi, henüz bir şey unlock etmedim ama bolcana seçenek olduğu kesin. Araçlar dahi customize edilebiliyor. Yani BC2'de ki sınıflara yedirilmiş olan araç bonusları burda direk 4-5 kategoride ki araçlara uygulanıyor. Tanklar, basit saldırı araçları, helikopter ve jet customize menüleri var. Bir tane daha vardı sanki ama unuttum. Silah tepkileri çok iyi, biraz daha recoil eklerlerse iyi olabilir gibi ama ses/ateş animasyonu falan maksimum güzellikte, doyuruyor insanı, her silahı denemek istiyorsunuz. Yani her konuda BC2 solda sıfır kalıyor, Harika olacak harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 *hemen mailleri kontrol eder* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 ea her zamanki mükemmelliğini gösteriyor. origin geldikten sonra ea hesabıma giriş yapmamıştım, şifrem değişmiş ve giremiyorum. şifre hatırlatmadan gelen mail de bu, link görebilen var mı? http://i56.tinypic.com/a0wjgk.PNG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 LathspeLL said: 720p'de full detay oynayabiliyorum. Low yaparsam daha rahat çalışıyor. Ama performansın artacağına kesin eminim. Bir kere zaten yeni driver çıkaracak nvidia oyun için. Efekt kalitesi çok iyi, çatışma hissini veriyor. karakter animasyonları dediğim gibi harika. Sisteminide yazarsan çoğu kişi fikir sahibi olur. Bakalım, karşılaştıralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 wallahi sürekli mail kontrol ediyorum bende. lath ın anlattıkları iyice gazlıyor. beta ya kadar beklemek istemiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 fena fenaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 LE MOH alanlara dağıtılmadı mı bu invlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 alfaya nerden başvuruoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 başvuramıyorsun abi...LE MOH alanlar ve bf3 news bıdısına abone olanlara dağıtıyorlar inv'ları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 ben moh almıstım ps3 e maile bişi gelmemiş lan ayıp ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar