Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

razzRaziel

Öne çıkan mesajlar

Alpha olması nedeniyle hala birkaç sorun mevcut, invisible wall'lar, küçük animasyon hataları falan.

Animasyon demişken cidden çok iyi duruyor. Karakterler life-like hareket ediyor genelde. Genelde diyorum çünkü sonuçta WASD ile kontrol ediyoruz. Analog stick'le olsa farklı sonuç verebilir. Herneyse konu o değil zaten.

Bir kere oyun tactical shooter tanımını sonuna kadar dolduruyor. Resmen bir taştan öbür taşa koşmak bile bir başarı hissi veriyor oyun. BC2'de sonuçta squad ile ilerlemekle aynı mantık ama atmosfer olayı çok farklılaştırmış. Birde Support sınıfının suppressing fire olayı buna yardımcı öğelerden. Resmen pinned ediyor sizi yere, ateş altından kaçmak istiyorsunuz biran evvel. O KADAR İYİ yani.

Böylelikle bomba yerine gelip bomba koymak büyük başarı hissi veriyor.

Beni mutlu eden küçük detaylardan biri mouse kontrolü. BC2'de hiç alışamadım mouse ayarlarına. Oyunun movement hissi bir acaipti. Bunda muhteşem olmuş. Aim almak falan çok rahat.

Teknik detaylara gelirsek. Yine alpha'dan kaynaklanan enteresan bir sistem kullanıyor oyun, o yüzden sistemi full performans kullandırtmaz gibi geliyor, ağır testlerime başlayacağım. Bir kere Origin'den indiriyorsunuz oyunu, sonra birde browser için plug-in/app tarzı birşey indiriyor. Origin'de oyunu açarken sizi direk web siteye yönlendiriyor, Server browser direk sitede. Site üzerinden de oyunu açıyorsunuz. Bu tabiki Alpha sızmasın diye bir önlem.

Oyunun şuan ki ayarlarında Low/Medium/High arasında fazla fark görmedim. low'da motion blur ve havada ateşlerden çıkan, uçuşan particul efect'leri, smoke density falan, shadow quality ve object detail distance falan değişiyor anladığım kadarıyla. Ama aynı görüntü kalitesi kalıyor. Başarılı.

720p'de full detay oynayabiliyorum. Low yaparsam daha rahat çalışıyor. Ama performansın artacağına kesin eminim. Bir kere zaten yeni driver çıkaracak nvidia oyun için. Efekt kalitesi çok iyi, çatışma hissini veriyor. karakter animasyonları dediğim gibi harika.

Sesler... Sesler inanılmaz iyi. Bu kadar kaliteli ve tatmin edici ortam sesleri duymadım hiçbir oyunda.

Customization kısmı daha iyi gibi, henüz bir şey unlock etmedim ama bolcana seçenek olduğu kesin. Araçlar dahi customize edilebiliyor. Yani BC2'de ki sınıflara yedirilmiş olan araç bonusları burda direk 4-5 kategoride ki araçlara uygulanıyor. Tanklar, basit saldırı araçları, helikopter ve jet customize menüleri var. Bir tane daha vardı sanki ama unuttum.

Silah tepkileri çok iyi, biraz daha recoil eklerlerse iyi olabilir gibi ama ses/ateş animasyonu falan maksimum güzellikte, doyuruyor insanı, her silahı denemek istiyorsunuz.

Yani her konuda BC2 solda sıfır kalıyor, Harika olacak harika.
Sosyal ağlarda paylaş

LathspeLL said:

720p'de full detay oynayabiliyorum. Low yaparsam daha rahat çalışıyor. Ama performansın artacağına kesin eminim. Bir kere zaten yeni driver çıkaracak nvidia oyun için. Efekt kalitesi çok iyi, çatışma hissini veriyor. karakter animasyonları dediğim gibi harika.

Sisteminide yazarsan çoğu kişi fikir sahibi olur. Bakalım, karşılaştıralım
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...