paspatur Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 İZMİRLİLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 balon çıkması bizim recep, bülent, hüseyin üçlüsüne protesto alkışları göndermemizi engellemez. alkışa devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 ben de diyorum İzmir yapmaz öyle şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 domatese domat dedikleri gibi doğalgaza da başka bi uyduruk kelime bulmuşlar, bi kargaşa yaşanmış o yüzden. Anlam karışıklığı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 ulan ne gareziniz varmış izmire ve izmirliye be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 SeaGle said: domatese domat dedikleri gibi doğalgaza da başka bi uyduruk kelime bulmuşlar, bi kargaşa yaşanmış o yüzden. Anlam karışıklığı yani. izugaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 daha anlaşılamaz olması lazım hacılit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 karşıyaka istasyonunda arıza falan yok. İnsaf yaw. Orda çalışan mühendis arkadaşım var, bu kadarda yalan olmaz. İzmir depolarında gaz yokmuş. iyi sallamışlar. Bu arada 2nci bölge depolarından taşınan gazlarla hizmete saat 12.30 itibari ile tekrar başladılar. botaştan gelecek tankerlerle rezil olmadan işin üstünü kapatmaya çalışacaklarmış. arkadaşla konuşuyorum şu an hatta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Adamlar bir şekilde maduriyeti kapatmaya calısıyorlar bu da iyi birsey ama en basta bu duruma dusulmaması gerekiyordu elbette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 teyzem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 İzmirgaz'ın ihaleyi kazanması zaten muamma oldu izmirliler için ihaleye katılan gerçek izmirli işadamlarının dosyalarında eksiklikler(!) çıkmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 ups! vekaletnameniz rüzgarla uçtu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Karag8z said: İzmirgaz'ın ihaleyi kazanması zaten muamma oldu izmirliler için ihaleye katılan gerçek izmirli işadamlarının dosyalarında eksiklikler(!) çıkmıştı. bence gerçek izmirli iş adamlarının ihaleyi almamış olması daha hayırlı olmuş ahuhadsahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 haklısın yoksa bazıları izmir'e hiç bir şekilde burnunu sokamazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 sen burnunu sokmak diyosun, biz izmir patlamasın diye diyoruz ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 ankaradaki gibi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 100 tane sebebi olabiliri rezervlerin bitmesinin; ama unutkanlık ya da ihmalkarlık falan olduğunu sanmıyorum işin içinde. mahalledeki sucuyu arayıp yarım saatte su getirtmek gibi bişe dğeil petrol ya da doğalgaz edinmek. yıllık kontratlarla zaten ne zaman ne kadar mal çekebileceğin belli, bunun nasıl dağıtılacağı belli vs sanki biraz fevri tepki var burada, bi daha da gelmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Karag8z said: ankaradaki gibi mi? arkadaşım kafa atıcam ama şimdi. akp li gibi mi göründüm ordan sana anlamadımki.. domat geyiği yapıoz 2dk, dur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 sebebi nolursa olsun büyük ihmal var. Gerçi doğrululuğuna da inanmıyorum ya o da ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YaRRRRRaK Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 paspatur said: sebebi nolursa olsun büyük ihmal var. Gerçi doğrululuğuna da inanmıyorum ya o da ayrı. bana güven. yarrağa güven. İhmal gerçekten yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 neyse uçmuş hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 bundan sonra gunu gunune kontrol abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 hımm bildiğim kadarıyla zaten şehirlerin rezerv dediği şey bir günlük bir şey hatta o kadar bile değil, sadece akışın düzenini sağlamak için kullanılan düzenekler var işte. hatta tr'nin depoladığı bile 10-15 günlük, kış aylarını düşünürsek 3-5 günlük, yeni depolar yapacaklardı ama ne durumda bilmiyorum. başka bir arızadır o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 soguk degil cok bitsin np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 tuz gölünün altına dünyanın en büyük doğal gaz depolama üniteleri yapıcaklardı ne oldu ona? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar